Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra galimybe su meiluziu tapti pora?

Niu net nezinau nuo ko pradeti,as draugauju su vaikinu jau 2.5 metu,mokausi siuo metu anglijoje atskrido jis pas mane kartu gyventi,o vat taip isejo kad sutikau as 4ia meiluzi kuris tiesiog mane veda is proto,bet tas meiluzis kaip ir turi pana kuri yra uz ji vyresne 8 metais,as tiesiog karstai isimylejau ta meiluzi ir nebezinau ar kautis iki galo ar tiesiog ji pamirsti (nors savo vaikino jau nebemyliu,atsalo jausmai) tikrai praverstu patarimai vyresniu moteru,tikrai ne kaip jauciuos verysad.gif
Atsakyti
Įmanoma. Ir teoriškai, ir praktiškai. Tik tai nėra lengvas kelias , ir viskas priklauso nuo to, kiek jis to nori. Kad paskui nebūtų, kaip toj temoj, kur 2 metai kartu, o jam abi moterys reikalingos ir vsio.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 01:41)
Niu net nezinau nuo ko pradeti,as draugauju su vaikinu jau 2.5 metu,mokausi siuo metu anglijoje atskrido jis pas mane kartu gyventi,o vat taip isejo kad sutikau as 4ia meiluzi kuris tiesiog mane veda is proto,bet tas meiluzis kaip ir turi pana kuri yra uz ji vyresne 8 metais,as tiesiog karstai isimylejau ta meiluzi ir nebezinau ar kautis iki galo ar tiesiog ji pamirsti (nors savo vaikino jau nebemyliu,atsalo jausmai) tikrai praverstu patarimai vyresniu moteru,tikrai ne kaip jauciuos verysad.gif

Kaip sako kare ir meilėje leistina viskas. mirksiukas.gif Tačiau pati sakai, kad meilužis turi kitą moterį. Gal pas juos dabar santykių krizė. mastau.gif Tuomet geriau palaukti, kol jie išsiaiškins. Nes kitaip tik tavimi pasinaudos kaip keršto įrankiu ir numes.
Su saviškiu, jei jau draugaujat taip ilgai, tai irgi jau galima vadinti pora. Ir santykiai spėjo atšalti. Pas jus irgi poros krizė. mastau.gif

Įsiklausyk į savo jausmus. Nes erosas dažnai paslepia partnerio trūkumus. O su tuo žmogum juk tikiesi gyventi ne 2 metus. Pasitelk protą. Kuris iš jų būtų geresnis tėtis tavo vaikams?
Atsakyti
As irgi patarciau Solnysko20 pagalvoti ramiai, sudelioti savo prioritetus smile.gif Pries kazkiek laiko buvau isitraukus i paselusi aistros sukuri, rodes, be to naujo zmogaus nebegaliu gyventi... o paskui pagalvojau - ar noreciau su juo gyventi pastoviai, o ne vien myletis, ar noreciau nuo jo vaiku, juo rupintis, kalbetis vakarais, ir tt... ir saziningai sau pasakiau- ne, nenoreciau... tai padejo nukristi roziniams akiniams ir apsispresti smile.gif
Atsakyti
Cia zinokit viskas labai jau sujauktu,ten jokia pas juos krize...ji va neseniai issiskyre tai taip isejo,kad dabar su jo draugauja,bet nesuprantu kokia gali buti draugyste koks toks amziaus skirtumas?? nors patyrusi ir panasiai... o su vaikinu tai net nezinau nelabai noriu buti nera nei jausmu nei aistros be ko gyventi neimanoma ir apie seima dar nelabai is tikruju mastau. Tai tenka dabar visad meluoti nes su "meiluziu" kiekvinea vakara susitinkam,net jei rimtai nepavadin4io jo meiluziu 4ia kazkaip kitaip viskas vyksta kas mane tiesiog veda is proto,vat tokie takeliai...
Atsakyti
Yra galimybe tapti pora.. ir dar didesne galimybe, kad nebusite jam paskutine 4u.gif
Atsakyti
Man labiau panašu, kad čia Tu esi meilužė, kadangi nuolatinio partnerio kaip ir neturi (rašei, kad su vaikinu santykiai išvažiavus atšalo). O šiaip koks skirtumas, kiek ta kita moteris vyresnė? Ne metų skirtume draugystės/santuokos laimė, taip sakant smile.gif Labai galimas daiktas, kad Tau dabar tiesiog trūksta artimo žmogaus, todėl kabinies į tą vyrą kaip į kokį išsigelbėjimą. Siūlyčiau geriau dabar pailsėti nuo visų santykių ir tiesiog laiką skirti sau, mokslams ir pan. Tada viskas savaime susidėlios į savo vietas smile.gif
Atsakyti
tai kad mes su vaikinu gyvenam kartu is jo puses dar tie jausmai yra viska daro toks geras,bet turbut tiesa sakot reikia gal man pailseti vienai pamastyti ko is tikruju noriu
Atsakyti
solnysko, to, kad Tavo vaikinas yra geras, neužtenka laikyti pilnaverčiais santykiais. Tu taip pat turi kažką jam jausti. Na, bet ne apie tai daina smile.gif
Atsakyti
tai kad sunku sekasi palaikyti tos jausmus truksta kazko santykiuose,kas ver4ia mane i kitus zvalgytis,ai net nezinau keistas jausmas is tikruju,gal isvis nereikejo jokio meiluzio gal tada viskas normaliai butu buve...
Atsakyti
Buitis - toks dalykas, kuris meilę labai greit sugraužia smile.gif Manau, turi apsispręsti, ar vis dar nori išsaugoti santykius su dabartiniu vaikinu ir jau tada daryti atitinkamas išvadas. Nes meilužių gali būti daug, bet tų "tikrųjų", su kuriais norėtum visą savo gyvenimą praleist, ne. Gal perdėtai kalbu, bet esmė maždaug tokia smile.gif
Atsakyti
O as patarciau sutvarkyti santykius su vaikinu. Jeigu buvote kartu, reiskia buvo gerai. Gal vel gris jausmai. O jeigu ne tai ne. Laikas parodis.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti