Tiek po pirmo, tiek po antro gimdymo jaučiausi puikiai.

po gimdymo - as skraidziau, kirpta siuta, bet skraidziau is laimes, adrenalino kiekio ir t.t. skraidziau 3 paras... deja paskui atsliukino silpnumas, nuovargis, depresija, nes vaikelis buvo labai neramus.... jauciausi taip blogai, kad net laukiau, kol kas ateis ir pasiims ta klykianti padareli is manes (nesmerkit, bet siaubingas klykimas diena nakti vede is proto).. bet viskas praejo, paskui pradejau dziaugtis motinyste, savo stebuklu

O aš tai ilgokai jaučiausi prastai
Ir silpna buvo, ir šiaip viską skaudėjo. Galiu pasakyti, kad visiškai tik po kokio mėnesio atsigavau, nors nugarą skauda dar ir dabar

po operacios netekau daug kraujo, grese kraujo perpylimas, pirmas dienas labai skaudejo pjuvio vieta, bet teko keltis is lovos ir mankstintis, kad atsistatytu kraujas. baisiausios buvo pirmos dienos, kol atsistojau ant koju.
po abieju gimdymu jauciaus super
,nors abu kartus kirpo-antra karta net sedejau iskart,nes nesijuto nieko.tik antra karta nukraujavau,gimda nesivale-abrazija dare,hemoglobinas lb nukrito,bet tik tyrimai rode,kad negerai man,nes siaip nieko blogo as net nejutau

Man draugė sako- tavo laikas- maitinimo metu, daryk Kėgelio pratimus, viskas bus ok

Bet jei kirpta siūta, tai gal kartais ir tos sveikatos nėra ar kaip čia...
Oj ziauru buvo, vos iki tuliko nueidavau pirma savaite, kol guliu atrodo nieko, tik atsistoju akyse uztemsta, keliai linksta, galva sukasi. Kaip girta i sonus nesioja...
Po to nemiga, depresija...
gimdymas atrodo nulis (nors truko 22 valandas) pries pogimdyvini perioda

Pirmi trys menesiai buvo labai sunkus
silpnumas, bemieges naktys ir dar kepenys sustreikavo tai mano vyrelis ne tik maziuka slaugydavo bet ir mane dar

sveikos, po gimdymo praejus kelioms dienoms isbere pilva ir niezti, dabar ziuriu ir prie kelius isbere ir koju apacioj prie kauliuku, paniezti karts nuo karto, ar jums taip nebuvo, juk vaistu jokiu kai maitini negalima, ar nepersiduos vaikuciui ta alergija?
Si karta buvo viskas SUPER, gymdimas truko 1.5 val, ir jau palatoje norejau atsistoti ir eiti. Ka buvo ne malonu, tai i tualeta eiti kokius 2 dienos.