Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

Man po gimdymo liepe eiti maudytis, bet jegu nebuvo net atsitoti buvo beveik vidurnaktis, tai mauditis nejau tik kita diena smile.gif o savijauta po to tai irgi ne ka geresne, atsisesti neina, pastoveti irgi unsure.gif visa perlinkusi, susitraukusi ir jai tik bandziau tiestis iskart skausmas nezmonis persmelgdavo ir taip apie savaite, dabar jau geriau smile.gif bet tarpviete vis dar skauda, todel kiekvienas slapinimasis yra tikra kancia
Atsakyti
As po gimdymo jauciausi gerai biggrin.gif Zinoma, buvo silpna ir sunku vaikscioti, bet buvau pilna jegu mirksiukas.gif Pirmas dvi naktis isviso ne gluosto nesudejau, nes nenorejau miegoti, akys stacios ir tiek, o trecia nakti alpau ismiego norejimo, o mano dukryte kaip tik ilgai neuzmigdavo doh.gif doh.gif doh.gif o valgyti as nenorejau, bet zinojau, jog butina, kad organizmas visiskai neissektu. Be tkeistas jausmas buvo nenoriu valgyti, bet valgiau nemazai, nes nejauciau, kad ka nors uzvalgau. Toks jausmas kad nejauciau soties g.gif g.gif g.gif Ir dar nezmoniskai prakaitavau doh.gif Tai i dusa ejau vos ne kas dvi valandas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(philipa @ 2009 07 06, 02:10)
Man po gimdymo liepe eiti maudytis, bet jegu nebuvo net atsitoti buvo beveik vidurnaktis, tai mauditis nejau tik kita diena smile.gif o savijauta po to tai irgi ne ka geresne, atsisesti neina, pastoveti irgi unsure.gif visa perlinkusi, susitraukusi ir jai tik bandziau tiestis iskart skausmas nezmonis persmelgdavo ir taip apie savaite, dabar jau geriau smile.gif bet tarpviete vis dar skauda, todel kiekvienas slapinimasis yra tikra kancia

o tu pabandyk slapintis duse ar vonioje smile.gif man asmeniskai su tuo nebuvo problemu, nes man cezari dare, bet va mano draugei tai taip pat skausmelis buvo kaskart siusiu einant doh.gif tai ji eidav i dusa pasileisdav vandens srove ir kartu siuisu padarydavo, ir sake kd jokio skausmo nesijausdavo, nes vanduo visa slapimo rugsti nuplaudavo ir neskaudejo visiskai smile.gif pabandyk gal ir tau pades 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Po gimdymo jauciausi gerai, tik gydytojai 4 val. neleido vaikscioti... Nors man atrode, kad galiu kuo puikiausiai smile.gif
Tiesa labai norejosi sysiu, tai basona panaudojau vietoj naktipuodzio biggrin.gif
Va kita diena uztat jauciausi kaip suvazineta. Vos islipau is lovos... Ir nugara skaudejo ir siule perstejo ir koju bei ranku raumenis maude...
Dar po dieneles vel buvo viskas labai neblogai smile.gif
Atsakyti
Po pirmo vaiko jauciausi siaubingai gimdymas truko 13 h tai nebuvo nei jegu, nei ko... gerai, kad vaika nakciai pasieme sesutes ir leido man issimiegoti. Po antro vaikiuko jauciausi geriau nors taip pat buvau siek tiek isvargusi, maude pilva, perstejo siules. Bet po trecio vaikelio kuris svere 4500 ir gimdziau be jokiu vaistu, lasaliniu, nuskausminamuju ir pan. jauciausi nerealiai gerai, thumbup.gif net negalejau patiketi. Is gimdymo palatos galejau eiti pati i palata, tik, kad neleido. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas gimdymas buvo be epiduro ir ziauriai skausmingas,tai po gimdymo buvau siek tiek issekus ir gerokai pavargus,o antras buvo su epiduru thumbup.gif tai galejau po gimdymo valsu sokt rolleyes.gif
Atsakyti
as po gimdymo ziaurei norejau valgyti,nes para pusbadziu gyvenau tai vyrui liepiau tuo kuo greiciau pasirupinti tongue.gif ,o po val.pati nuejau i palata,viskas buvo super.tik antra diena siule skaudejo.
Atsakyti
As po gimdymo jauciausi siaip sau, ne del to, kad pavargus, bet del to, kad smarkiai plysau, tai labai viskas istine buvo, tempe siules ir skaudejo, be to, negalejau slapintis, taip viskas buvo patine unsure.gif
Atsakyti
Po gimdymo jauciausi labai silpna, nakti net buvau nualpusi, bet kita diena kai jau galejau gerti ir valgyti, net akyse prasviesejo smile.gif
Atsakyti
Praejus pora val po gimdymo,pavalgius, pagerus, galejau vaikscioti, nueiti i dusa...buvo truputi silpna, bet susitvarkiau...beto vyras labai padejo wub.gif
Atsakyti
kaip man buvo sunku po gimdymo.pries gimdyma visa nakti nemiegojau,o kai pagimdziau,tai dar dvi naktys be miego.maziukas buvo labai irzlus.atrodziau kaip zombis,per pora dienu netekau gal apie 8kg.nenorejau nei valgyti
Atsakyti
mano gimdymas buvo labai greitas, net epiduro nespejo suleisti... kai perkele i palata - neturejau jegu vaikscioti, wc kedute atvezdavo, kai reikdavo ir vyras pirma nakti liko su manim wub.gif
Atsakyti