Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Ice tea @ 2008 07 01, 09:59)
drinks_cheers.gif Uz tai as ji laaaaaabai  wub.gif

na idomu, ka man vyras metinems atnes g.gif siaip as ir buvau pamirsus, kad praeitais metais istekejau blush2.gif
Atsakyti
O tu Rena kad netektu nusivilti tai užsimink ko norėtum taip lyg tarp kitko.Aš pati sau išsirenku ko noriu lotuliukas.gif ir nesusipratimų nebūna ir man gerai ir jam gerai lotuliukas.gif už poros metų švesim 10m kaip kartu jau,tai sakau reiks leisti pasireikšti pačiam lotuliukas.gif Lysių į Ebay kalijų ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 07 01, 11:29)
Lysių į Ebay kalijų ieškoti  4u.gif

aš jau žiūrėjau ir vaje wub.gif kokių radau, bet ar dabar jau ne vėlu siųstis, nes gumbai jau manau bus dygti tikrai pradėję g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 07 01, 12:29)
O tu Rena kad netektu nusivilti tai užsimink ko norėtum taip lyg tarp kitko.Aš pati sau išsirenku ko noriu  lotuliukas.gif  ir nesusipratimų nebūna ir man gerai ir jam gerai  lotuliukas.gif už poros metų švesim 10m kaip kartu jau,tai sakau reiks leisti pasireikšti pačiam  lotuliukas.gif Lysių į Ebay kalijų ieškoti  4u.gif

na mes matai irgi jau 10m., kaip kartu, tik ziedus sumainem, po 9m. blush2.gif

o as vakar i ebay'ju buvau ilindus, o MB tik akis isplete ir leptelejo, manau smegenu turi ir neuzsisakinesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau užklausiau per tarpininke ar siūs ir kiek kainuotu ax.gif Nu noriu tų violetinių su geltonais viduriukais iki beprotybės noriu!!!!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
Aš irgi šįmet pasisodinau kaliją tamsiai violetiniais, berods, žiedais. Na išaugo šiuo metu toks stiebelis apie 15 cm. Įdomu ar žydės? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 07 01, 12:55)
aš jau žiūrėjau ir vaje  wub.gif  kokių radau, bet ar dabar jau ne vėlu siųstis, nes gumbai jau manau bus dygti tikrai pradėję g.gif

Jasmin,kur zadejau kaliju tai nera vis dar pas ta dieduka,vis zada kad bus o ju kaip ner taip ner....nenoriu likti pazaduke,bet kaip tik bus tai paimsiu.gerai?

P.S. O manoji violetine kalija 9 zieda krauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikule @ 2008 07 01, 18:28)
Jasmin,kur zadejau kaliju tai nera vis dar pas ta dieduka,vis zada kad bus o ju kaip ner taip ner....nenoriu likti pazaduke,bet kaip tik bus tai paimsiu.gerai?

P.S. O  manoji violetine kalija 9 zieda krauna  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
o tavo kalijos tai šaunuolės joms pas tave turbūt labai patinka ir moki jas prižiūrėti 4u.gif
Atsakyti
Vikule laukiam nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
Idedu savo oranzine kalija, is pradziu galvojau kad bus gelsva, bet kuo toliau tuo ryskeja tikra spalva thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 07 01, 16:45)
Aš jau užklausiau per tarpininke ar siūs ir kiek kainuotu  ax.gif Nu noriu tų violetinių su geltonais viduriukais iki beprotybės noriu!!!!!!!!!!!!! wub.gif

o as tu oranziniu ir ryskiai raudonu wub.gif

vikule, prasom pasirodyt ax.gif
kutuke, grazi spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 01 liepos 2008 - 21:23
QUOTE(kutuke @ 2008 07 01, 21:55)
oranzine kalija
kokia graži,švelni spalvytė wub.gif
Atsakyti