Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra galimybe su meiluziu tapti pora?

QUOTE(Nimfa* @ 2008 06 12, 11:10)
Nemeluok draugui, žinok kad labai jį skaudini, ar norėtum, kad jis tave taip skaudintų?

tikrai nenore4iau,tiesiog esme tame,kad dabar as uzsivedus ant savo meiluzio o gal 4ia tik aistra pabus ir praeis o vaikinas tai jis jau ilgai ir galiu ji prarasti o poto labai del to gailesiuos,tiesiog vat niekaip negaliu atpazinti ar ilgailaikiai tie jausmai ar 4ia tik siaip,gal tik del to kad gyvenu su vaikinu ir jau biski atsibodo ta monotonija gal atsizaisiu ir vel jausmai gris
Atsakyti
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 12:20)
tikrai nenore4iau,tiesiog esme tame,kad dabar as uzsivedus ant savo meiluzio o gal 4ia tik aistra pabus ir praeis o vaikinas tai jis jau ilgai ir galiu ji prarasti o poto labai del to gailesiuos,tiesiog vat niekaip negaliu atpazinti ar ilgailaikiai tie jausmai ar 4ia tik siaip,gal tik del to kad gyvenu su vaikinu ir jau biski atsibodo ta monotonija gal atsizaisiu ir vel jausmai gris

tu galvoji tik apie save.. jei pagalvotum apie kita, gal butu paprasciau apsispresti.. rasai, lyg pirktum naujus dzinsus..
Atsakyti
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 14:20)

kai tavo vaikinas bus neištikimas tau, tai nepyk ant jo, nes jis norėjo sužinoti ar ten tikri jausmai ar tik šiap paįvairinimui, dėl šiurpuliukų. Žinok, kad jam nusibodo monotonija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimfa* @ 2008 06 12, 14:49)
Žinok, kad jam nusibodo monotonija  4u.gif

yra toks posakis:viskas prasidejo,nes man buvo nuobodu.bet viskas baigesi,nes man nusibodo...
temos autorei-nezaisk zmogaus jausmais,tikiu,kad sunku tokioje pasirinkimo kryzkeleje,bet islaikyt zmogiskuma ir pagarba vis delto verta.tu pati paskui jausies ramesne,jei nevedziosi uz nosies to,kuris to nenusipelne.
Atsakyti
Paskaitinėk temą " kaip susitaikyti su neištikimybę" gal ten daugiau sužinosi, kaip skaudu būti apgautai/am, kokius tai sukelia jausmus 4u.gif
Atsakyti
niu va jau po biski pradedu suprasti,bandysiu kazka daryti,ir jau zinau ka bandysiu atgaivinti musu jausmus,nes jei tiek zmoniu sako kad neverta uz meiluzio laikytis reiskias zino,aciu uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 14:31)
niu va jau po biski pradedu suprasti,bandysiu kazka daryti,ir jau zinau ka bandysiu atgaivinti musu jausmus,nes jei tiek zmoniu sako kad neverta uz meiluzio laikytis reiskias zino,aciu uz pagalba

Sekmes 4u.gif Nutraukti santykius spesi visada.. jei pasikalbesi su saviskiu ir matysi kad beviltiska.. meiluzis lieka kaip atsarginis variantas smile.gif bent jau zinosi, kad neapgaudineji nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluke @ 2008 06 12, 14:49)
Sekmes  4u.gif Nutraukti santykius spesi visada.. jei pasikalbesi su saviskiu ir matysi kad beviltiska.. meiluzis lieka kaip atsarginis variantas smile.gif bent jau zinosi, kad neapgaudineji nieko smile.gif

ziurek, kad neliktum prie suskilusios geldos rolleyes.gif
Atsakyti
dazniausiai taip ir buna kai zmogus plesiasi i dvi puses lieka be nieko,turbut man taip ir atsitiks,niu bet uztat pamoka gausiu siokia tokia
Atsakyti
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 11:40)
Jo su vaikinu is tikruju buvo gera, bet kaip tuos jausmus susigrazinti? kaip?

Tai gal pirma užmiršk meilužį? mirksiukas.gif Tada ramiai pagalvok, ar nori dar būti su draugu.

QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 12:27)
jo anks4iau ar veliau teks pasneketi...o siaip man idomu vat ar esat kas nors mete savo vyra/vaikina del meiluzio niu ar jusu drauges pazystamos ar kas nors?

Ir ką pakeistų kitų žmonių istorijos? Elgtumeisi taip pat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 01:41)
as tiesiog karstai isimylejau ta meiluzi ir nebezinau ar kautis iki galo ar tiesiog ji pamirsti (nors savo vaikino jau nebemyliu,atsalo jausmai) tikrai praverstu patarimai vyresniu moteru,tikrai ne kaip jauciuos verysad.gif

o ko jisai nori?
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 11:41)
bet nesuprantu kokia gali buti draugyste koks toks amziaus skirtumas??

gali, liogkai

As tai ishvis nematau problemu. sakai vaikinui achiu ir buni toliau su shituo savo meiluzhiu (aishku vel jei jis irgi to paties nori). Laisva gi, nei ilgalaikiu pazhadu, nei sheimos, nei vaiku.....ehhhh...kur mano jaunyste ax.gif net negalvochiau ilgai.
Papildyta:
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 12:50)
nes va tarkim vaikinas i kita zvalgos as jau zinau kaip as ji sugrazin4iau,pasigrazini kitokia buni linksma ir jis pats gryztu normaliai,

ojjjj... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirsiu ish juoko....mergaite, kai jums bus 30-40....to totalei nepakas
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 12, 13:27)
jo anks4iau ar veliau teks pasneketi...o siaip man idomu vat ar esat kas nors mete savo vyra/vaikina del meiluzio niu ar jusu drauges pazystamos ar kas nors?

esam....metem vyra

Atsakyti
QUOTE(Natukas @ 2008 06 13, 22:53)

esam....metem vyra

Aha. Aš irgi šiandien mačiau vyrą. Mečiau tai seniau. bet kokį vyrą šiandien mačiau.... aje, vaje....
Atsakyti