Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Lyg dar ankstoka kelt.. g.gif Maniskes jauciu daugiau nei menesi miega jau,bet dar nieko nerodo schmoll.gif
Atsakyti

Tai nekelsiu, perdejau i vesesne vieta, ziuresiu kaip bus toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 08, 00:35)
tai tokios kalijos jau nebemadingos??
user posted image

wub.gif pas mane irgi tokia is senu laiku lotuliukas.gif , negumbine blink.gif
Atsakyti
Kodel nemadingos,tik dabar manau tu spalvotu daugiau ir ivairesniu,tai kai kuriems reikia tos ivairoves,juk gali spalva derinti prie interjero prie vazonu ir pan.As tai tik gumbines turiu.
Bet kur pamatau didziulius krumus negumbiniu kaliju labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2008 10 15, 16:28)
Labai tikiuosi kad prigis  4u.gif

as vis mastau gal ja i zeme sukist g.gif kazkaip bijau, kad ji man tokia vienisa pjuvenose susals sudzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 15, 23:42)
as vis mastau gal ja i zeme sukist g.gif kazkaip bijau, kad ji man tokia vienisa pjuvenose susals sudzius g.gif

Tai ir dek jei turi kur, gal jei ten geriau bus, paskui dar sugalvos keltis kaip mano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2008 10 16, 00:56)
Tai ir dek jei turi kur, gal jei ten geriau bus, paskui dar sugalvos keltis kaip mano  lotuliukas.gif

reiks ritoj ikisti i zemes g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2008 10 15, 19:44)
Tai nekelsiu, perdejau i vesesne vieta, ziuresiu kaip bus toliau  g.gif

As tai kelciau, jei jau nori g.gif O juk taip noretusi ziedu ant palanges rolleyes.gif
Reiks ir man saviskes perziureti-gal kuri jau irgi nori keltis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 16, 00:03)
Kodel nemadingos,tik dabar manau tu spalvotu daugiau ir ivairesniu,tai kai kuriems reikia tos ivairoves,juk gali spalva derinti prie interjero prie vazonu ir pan.As tai tik gumbines turiu.
Bet kur pamatau didziulius krumus negumbiniu kaliju labai graziai atrodo thumbup.gif

žinoma, galima derinti, grazžu labai. Niekada nebūčiau drįsusi auginti tų gumbinių kalijų. Bet kai pasiskaučiau čia, kaip sėėėėėėkmingai jūs tai darot, tai pamėginsiu.

tik tos "gumbinės" - ar jos irgi prieš lietų verkia?

Va pavyzdžiui tos baltos, sakykim, tikrosios kalijos, tai verkia prieš lietų. Ant paties lapo viršūnėlės susiformuoja vandens lašas, ir supasi sau... vadinas, neužilgo lis... tokia magija atsiduoda rolleyes.gif

tiesa.. lotuliukas.gif brolis skundėsi, kad Anglijoj, Airijoj ištisai lyja lotuliukas.gif tai gal sunkiau suprasti, kada čia tie lapai verktų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 16 spalio 2008 - 11:05
sveikutes...ilindau apsisviesti.turiu pora kaliju...viena ziuriu jau ugliukus isleido...iskasiau ja turbut rugpjuti,nes lapai nugelto...
va ir galvoju sodint jau-ar dar anksti...kiek mazdaug turi trukti ju miegojimas?
Atsakyti
Mano irgi sugalvojo leisti ugliukus, bet ilsisi tai tik nuo rugsejo pradzios. Ale sakiau kisiu zemen ir lai sau auga, gal greiciau suzydes mirksiukas.gif
Atsakyti
suzydes,aisku...as kazkaip savamoksle,net nezinojau apie supermamu forumus ir kad tiek info cia yra..
kazkaip iskasdavau kada saudavo i galva ir susodindavau-irgi pagal nuotaika doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti