Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(rena @ 2008 10 09, 08:17)
pagal naita dabar turetum jaustis kalta, kad turi gubine ir apie ja sneki hihihi.gif

nu jau kaip nors išgyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 09, 08:23)
nu jau kaip nors išgyvensiu biggrin.gif

na tada gerai thumbup.gif
Atsakyti
labuka,
seniai bebuvau pas Jumi. žiūriu čia vos ne kova už būvį vyksta laugh.gif
mano kalijos irgi po trupučiuka gelsta, ruošiasi miegeliui, o galėtų ir nesiruošti, o augti ir bujoti toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cactus_: 09 spalio 2008 - 07:49
Nu jooooo unsure.gif
O man asmeniskai grazesnes yra spalvotos ir su gumbu, ir kurios meta lapus kaip kardeliai (o kodel kardeliai, lapus meta ir medziai tongue.gif lotuliukas.gif )
Vat ir pasakiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 10 09, 08:48)
seniai bebuvau pas Jumi. žiūriu čia vos ne kova už būvį vyksta  laugh.gif
mano kalijos irgi po trupučiuka gelsta, ruošiasi miegeliui, o galėtų ir nesiruošti, o augti ir bujoti toliau  rolleyes.gif

nu kokia savanaude unsure.gif biggrin.gif pati matai naktim parpia, o kvietkos galvoji nenori biggrin.gif duok nors karta i metus pamiegot biggrin.gif

QUOTE(Ice tea @ 2008 10 09, 09:01)
O man asmeniskai grazesnes yra spalvotos ir su gumbu, ir kurios meta lapus kaip kardeliai (o kodel kardeliai, lapus meta ir medziai tongue.gif  lotuliukas.gif )
Vat ir pasakiau bigsmile.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 09, 09:23)
duok nors karta i metus pamiegot

šnekam aiškiai, viskas suprasta user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 10 09, 09:37)
šnekam aiškiai, viskas suprasta user posted image

oho, kokie grazus balti tavo dantukai biggrin.gif
Atsakyti
uch pavargau kol visa info perskaiciau doh.gif
Tai jeigu teisingai supratau reikejo gumbus issikasti, i pjuvenas paguldyti ir laukti sausio men ? As bent jau taip padariau blush2.gif jeigu neteisingai duokit zinia - pasitaisysiu. 4u.gif
Einu dabar ieskoti info ka su krokais ir jacintais daryti, tikiuosi rasiu ir ju temele blush2.gif Bet speju, kad reikes kazka panasiai kaip su kalijom daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 10 14, 18:29)
uch pavargau kol visa info perskaiciau  doh.gif
Tai jeigu teisingai supratau reikejo gumbus issikasti, i pjuvenas paguldyti ir laukti sausio men ? As bent jau taip padariau  blush2.gif jeigu neteisingai duokit zinia - pasitaisysiu. 4u.gif
Einu dabar ieskoti info ka su krokais ir jacintais daryti, tikiuosi rasiu ir ju temele  blush2.gif Bet speju, kad reikes kazka panasiai kaip su kalijom daryt  biggrin.gif

Teisingai biggrin.gif , galima ir vazonuose migdyti, jei turi kur laikyti 4u.gif
Atsakyti
Taip merginos gelytes miega arba ruosiasi eiti miegoti,,,,bet tai ka as pamaciau turguj buvo nesuvokiam blink.gif
Koki groziai,koki krumai,kokios spalvos,,tik po 3svarus...
Kaip as galejau praeiti...
negalejau lotuliukas.gif Mano namai pasipilde dar vienu groziu(bet as ten dar sugrisiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
Ir visokiu spalvu buvo-violetines,sitokios,geltonos,baltos,picaso(dar labai noriu nusipirkt -picaso) blush2.gif
Na ir kaip nepirkt,dabar dar gailiusi ,jog tik viena pirkau..
Pritariu ,sios spalvotos tikrai grazesnes
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 14, 19:51)
Pritariu ,sios spalvotos tikrai grazesnes

irnesakyk.gif pas mus irgi tokias pardavinėja dabar biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabus grožis wub.gif turiu geltona ir ružava bet ši tai thumbup.gif
Atsakyti