Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(natina @ 2008 06 20, 19:51)
As irgi is visu pakampiu surenku gelytes, ypac tokias, kurias ketina ismesti. samariete kokia tai blush2.gif o vakar net is darbo parsivilkau kazkokia, kurios net pavadinimo nezinau- iseisiu i dekreta ir zinau, kad jos nieks nepasodins(uzaugino saknis vandeny).o pas mane TURES augti thumbup.gif

tai as kai cia pasiskaitineju, tai cia pagrinde samarietes ir renkas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip čia šį vakarą tylu kotais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 20, 22:39)
Kaip čia šį vakarą tylu kotais  g.gif

nu tigi didziosios iseigines pries akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 21, 00:04)
iseigines pries akis

jau akyse blink.gif
Atsakyti
Visoms smagių švenčių,suraskit po paparčio žiedą 4u.gif
Atsakyti
vargu bau ar cia ligoninej bent paparti rasiu, nekalbant apie zieda lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal ir rasi,jonininių naktis sako stebuklinga mirksiukas.gif
Atsakyti
prisakiau vyrui, kad mano gelytes laistytu, kol manes ner smile.gif
bet vyrais sitoj vietoj sunku pasitiketi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes visos kaliju gerbejos 4u.gif
Ziuriu graziai auga jusu augaliukai thumbup.gif
Tuoj ir as ikelsiu savo taip lauktus "Black forest"ziedus biggrin.gif thumbup.gif ,nes jau matyt ziedai,bet laukiu kol galutinai islys,kad "papozuotu"graziai thumbup.gif .Oi kaip as ju laukiau bigsmile.gif ,be to nesenai nusipirkau is viena tokia nei geltona nei balta kalija,tuo paciu veliau ikelsiu ir jos foto.Taigi manau po poros dieneliu mano juodosios (tiksliau tamsiai violetines lotuliukas.gif )bus labai fotogeniskos thumbup.gif .O tos kur vos nesupuvo irgi isdyge,bet labai is leto.
Paliejau savo kalijas zydinciu geliu trasom,kad ziedus greiciau skleistu.
Kazin kodel vazone aplink augaliukus yra musyciu,gal del to ,kad ten toks "gyvasis kampelis"na ten daug vazonu su augaliukais pastatyta(visoki paparciai,strelicijos ir pan),o kad visdada dregna tai nepasakyciau g.gif
Atsakyti
Nu va mano kalija iš geltonos patapo balta,neveltui skaičiau,kad su Nojaus sėklom taip būna doh.gif O tas musytes tai reikia su išpurkšti,nieko gero iš jų.Ir jau nuotraukos laukiam tavo kaliju ir dar prie plenciukų tuoj į eilę sustosim lotuliukas.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi, kad mano kalija pradejo leisti lapelius thumbup.gif gal net koki ziedeli pavykls sukurpti thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jūs pasielgiate su žiedais g.gif - iškerpate iš vidurio ar kaip? Ir kada reikia jį pašalinti - kai tik nužydi ar laukiat, kol nudžius?
Atsakyti