Mano neverkia,gal sakau verkia nes kazko ilgisi

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 24, 17:21)
taip atrodo
QUOTE(Gaivuma @ 2008 07 25, 10:01)
Nugi mano kalija ta kur bujoja du žiedelius taip pat jau žalius turi ir jie ilgai tokie būna,dabar tik viena siš jų pradeda džiūti

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 26, 21:07)
joguste,zinau kas tavo kalijai taj pazaliavusiai yra.Mano ir pazaliavo
.Buvo geltona ilgai zydejo,o dabar ziuriu zaliuoja,sakau gal todel,kad baigia zydet tai pazaliuoja ziedas pas kitas 

jus teisios - tikriausiai pazaliavo nes baiges zydejimas

Tai ar atsakys man kas nors, ka daryt perzydejus kalijai? Kaip ja pailsint?...
Manau ji tau pati parodys kada nori ilsetis,na tiesiog prades lapai gelsti,matysi,kad pradeda nykti.Tai arba palik vazone kur vesiai,sklepe kokiam,arba iskask gumbus is padek vazone taip pat vesiai,tamsiai.As jauciu vazonuose paliksiu.
Papildyta:
joguste,labai vesli tavo kalija
Papildyta:
joguste,labai vesli tavo kalija

QUOTE(zuzanele @ 2008 07 27, 15:29)
Man irgi taip atrodo, nes mano senovinė kalija (šakninė ne gumbinė) vis megsta paverkti. Nors kai žydi, tai gali ir verkti ir daryti ką tik nori

Mano kalija kuri yra balkone gelsta, gal ja jau laikas migdyt? Migdyt, tai padet kur nors vesiau, ir nelaistyt? O lauke kurios zemej prigije, tai auga ir leidzia naujus lapus, tik keli supuvo augliukai. Bet lapus grauzia kazkokie zarazos

QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 31, 14:52)
Mano kalija kuri yra balkone gelsta, gal ja jau laikas migdyt? Migdyt, tai padet kur nors vesiau, ir nelaistyt? O lauke kurios zemej prigije, tai auga ir leidzia naujus lapus, tik keli supuvo augliukai. Bet lapus grauzia kazkokie zarazos 

Gal jau nori ilsetis,pastatyk kokiam skleme vazona ir neliek....
Aduka,abejoju jog ten seklos

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 26, 22:07)
joguste,zinau kas tavo kalijai taj pazaliavusiai yra.Mano ir pazaliavo
.Buvo geltona ilgai zydejo,o dabar ziuriu zaliuoja,sakau gal todel,kad baigia zydet tai pazaliuoja ziedas pas kitas 

pas mane irgi kai nuzydi geltonoji, tai irgi pazaliuoja ir su balta tas pats

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 07 28, 08:00)
Tai ar atsakys man kas nors, ka daryt perzydejus kalijai? Kaip ja pailsint?...
na Sakalauskiene jau atsake, tik galiu pridurti, kad lapukai dazniausiai pradeda dziuti rudeniop

O pas mus kalija veda vieną po kito žiedus,žiemą neturėsiu kuom džiaugtis

maniske viena visai jokiu ziedu neveda
o kita teikesi antra zieda prazydinti