Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Aš tai laukiu kol žiedelis nuvys ir tada kirpsiu,nes jei laukti kol ir kotas sudžius tai labai jau negražei atrodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir dar teiraujuosi, o pas jus kalijos lapus numeta prieš žiemą ar žaliuoja visą žiemą? Nes aš nusipirkau ir ji žydėjo, tai nepersodinėjau, o dabar peržydėjo jau ir galvoju gal reikia persodint, bet jei rudenį numes laukus ir liks tiks bulvė, tai gal neverta? g.gif Kokie jūsų patarimai?
Atsakyti
Jau rašė kelis lapus atgal,kad leidžia joms žiemoti.Tik va kaip ten su tais lapais ir šaknim daro ir man būtų įdomu sužinoti ax.gif
Atsakyti
tai gal pas mane kalija ziemai lapus buvo nudziovinus g.gif
Atsakyti
Auuuuuuuu ar yra čia kas nors g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
As savo ziedelius nukirpau, bet siandien suzinojau, kad juos geriau nusukti, kad sultys neisbegtu.
Greit parodysiu savo oranzine kalija, tik ji kazkodel geltona zieda leidzia doh.gif . bet vistiek smagu kad dziugina ziedu thumbup.gif
Atsakyti
O mano kalijos gelsta lapai verysad.gif Vakare palaistysiu su trasom, tai gal atsigaus unsure.gif
Lapus ir ziedkocius nuvytusius as istraukiu cool.gif
Atsakyti
O ką darot žiemą ar jos pačios lapus numeta ar juos nupjaunat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 23, 14:11)
Nu va mano kalija iš geltonos patapo balta,neveltui skaičiau,kad su Nojaus sėklom taip būna  doh.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o pas mane turejo but balta o prazydo geltonai lotuliukas.gif

o kas del ziemojanciu lapu, tai jie pas mane rudeni patys nuvysta ir laikaiu gumbus vazone su zememis, tik kad nelaisciau as ju, o kitos sake, kad isima tuos gumbus ir laiko sausoje, tamsioje, vesioje vietoje g.gif
Atsakyti
Aš iš pradžių dėl to kad ji balta nuliūdau,bet dabar džiaugiuos-turėsiu kokią tik norėsiu,eisiu dažyti lotuliukas.gif Niekaip nesulaukiam tų žadėtų tamsių žiedelių thumbup.gif
Atsakyti
o as dabar turesiu 2 geltonas doh.gif nors kolkas kur geltona, tai neaisku, gal kitaip prazys lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano kalija siemet jau antra zieda geltona geltona padovanojo clap.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teruke: 26 birželio 2008 - 19:05