Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

QUOTE(Raselelyte @ 2009 05 07, 19:20)
drinks_cheers.gif  man buvo lygiai taip pat  smile.gif  nuotaiku kaita konkreti, bet viskas susitvarke, laikas viska sustato i savo vietas  4u.gif

QUOTE(lencia @ 2009 05 27, 18:52)
O as galvojau man tik vienai taip stogas vaziuoja.. Ypatingai vakarais sunku ,kai saule nusileidzia.
O dar ir pilvo skausmai baisus ,kaip saremiai kankina.Net nezinau ar tai normalu ar ne.Bet kadangi praeina ,tai vis nesusiruosiu pas gine

4u.gif Na, man adr ant gimdymo lovos gulint po viso įvykio toks drebulys užėjo, kaip gyvenime taip nėra buvę blink.gif kračiau kaip lektros srovę gavus- matyt visa įtampa išėjo, nes gimdžiau su nubėgusiais vandenimis, tai taip užskatino, kad per 12.30 ir pusvalandį pagimdžiau prie 8 cm atsivėrimo. daktarė sakė nesitikėjusi, gavlvojo, kad ilgiau kankinsiuos ir vis vien CZ baigsiu...Kirpo, kad vaikelis greičiau išeitų vienoj vietoj. Paskui visą parą užmigt negalėjau- matyt šokas buvo nepraėjęs.
O va paskui ir pasijuto... Trečioj dienoj visą visutėlį kūną skaudėjo- sakau pajutau kurie raumenys buvo įtempti- visi alei vieno.
Mus ilgiau laikė dėl geltos, tai trečią parą pajutau, kad siūlėse kažkas ne taip. Akušerė pažiūrėjo- akurat. dezinfekcijos, vauistukų. buvo besimetanti gal kokia infekcija, bet viskas savo laiku buvo pastebėta ir imtasi priemonių. Sąžiningai kasdien po apsiplovimų su vandenilio peroksido 3 proc pasidezinfekuodavau.
Atrodė, kad vaikelis toooks sunkus, paimt sunku, nešioti- per nugarą kerta (dar ir dabar nelabai atsigavo).
Ašaros- upeliais. seselė patarė valerijono tablečių (ne lašų), bet aš nusipirkau homeopatinių- nuėmė įtampą, stresą, pamiegot galėjau.
Tiesą sakant va gal pusantros savaitės pas mamą svečiavausi- gerai, kai yra kas padeda. MB- tai ne tas. Ir darbų visokių, ir vyras lieka vyru...jis nepamaitins naktį...

O dabar jau siūlės užgiję (atrodo, kad viskas ok), savijauta dar kaip kada. Bet šiaip tai viskas tikrai jau geryn ir geryn. Ypač kai pasižiūriu į savo stebukliuką wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Destinyy @ 2009 05 12, 12:00)
Savaitei praėjus po gimdymo ir gerai jaučiausi ir gerai atrodžiau, nei vieno kg antsvorio, kiti net stebėjosi kad aš esu ką tik pagimdžius, tipo kad nesimato. Linkiu mamytėms gerų sveikatų  ir gerai atroti 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Man ir taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brac: 15 birželio 2009 - 15:48
na o as po dvieju valandu uzsimaniau po dusu ir ka... man leido,tai va,jau vaiksciojau nei silpna,nei bloga tik ta kirpta vietele tai skaudejo
Atsakyti
po pirmo gimdymo norejau valgyti kai suva essen.gif o jegu - atrodo, kad dinozaura uzmusiu yess.gif bet pasirodo - eiti negalejau kelias dienas..... pirmadieni pagimdziau - ketvirtadieni valgykloje apalpau.... karsta.gif o po antro - kai tik leido - kaip stirna striksejau - vyras net nesuprato, ko moterys rekia per gimdymus - as kaip Maryte Melnikaite - visko klausiau ir tylejau pioneers.gif ir jauciausi nuostabiai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 15, 19:14)
na o as po dvieju valandu uzsimaniau po dusu ir ka... man leido,tai va,jau vaiksciojau nei silpna,nei bloga tik ta kirpta vietele tai skaudejo

