as po gimdymo ir nekiap jauciausi 1menesi
QUOTE(NeiVile @ 2009 07 27, 18:21)
as po gimdymo ir nekiap jauciausi 1menesi
o pieno turejai???
kamavausi 14 val
, iki siol pamacius nestuke kojas pakerta, pilva ir nugara suspaudzia ir dar plaukai siausiasi. Kazkoks kosmaras. Po viso to malonumo vos paeit galejau. Pora savaiciu visai neturejau sveikatos, bet paskui po trupti atsigavau. Pavydziu kurioms pasiseke greit pagimdyti, greit is lovos atsikelti

Aciu dievui, gimdymas buvo labai greitas ir lengvas. Puikiai jauciausi, visa nakti nemiegojua, i savo suneli ziurejau ir saugojau jo miega
Pati nakti i tualeta nuejau, pati prausiausi, nu viskas labai gerai buvo, tik siaip biski letai ir issisketus vaiksciojau, kaulus lauze, matyt nuo stumimo
Namie grizus laksciua kaip bitute, mazius labai ramus buvo, ir dabar nesiskundziu, tai galedavau namus tvarkytis, valgyt daryti, ak kad toks gyvenimas butu grazus koks buvo gimdymas
gal dievas duos ir toliau pasaka gyventi

Pati nakti i tualeta nuejau, pati prausiausi, nu viskas labai gerai buvo, tik siaip biski letai ir issisketus vaiksciojau, kaulus lauze, matyt nuo stumimo

Namie grizus laksciua kaip bitute, mazius labai ramus buvo, ir dabar nesiskundziu, tai galedavau namus tvarkytis, valgyt daryti, ak kad toks gyvenimas butu grazus koks buvo gimdymas

QUOTE(vaidutia55 @ 2009 07 27, 22:34)
kamavausi 14 val
, iki siol pamacius nestuke kojas pakerta, pilva ir nugara suspaudzia ir dar plaukai siausiasi. Kazkoks kosmaras. Po viso to malonumo vos paeit galejau. Pora savaiciu visai neturejau sveikatos, bet paskui po trupti atsigavau. Pavydziu kurioms pasiseke greit pagimdyti, greit is lovos atsikelti

Na, man irgi buvo 13 val , kirpo, gimdymas man buvo šokas, nes tik pagimdžius krėtė toks drebulys, kaip nuo elektros, atrodė kiekvienas raumenukas virpa, negalėjau nė rankų nulaikyt- drebėjo viskas kai paėmė nuo krūtinės mano mažučiuką aprengti ir sutvarkyti. Jokio epidūro ir nuskausminamųjų neleido, per beveik 6 val nuo absoliutaus gimdymo takų nepasiruošimo, pagimdžiau kakleliui atsivėrus 8 cm. Nuo pat pradžių leido skatinamuosius, nes vandenys buvo nubėgę. Nemiegojau po to beveik dvi paras, valgyt nesinorėjo išvis kelias dienas, ketvirtą dieną uždegimas taisėsi susiuvimo vietoj, kaulus visus laužė, ašaros pačios byrėjo- žodžiu turbūt buvo nerealus šokas ir gimdant, ir po gimdymo.
Taigi negaliu sakyt, kad gimdymas buo lengas ir linksmas. Bet nepaisant visko- mano zuikiukas nuostabus vaikiukas

Viskas sugyja, viskas pasimiršta- ir skausmas, ir depresijos, negalavimai. Dabar jau gerai jaučiuosi. Ir jei žinočiau, kad antras būtų toks pat- nebaisu susilaukti kito vaikelio. O jei dar lengvesnis gimdymas, tai išvis

Laiko reikia. Juk ne veltui liaudies išmintis sako- moteris po gimdymo- tris mėnesius viena koja gyvenime, kita- grabe

pirmaji gimdziau trumpai, o jauciausi nelabai kaip. o antraji gimdziau laaaabai ilgai, o is lovos atsistojau tik atvezus i palata

