Lyg dar ankstoka kelt..
Maniskes jauciu daugiau nei menesi miega jau,bet dar nieko nerodo
Tai nekelsiu, perdejau i vesesne vieta, ziuresiu kaip bus toliau
QUOTE(naitas @ 2008 10 08, 00:35)
Kodel nemadingos,tik dabar manau tu spalvotu daugiau ir ivairesniu,tai kai kuriems reikia tos ivairoves,juk gali spalva derinti prie interjero prie vazonu ir pan.As tai tik gumbines turiu.
Bet kur pamatau didziulius krumus negumbiniu kaliju labai graziai atrodo
QUOTE(kutuke @ 2008 10 15, 16:28)
Labai tikiuosi kad prigis
as vis mastau gal ja i zeme sukist
QUOTE(rena @ 2008 10 15, 23:42)
as vis mastau gal ja i zeme sukist
kazkaip bijau, kad ji man tokia vienisa pjuvenose susals sudzius 
Tai ir dek jei turi kur, gal jei ten geriau bus, paskui dar sugalvos keltis kaip mano
QUOTE(kutuke @ 2008 10 16, 00:56)
Tai ir dek jei turi kur, gal jei ten geriau bus, paskui dar sugalvos keltis kaip mano 
reiks ritoj ikisti i zemes
QUOTE(kutuke @ 2008 10 15, 19:44)
As tai kelciau, jei jau nori
Reiks ir man saviskes perziureti-gal kuri jau irgi nori keltis
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 16, 00:03)
Kodel nemadingos,tik dabar manau tu spalvotu daugiau ir ivairesniu,tai kai kuriems reikia tos ivairoves,juk gali spalva derinti prie interjero prie vazonu ir pan.As tai tik gumbines turiu.
žinoma, galima derinti, grazžu labai. Niekada nebūčiau drįsusi auginti tų gumbinių kalijų. Bet kai pasiskaučiau čia, kaip sėėėėėėkmingai jūs tai darot, tai pamėginsiu.
tik tos "gumbinės" - ar jos irgi prieš lietų verkia?
Va pavyzdžiui tos baltos, sakykim, tikrosios kalijos, tai verkia prieš lietų. Ant paties lapo viršūnėlės susiformuoja vandens lašas, ir supasi sau... vadinas, neužilgo lis... tokia magija atsiduoda
tiesa..
sveikutes...ilindau apsisviesti.turiu pora kaliju...viena ziuriu jau ugliukus isleido...iskasiau ja turbut rugpjuti,nes lapai nugelto...
va ir galvoju sodint jau-ar dar anksti...kiek mazdaug turi trukti ju miegojimas?
va ir galvoju sodint jau-ar dar anksti...kiek mazdaug turi trukti ju miegojimas?
Mano irgi sugalvojo leisti ugliukus, bet ilsisi tai tik nuo rugsejo pradzios. Ale sakiau kisiu zemen ir lai sau auga, gal greiciau suzydes
suzydes,aisku...as kazkaip savamoksle,net nezinojau apie supermamu forumus ir kad tiek info cia yra..
kazkaip iskasdavau kada saudavo i galva ir susodindavau-irgi pagal nuotaika
kazkaip iskasdavau kada saudavo i galva ir susodindavau-irgi pagal nuotaika