Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Mano geltona kur zydejo irgi pasibaigus zydejimui,ziedas taip pazaliavo,kad dabar nuo lapu nesiskiria lotuliukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš geltoną kaliją turguje...nu tokia graži pasirodė bigsmile.gif O po paros pamačiau, kad ji nudažyta. Tikrasis žiedas žalias, o viduje ne lazdelė, o gumbelis doh.gif Tai gal ji čia peržydėjus skaitosi g.gif , tai kam ją nudažyt. Ot apsišoviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2008 08 03, 16:57)
Nusipirkau ir aš geltoną kaliją turguje...nu tokia graži pasirodė  bigsmile.gif O po paros pamačiau, kad ji nudažyta. Tikrasis žiedas žalias, o viduje ne lazdelė, o gumbelis  doh.gif  Tai gal ji čia peržydėjus skaitosi  g.gif , tai kam ją nudažyt. Ot apsišoviau  biggrin.gif

Na toki bajeri tai pirma karta girzdiu blink.gif
Tai tikriausiai jau nuzydejus....O gal pardaveja be jokiu piktu ketinimu ja nudaze,tiesiog norejo parodyti kokia tikroji spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2008 08 03, 15:57)
Nusipirkau ir aš geltoną kaliją turguje...nu tokia graži pasirodė  bigsmile.gif O po paros pamačiau, kad ji nudažyta. Tikrasis žiedas žalias, o viduje ne lazdelė, o gumbelis  doh.gif  Tai gal ji čia peržydėjus skaitosi  g.gif , tai kam ją nudažyt. Ot apsišoviau  biggrin.gif

unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Prazydo mano "ruzava" kalija,pirkta pavasari doh.gif ,bet tokia spalva man net daugiau patinka thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 08 04, 17:00)
Prazydo mano "ruzava" kalija,pirkta pavasari doh.gif ,bet tokia spalva man net daugiau patinka thumbup.gif
user posted image

lb grazi wub.gif bet i ruzava ji nepanasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 08 03, 18:15)
Na toki bajeri tai pirma karta girzdiu blink.gif
Tai tikriausiai jau nuzydejus....O gal pardaveja be jokiu piktu ketinimu ja nudaze,tiesiog norejo parodyti kokia tikroji spalva g.gif

Gal ir neturėjo piktų ketinimų, bet galėjo bent jau įspėti. Nes pamačius byrančius dažus vos negavau infarkto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 08 04, 18:00)
user posted image

thumbup.gif wub.gif Grazute thumbup.gif
Viotinola,isivaizduoju kokia reakcija buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2008 08 04, 23:50)
Gal ir neturėjo piktų ketinimų, bet galėjo bent jau įspėti. Nes pamačius byrančius dažus vos negavau infarkto  biggrin.gif

vaizdelis doh.gif biggrin.gif ziedo spalva byra
Atsakyti
Labas mergaitės,žiūriu pas jus tiek daug visokių įvykių ir kalija dažyta doh.gif lotuliukas.gif ir begalo gražus Rimusios kalijos žiedelis,ne rūžavas,bet manau pranoko visus lūkesčius,nes spalva tikrai sodri wub.gif
Atsakyti
o va manoji, tokia pobaisi doh.gif
http://public.fotki....Rena73/kalijos/
Atsakyti
Na kur jau cia tau rena,pobaise,normali kalija thumbup.gif Labai grazus ziedeliai thumbup.gif
Mano juodoji ziuriu jau po truputi po truputi nuzydi,jau vienas ziedas,kaip sakant nukrito biggrin.gif ...Nieko atleistina,nes ji turejo gal kokius 9ziedus jei ne daugiau thumbup.gif
Atsakyti