Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra galimybe su meiluziu tapti pora?

visgi manau retai kada vyrai palieka seimas del meiluzes..dazniausiai toks trikampis tesiasi kol suzino zmona, arba kol meiluze nepaskelbia ultimatumo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 06 26, 04:38)
o tu pasidomek ar zmona antro vaikelio nesilaukia...... mirksiukas.gif nenustebciau kad taip.....o erzilas adrenalno uzsimane ir sena meile prisimine.... doh.gif  jei mylejo tik tave ir tik tave ar per tuos 4 metus buvo apsireiskias.....? ar tik dabar po keturiu metu suprato kad myli tik tave... g.gif

Vyrukas pasimetes savo jausmuose, noruose ir tau galva suka... tai, kas nepasiekima, visada traukia. O ka, jei tikrai, pabuves kartu, pamatys, kad svajones ir realus gyvenimas skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 01:41)
Niu net nezinau nuo ko pradeti,as draugauju su vaikinu jau 2.5 metu,mokausi siuo metu anglijoje atskrido jis pas mane kartu gyventi,o vat taip isejo kad sutikau as 4ia meiluzi kuris tiesiog mane veda is proto,bet tas meiluzis kaip ir turi pana kuri yra uz ji vyresne 8 metais,as tiesiog karstai isimylejau ta meiluzi ir nebezinau ar kautis iki galo ar tiesiog ji pamirsti (nors savo vaikino jau nebemyliu,atsalo jausmai) tikrai praverstu patarimai vyresniu moteru,tikrai ne kaip jauciuos verysad.gif

verta kovoti be jokios abejonės biggrin.gif Aš viena iš tokiu smile.gif smile.gif
Atsakyti