QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 12:40)
Jo su vaikinu is tikruju buvo gera,bet kaip tuos jausmus susigrazinti? kaip?
Kazkodel man atrodo, kad cia tau niekas nepatars. Klausyk savo sirdutes

Jei jau dabar nemyli savo vaikino tai bėk nuo jo.

ne tiesiog pagalvojau gal kas patarima koki duotu,nes va tarkim vaikinas i kita zvalgos as jau zinau kaip as ji sugrazin4iau,pasigrazini kitokia buni linksma ir jis pats gryztu normaliai,kodel is vaikinu puses tokio nera? su pana sedi tai ir viskas nei kokiu staigmeneliu nei ka neidomu taip gyventi! o su meiluziu vat kitas reikalas visai visad kas nors naujo,mes va kita savaite prie juros vaziuojam dviems dienoms jau laukiu nesulaukiu,bet sirdi sunuku nes tenk meluoti kad darbo reikalais isvaziuoju,vat nu ir kaip gyventi!
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 10:50)
ne tiesiog pagalvojau gal kas patarima koki duotu,nes va tarkim vaikinas i kita zvalgos as jau zinau kaip as ji sugrazin4iau,pasigrazini kitokia buni linksma ir jis pats gryztu normaliai,kodel is vaikinu puses tokio nera? su pana sedi tai ir viskas nei kokiu staigmeneliu nei ka neidomu taip gyventi! o su meiluziu vat kitas reikalas visai visad kas nors naujo,mes va kita savaite prie juros vaziuojam dviems dienoms jau laukiu nesulaukiu,bet sirdi sunuku nes tenk meluoti kad darbo reikalais isvaziuoju,vat nu ir kaip gyventi!
O kodel nepasakai apie tai vaikinui? Na, kad nori staigmenu, savaitgalio prie juros?? Mano manymu geriau jau pasakyk jam, kad nebejauti jam nieko ir palik ji, nei skaudink apgaudinedama.. Isivaizduok save jo vietoj..
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 11:16)
nu jo kai pagalvoju jei man taip sirpuliukai per kuna pereina...bet kazkaip skirtis irgi nesinori
Taip yra nesazininga..
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 12:50)
va tarkim vaikinas i kita zvalgos as jau zinau kaip as ji sugrazin4iau,pasigrazini kitokia buni linksma ir jis pats gryztu normaliai
Arba ne

QUOTE(Honey @ 2008 06 12, 10:29)
Aš mečiau savo buvusį vaikiną dėl dabartinio. Bet tai, kas tuo metu buvo tarp mūsų su ex nė nepavadinsi santykiais, tąsymasis kažkoks ir tiek, jausmų nebelikę.
Ta savoka "meilužis" man kažkokia neapibrėžta..
Ta savoka "meilužis" man kažkokia neapibrėžta..
As asmeniskai suprantu zodi meiluzi tai intimus rysys ir daugiau nieko,tai vat as del ko ir uzsiparinau,nes su meiluziu mes jau puse metu kartu,o pasimylejom pirma karta tai tik pries menesi tai vat ir suprask nei draugas nei meiluzis ir isvis nesuprasi kazkokia nesamone
Nemeluok draugui, žinok kad labai jį skaudini, ar norėtum, kad jis tave taip skaudintų?