ėjau į dušą iš karto po gimdymo drinks_cheers.gif
savijauta puiki buvo, ypač po antrojo.. ir fiziškai, ir emociškai. gera prisiminti.
Atsakyti
jauciausi super thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai negalvojau, jog po gimdymo jausiuosi taip blogai...silpna buvo ilgai, dar temperatūra pakildavo apie savaitę...taigi nekaip jaučiausi, vos pasirangiau..... verysad.gif
Atsakyti
Po gimdymo (po cezario)jauciausi gerai bet visai nebuvo apetito ir ilga laika.teko prisiversti valgyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva 777 @ 2009 06 20, 00:26)
Po gimdymo (po cezario)jauciausi gerai bet visai nebuvo apetito ir ilga laika.teko prisiversti valgyti doh.gif

MAn irgi savijauta buvo gera, jokio silpnumo. Tik va valgyy tai per prievarta valgiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2009 06 14, 00:04)
4u.gif Na, man adr ant gimdymo lovos gulint po viso įvykio toks drebulys užėjo, kaip gyvenime taip nėra buvę blink.gif  kračiau kaip lektros srovę gavus- matyt visa įtampa išėjo, nes gimdžiau su nubėgusiais vandenimis, tai taip užskatino, kad per 12.30 ir pusvalandį pagimdžiau prie 8 cm atsivėrimo. daktarė sakė nesitikėjusi, gavlvojo, kad ilgiau kankinsiuos ir vis vien CZ baigsiu...Kirpo, kad vaikelis greičiau išeitų vienoj vietoj. Paskui visą parą užmigt negalėjau- matyt šokas buvo nepraėjęs.
O va paskui ir pasijuto... Trečioj dienoj visą visutėlį kūną skaudėjo- sakau pajutau kurie raumenys buvo įtempti- visi alei vieno.
Mus ilgiau laikė dėl geltos, tai trečią parą pajutau, kad siūlėse kažkas ne taip. Akušerė pažiūrėjo- akurat. dezinfekcijos, vauistukų. buvo besimetanti gal kokia infekcija, bet viskas savo laiku buvo pastebėta ir imtasi priemonių. Sąžiningai kasdien po apsiplovimų su vandenilio peroksido 3 proc pasidezinfekuodavau.
Atrodė, kad vaikelis toooks sunkus, paimt sunku, nešioti- per nugarą kerta (dar ir dabar nelabai atsigavo).
Ašaros- upeliais. seselė patarė valerijono tablečių (ne lašų), bet aš nusipirkau homeopatinių- nuėmė įtampą, stresą, pamiegot galėjau.
Tiesą sakant va gal pusantros savaitės pas mamą svečiavausi- gerai, kai yra kas padeda. MB- tai ne tas. Ir darbų visokių, ir vyras lieka vyru...jis nepamaitins naktį...

O dabar jau siūlės užgiję (atrodo, kad viskas ok), savijauta dar kaip kada. Bet šiaip tai viskas tikrai jau geryn ir geryn. Ypač kai pasižiūriu į savo stebukliuką  wub.gif

Va man irgi toks nesveikas drebulys užėjo, bet dar prieš gimdymą, per sąrėmius pradrebėjau visą laiką, sakė dėl įtampos unsure.gif
Ašaros man irgi upeliais riedėjo jau ligoninėje, reiks irgi kokiu vaistuku panaudoti. Dėl skausmų tai antrą dieną jaučiausi kaip sumušta, nors gimdymas nebuvo labai sunkus, net ir vaikelis atrodė toks sunkus, kai paimdavau į rankas.
Atsakyti
iš pradžių tai čiut iš lovos išlipdavau. Bet pasedet negalėjau dvi savaites, nebuvo apetito, sunkiai paeidavau tuoj pavargdavau. Užeidavo tai šalčio tai karščio priepuoliai.
Atsakyti
QUOTE(Eva 777 @ 2009 06 19, 22:26)

O man kaip tik po cezario valgyt žvėriškai norėjosi, o dar brudai ligoninėj nedavė pirmą dieną, atseit vandenuko, sulčių pradžioj - ką ten vandenukas kad žarna žarną ryja. lotuliukas.gif Bet kaip žinodama nuo prieš tai pietų buvau vaisių užsizapasinus, tai badu nemiriau. lotuliukas.gif Paskui jau kai leido iš lovos atsikelt tai gerai buvo, iki kavinės nusliūkindavau. lotuliukas.gif

O šiaip po CP tai jaučiausi gerai, rando iš vis neskaudėjo, tik kol nėštumo padariniai išėjo tai biškį šlitinėjau, nes buvo sanariai pralaisvėję, tai ir vaikščiot sunkiau ir man rankų sanarius suko, tai su tom rankom tik po mėnesio daug maž praėjo. g.gif
Atsakyti