Po pirmojo gimdymo jauciausi gerai. Nepatogu buvo tik kad negalėjau sėdėti 2 savaites, nes buvau kirpta. Visai kitaip buvo po antrojo. Po gimdymo praėjus porai valandų ėjau į dušą, bet ten pasidarė taip silpna. Vakare pakilus kraujospūdžiui buvau paguldyta į reanimaciją. Po gimdymo dar 2 mėnesius svaigo galva, darydavos silpna. Bijodavau viena eiti didesnį atstumą.
Man tai tik po gimdymo kokia savaite toooooooooooooookie galvos skausmai buvo....
kad vargeli tu mano...net kakla visa surakindavo, negaledavau pajudinti...kosmaras kazkoks...daktare sake, kad cia nuo vaistu, kadangi man dare cezari, tai nuo tos nejautros tokios pasekmes....Aciu dievui viskas pasibaige, visi skausmai dingo kai grizau namo...O ligonineje tai istisai nuskausminamuosius leido (cia del to kad po operacijos) o nuo gallvos skausmo tai citramona daktare sake gert, bet tai kad jis absoliuciai nei laso man nepadejo, tai ir isvis nustojau gert, nes visviena jokios naudos
Tuo labiau kad savo mazyte maitinu MP...

As po gimdymo jauciausi tragiskai...Nors visas gimdymas zaibisku greiciu truko...8 val ryto nubego vandenys, o jau apie 10 gimdos kaklelis buvo atsiveres 8 cm
Jau tuoj turejau kaip ir pati pagimdyti, bet staiga kraupus kraujavimas prasidejo, atsiskyre placenta anksciau laiko, tai staigiai supakavo ir cezari padare...Tai va. Kai viskas atitirpo, tai siaubeli tu mano, kokia nesveikata buvo...galvos skausmai neispasakyti, silpnumas juodas...Viskas daugmaz apsitvarke kai grizau namo, sako namuose ir sienos padeda
tai taip ir buvo
Svarbiausia, aisku, kad viskas baigesi laimingai ir turiu savo mazulka, savo dziaugsmeli

Svarbiausia, aisku, kad viskas baigesi laimingai ir turiu savo mazulka, savo dziaugsmeli

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 03 23, 17:00)
as tai greit atsigavau tik kad buvo leista epiduras tai iskart po gimdymo kai reikejo nueit iki tuliko tai ejau kaip su kaladem o kai grizom namo greit atsigavau nes zinojau kad nera kada jaustis blogai kadangi namie yra maza lelyte kuria reikia rupintis ir kad niekas kitas nepasirupins
sveikos mamytes, as be galo laukiau savo kudikelio gimimo, laukiau kada tik prasides mano gimdymas,taip kaip kitos pasisako as bijau gimdyti, o as pasakysiu, kad as is vis nieko nebijojau. O gimdymas taip pat nebuvo mano sudetingas, na taip pat emiau epidura. Po gimdymo labai greit atsigavau, tik kita diena jau po paties gimdymo viskas labai skaudejo, kai dingo vaistu poveikis, atrode, kad vel is naujo gimdau, kad vel mane siuna irpan., buvo toks pojutis, ar jums buvo kazkas tokio panasaus
Man dare cezari,2 paras isgulejau paslika +siaubingi galvos skausmai del narkozes i stubura(cia tokia komplikacija narkozes)skyre belekiek laseliniu, o, kadangi rankose neliko vietos,kur badyti,tai kateteri state jau i plastakos venas,dar taip nebuvau buvau macius...
net pati nustebau, bet savijauta buvo
Kažkaip net buvo noras į palatą pačiai iš gimdyklos nueit, bet, aišku, nieks manęs neklausė... Pirmąsyk, kai jau leido, atsistojus šiek tiek susvaigo galva, bet pakankamai greit praėjo. Ir vėliau, jei ne kažkoks keistas tempimas pilvo apačioje, niekaip nebūčiau patikėjus, kad gimdžiau

po CP gal trecia diena turejau nezmoniska galvos skausma, kuris pasikartojo dar pora dienu. Geriau paracetamoly, nes jis nekenkia nei nesciosioms, nei maitinancioms. Po to skausmai praejo. Gydytojas sake jog tai gali buti nuo anestezijos.
Iki nestumo labai daznai skaudedavo galva. Per nestuma - pamirsau ka tai reiskia. Po nestumo - vel paskauda, bet taip retkarciais.
As is gimdyklos pati nusuoliavau i palata ir maze nusiveziau. Jauciausi puikiai. Ir is kur tiek energijos buvo neisivaizduoju. Jokio nuovargio nejauciau. Jei ne nepatogumas sedantis - sakyciau nieko ir neivyko. O nemiegojimo laikas tai gal rekordas viso gyvenimo pirmomis dienomis.
Po gimdymo jaučiausi labai gerai. Pagimdžiau ryte, o per pietus jau į dušą ėjau. Tik pirmą kartą atsistojus galva truputį apsvaigo, bet po to savijauta buvo labai gera.
QUOTE(Dinushka @ 2009 04 01, 11:57)
Oi, mamytes... pasiskaiciau as jusu atsiliepimu ir zinot, geriau jau buciau neskaicius... Mums jau 25 savaite, tai iki siol baimes nejauciau... O dabar taip baisu pasidare laukt gimdymo, o dar zinant, kad ir po jo vargai dar vos ne prasideda...
sakyciau be reikalo skaitai tokias temas anksciau laiko. Nezinau ka tu vadini vargais, bet tas vargas tik tol, kol adaptuosies prie naujo ritmo prie maziuko. O kitokiu vargu gali ir nebuti. Juk viskas super - tapsi MAMA