Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Svaigstu kaip noriu picaso,as "namiokais namiokais,kad man per tortadieni lai neperka jokiu puoksciu geriau tokia grazuole biggrin.gif
Jau sesei kaip isgyriau,tai tikiuosi ,suprato ka as tuo norejau pasakyt biggrin.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Vyrui tai tiesiai sviesiai pasakiau biggrin.gif
Nors su sita laksciau kaip kate su pusle neturrdama kur padet...Siaip ne taip radau vieta
user posted image
Dar po to tilandija salia pastaciau,nes ji pries tai ten stovejo,tai su talaksciau vietos neradau lotuliukas.gif
Bet ka supratau nepersodinejant...kad man reikia papildyti vazonu skaiciu lotuliukas.gif rolleyes.gif nes jau visai kaip sakant traukiu koki like... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2008 10 14, 18:43)
Teisingai  biggrin.gif , galima ir vazonuose migdyti, jei turi kur laikyti  4u.gif

Aciu 4u.gif
laikyt tai turiu kur, bet labai jau ne kaip tie tusti vazonai atrodo, tai tegu geriau pailsi pjuvenose blush2.gif
Sakalauskiene, labai geras pirkinukas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Noriu dar vieno tokio pat pirkinuko.....itariu tuoj prireiks i turgu kokio nors "sudziuko".....bet jau vyras mano piktai bumba del tu kvietku.. verysad.gif
Atsakyti
Sakalauskiene nu jau grozis wub.gif o kokiam turguj pirkai, cia uk?
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 14, 19:51)
negalejau lotuliukas.gif Mano namai pasipilde dar vienu groziu(bet as ten dar sugrisiu mirksiukas.gif  lotuliukas.gif )

o dzievuliau bigsmile.gif wub.gif o jau grozis wub.gif bet jus man pasakykit nu kaip taip jas isaugint grazias ir kad gausiai zydetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 14, 20:11)
user posted image

Vajezau vajezau kaip grazu ploja.gif
As manau irgi tokia turiu, nes Kutuke kazkokia oranzine pafundijo ax.gif, tai dar ilsisi.
Jau paskutine savo kalija (rausva) uzmigdziau. Labai laukiu kada galesiu sodinti ir daiginti. Bet vat irgi galva suku- kur reiks statyti visus vazonus unsure.gif , nes palanges tai tik trys, o is ju tik viena tinkama, nes kitos i siaure verysad.gif
Atsakyti
Jo Kutuke UK,cia vietiniam toki turgeli,nupleskinau thumbup.gif
O del vietos ir man reiks sukti galva,nes dabar juk dar juodos uzmigdytos miega ir tas kur visas susodinus ,merginos sake reik isskirstyt g.gif Tai nnezinau kaip cia su vieta bus...
Atsakyti
Kutuke ir man ta morkava uzfundijo ziuresim kaip ji cia, ar prigys ar isdygs kas nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 15, 15:12)
Kutuke ir man ta morkava uzfundijo ziuresim kaip ji cia, ar prigys ar isdygs kas nors g.gif

Labai tikiuosi kad prigis 4u.gif
Paziurejau kaip mano miegancios kalijos, o gi viena jau keltis uzsinorejo, jau augliuka leidzia blink.gif Gal joms ten persilta g.gif
Atsakyti
Tai kiek laiko jos pas tave kutuke miega blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 15, 16:11)
Tai kiek laiko jos pas tave kutuke miega blink.gif

Apie menesi ax.gif
Atsakyti