Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra galimybe su meiluziu tapti pora?

QUOTE(fuksė @ 2008 11 06, 14:56)
Dabar jau is patirties sakau, mano brangusis netapo su meiluze pora! mirksiukas.gif

tai priemet i seima atgal?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 07, 09:10)
tai priemet i seima atgal??  ax.gif

g.gif kodėl taip iškarto į šeimą? gal dar vieną susirado unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 07, 10:04)
g.gif kodėl taip iškarto į šeimą? gal dar vieną susirado  unsure.gif

nu taigi sake kad vyras prasosi i seima atgal bigsmile.gif tai sakau prieme jau gal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 07, 10:29)
nu taigi sake kad vyras prasosi i seima atgal  bigsmile.gif tai sakau prieme jau gal  ax.gif

unsure.gif nu gal... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2008 11 06, 15:56)
Dabar jau is patirties sakau, mano brangusis netapo su meiluze pora! mirksiukas.gif

VALIO yahoo.gif

p.s cia as uz savo 100-taji pasisakyma mirksiukas.gif nu i dar del to,kad Jums palengvejo,mane taip "jaudino"Jusu pasisakymai"ot,kad Jam bb gautus",kad net to ir "palinkejau"mintyse cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jawa13: 13 lapkričio 2008 - 12:03
O mano patirtis gali papasakoti, kad ne tik kad pora netapo, bet dar ji jam ir

{{ }}
(*o*) įtaisė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 13 lapkričio 2008 - 12:32
QUOTE(laumupė @ 2008 11 13, 12:28)
O mano patirtis gali papasakoti, kad ne tik kad pora netapo, bet dar  ji jam ir

{{  }}
(*o*)    įtaisė.

o kas tai tokio? ragai? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryškiai: 13 lapkričio 2008 - 12:44
QUOTE(ryškiai @ 2008 11 13, 14:44)
o kas tai tokio? ragai? blink.gif

Aha... tie patys bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paprašyti patarimo, nes nebežinau, kur kreiptis. Mano pirmoji meilė staiga vėl atsirado mano gyvenime, deja, jis jau vedęs ir turi 4 metukų dukrytę. Jis sako, kad niekada manęs nepamiršo, kad myli mane ir visada mylėjo, kad nori būti su manimi. Jis man net nesiūlo būti jo meiluže ar kažkas panašaus, jis nori skirtis su žmona ir būti su manimi. Ją vedė tik "iš reikalo" ir jos nemyli. Dabar laukia mano atsakymo... O aš nežinau ką daryti. Nenoriu ardyti šeimos, bet nuolat apie jį galvoju, mane kankina ta mintis, kad galiu dar kartą jo netekti. Mano tėvai tikrai tam nepritartų...
Atsakyti
QUOTE(vaiminda @ 2009 06 25, 17:32)
Sveikos, norėjau paprašyti patarimo, nes nebežinau, kur kreiptis. Mano pirmoji meilė staiga vėl atsirado mano gyvenime, deja, jis jau vedęs ir turi 4 metukų dukrytę. Jis sako, kad niekada manęs nepamiršo, kad myli mane ir visada mylėjo, kad nori būti su manimi. Jis man net nesiūlo būti jo meiluže ar kažkas panašaus, jis nori skirtis su žmona ir būti su manimi. Ją vedė tik "iš reikalo" ir jos nemyli. Dabar laukia mano atsakymo... O aš nežinau ką daryti. Nenoriu ardyti šeimos, bet nuolat apie jį galvoju, mane kankina ta mintis, kad galiu dar kartą jo netekti. Mano tėvai tikrai tam nepritartų...

Nu tai ka cia galvot? Pirma jis issisprendzia savo seimynines problemas, ir, kai bus laisvas, kreipiasi i Jus su realiais pasiulymais. Taskas.
Atsakyti
Mano tėvai tikrai tam nepritartų...

cia nepritartu,kad ji vel prarasi ar,kad seima isskirsi? g.gif kvailas kausimas,bet man iskilo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaa: 25 birželio 2009 - 18:22
tikriausiai tam, kad nebutu isnaudojama vedusio vyro kaip meiluze.
Atsakyti