Po pirmo gimdymo didziausia trauma buvo tarpvietes siuvimas ir tos dvi savaites, kai sedet nebuvo galima, kazkoks kosmaras
Po antro gimdymo tik pavezta i palata atsisedau, nes neplysau niekur
Na po abieju buvo labai staigiai krites psaudimas. Tik po antro gimdymo dar ir baisiai galva skaudejo. Ir po antro gimdymo iskart labai valgyt norejau, o jau buvo vakaras. Sakiau jei trecia karta teks gimdyt, iskart ir valgyt prisikrausiu

visa baisybe tesesi 20 val...
kitas kosmaras prasidejo po to...beveik para pragulejau po parvazimo,kol sugebejau iki tualeto daeit,vyro lydima.geras 3 savaites kenciau nezmoniska skausma,nes kirpo.pradzioje buvo visiskai dinges apetitas,vidine savijauta atsigavo gal po menesio

Labutis.Va ir pas mane atsitiko toks dalykas kaip" galvos skausmas" niekada iki siol tokio skausmo neturejau,bet jau 3 diena kankinuosi negaliu net galvos palenkt ar pasukt i sona
o dar mano mazylis kaip tycia vis ant ranku prasosi kilojamas
nezinau nei ka daryt anksciau to nebuvo ir staiga prasidejo
.Paskaiciau cia mamytes raso kad taip buna po epiduro po gimdymo,na as ir turejau ta epidura bet jau kiek 7 men.beveik praejo tai negi gali taip buti
???
na bet jau nezinau ko griebtis ir labai prakaituoju lyg vandeni ant manes kas piltu sakykim kai vaikstau ar ka dirbu nebudavo niekad tokiu dalyku kas cia per nesamone turbut reik gydytojo patarimo nieko nebus

na bet jau nezinau ko griebtis ir labai prakaituoju lyg vandeni ant manes kas piltu sakykim kai vaikstau ar ka dirbu nebudavo niekad tokiu dalyku kas cia per nesamone turbut reik gydytojo patarimo nieko nebus

QUOTE(laurencija100 @ 2009 08 05, 00:44)
Labutis.Va ir pas mane atsitiko toks dalykas kaip" galvos skausmas" niekada iki siol tokio skausmo neturejau,bet jau 3 diena kankinuosi negaliu net galvos palenkt ar pasukt i sona
o dar mano mazylis kaip tycia vis ant ranku prasosi kilojamas
nezinau nei ka daryt anksciau to nebuvo ir staiga prasidejo
.Paskaiciau cia mamytes raso kad taip buna po epiduro po gimdymo,na as ir turejau ta epidura bet jau kiek 7 men.beveik praejo tai negi gali taip buti
???

manau kad cia tie hormonai savo "darba" daro

Labutis
va siandien lyg ir nieko maziau skauda ta mano galvele,vakare tik daugiau o vakar tai galvojau stoga nuraus nuo skausmo
bet su prakaitavimu tai sakes nera taip buve o kai lauke karsta tai visai nekas
as manau gerai tu sakai kad gal nuo tu hormonu kol viskas atsistatys
o jei ne ?tai cia ir tada reikia kreiptis pas medikus kazkas negerai
juk negali vaikscioti istisai visa slapia
gerai kal tos priemones yra aisku jos padeda bet is vidaus manau reikia kazka gerti kad neprakaituotum taip
?
Papildyta:
O kaip malonu musu zirniukai mazdaug tokio pat amziaus

Papildyta:
QUOTE(Raselelyte @ 2009 08 05, 14:42)
manau kad cia tie hormonai savo "darba" daro
man asmeniskai galvos skausmai buvo apie 2 savaites po gimdymo (man dare CP)...siaip gal ir reiktu kreiptis i gydytoja...
o del prakaitavimo, pas mane irgi suo tuo yra rupesciu....pastebiu kad zymiai daugiau prakaituoju nei iki gimdymo...

O kaip malonu musu zirniukai mazdaug tokio pat amziaus

Po gimdymo jauciausi