Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Sakalaulauskiene būsi sumušusi kalijų žydėjimo rekordadą thumbup.gif jaučiu neviena šiemet tiek žiedų nesulaukėm.
Atsakyti
Jau maniau, kad mano geltonoji kalija nebezydes, tokia suvargusi buvo, tai emiau ir ikisau ja i vazona, ziemai sakau jau miegoti paruosiu, o si eme ir po geros savaites prazydo bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 08 rugpjūčio 2008 - 22:17
QUOTE(Srove @ 2008 08 08, 23:15)
Jau maniau, kad mano geltonoji kalija nebezydes, tokia suvargusi buvo, tai emiau ir ikisau ja i vazona, ziemai sakau jau miegoti paruosiu, o si eme ir po geros savaites prazydo bigsmile.gif
user posted image

Kokia graži bigsmile.gif

Maniškė "blondinė" (dabar dažytąją kaliją taip vadinu biggrin.gif ) jau persodinta į vazoną. Tai jei ji jau peržydėjus, kaliją reik migdyt, ar laukti kol pradės pati skursti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 08 rugpjūčio 2008 - 22:28
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 08 07, 15:13)
Na kur jau cia tau rena,pobaise,normali kalija thumbup.gif Labai grazus ziedeliai thumbup.gif
Mano juodoji ziuriu jau po truputi po truputi nuzydi,jau vienas ziedas,kaip sakant nukrito biggrin.gif ...Nieko atleistina,nes ji turejo gal kokius 9ziedus jei ne daugiau thumbup.gif

na kur tu ta grozi pamatei mastau.gif
nors aisku gyvai juk nematei biggrin.gif
dar yra vienas tas nuzaliaves ziedas, tai gal rimtai ja nudazyt lotuliukas.gif atrodytu graziau tongue.gif hihihi.gif

QUOTE(Srove @ 2008 08 08, 23:15)

va cia tai grazuole thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Viotinola @ 2008 08 08, 23:25)
Maniškė "blondinė" (dabar dažytąją kaliją taip vadinu  biggrin.gif ) jau persodinta į vazoną. Tai jei ji jau peržydėjus, kaliją reik migdyt, ar laukti kol pradės pati skursti?

lauk, kol pati uzsimanys pogulio g.gif na as taip manau g.gif
Atsakyti
Rena,tai kaip tu sakei,kad taviskes baisuokles,tai as jas isivaizdavau daug daug prasciau,tai pagal tas kur isivaizdavai,tai tikros grazuoles lotuliukas.gif biggrin.gif
Srove,grazi tavi kalija thumbup.gif ,matai pagasdinai,kad migdysi,tai prazydo,o jei ir nezydi kalijos merginos nenusiminkit,juk galima bet kada nudazyt kaip tik norit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 08 09, 18:24)
Rena,tai kaip tu sakei,kad taviskes baisuokles,tai as jas isivaizdavau daug daug prasciau,tai pagal tas kur isivaizdavai,tai tikros grazuoles lotuliukas.gif  biggrin.gif
Srove,grazi tavi kalija thumbup.gif ,matai pagasdinai,kad migdysi,tai prazydo,o jei ir nezydi kalijos merginos nenusiminkit,juk galima bet kada nudazyt kaip tik norit lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aaaaaaaa, dasuto lotuliukas.gif
o su tuo nudazymu, tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 08 09, 18:24)
Rena,tai kaip tu sakei,kad taviskes baisuokles,tai as jas isivaizdavau daug daug prasciau,tai pagal tas kur isivaizdavai,tai tikros grazuoles lotuliukas.gif  biggrin.gif
Srove,grazi tavi kalija thumbup.gif ,matai pagasdinai,kad migdysi,tai prazydo,o jei ir nezydi kalijos merginos nenusiminkit,juk galima bet kada nudazyt kaip tik norit lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kad nudažyt, vistiek reikia bent kokio žiedo sulaukt biggrin.gif
Atsakyti
Ne, jau cia tikrai su tuo nudazymu tai bajeris nemirtingas lotuliukas.gif
Atsakyti
O kai ziemai migdyt iskasiu is lauko kalijas, tai jas isodint i zeme, ar galiu taip sausai kur i rusi padet?
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 10, 12:07)
O kai ziemai migdyt iskasiu is lauko kalijas, tai jas isodint i zeme, ar galiu taip sausai kur i rusi padet?

as pernai zemeje jas laikiau, bet kiek kur skaitinejau, tai tipo sausai jas laikyti reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 10, 11:51)
as pernai zemeje jas laikiau, bet kiek kur skaitinejau, tai tipo sausai jas laikyti reik g.gif

mano kalija jau baigia nugeltonuot, tai tikriausiai kaip minejot 'reikia migdyt'. tik norejau paklaust - ar pries migdant reikia palaukt kol numes visus lapus pati ar tiesiog tuo likusius nuskabyt ir pati gumbeli apdziovint? g.gif o gelyte pas mane ne lauke, o namie, vazone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 08 10, 13:10)
mano kalija jau baigia nugeltonuot, tai tikriausiai kaip minejot 'reikia migdyt'.  tik norejau paklaust - ar pries migdant reikia palaukt kol numes visus lapus pati ar tiesiog tuo likusius nuskabyt ir pati gumbeli apdziovint?  g.gif o gelyte pas mane ne lauke, o namie, vazone  mirksiukas.gif

pernai viena saviske irgi namie laikiau, tai jos lapai patys nugeltonavo, tai as juos tik nuskabiau ir viskas, taip ir palikau, tik per ziema beveik nelaisciau schmoll.gif na gal kokius pora sykiu g.gif o pavasari, pamaciau, kad daigiukas lenda, tai istraukiau persodinau i kita zeme ir pastoviai laistyt pradejau g.gif
Atsakyti