as kai pagimdziau gulejau ant stalo issizergusi kol mane siuvo ir atrode kad gyvenimas prazydo kitom spalvom
bet paskui kai reikejo i toleta nueiti jei ne vyras buciau nualpusi
Po Cezario turejau ilgiau guleti gimdymo namuose, o as labai norejau namo. Buvo labai karstos dienos, o i dusa nebuvo galima. Po to pirma menesi budavo silpna, ypac rytais. Jau praejo daugiau nei du menesiai, as negaleciau sakyti, kad esu pilnai atsistaciusi. Bet kiekviena diena, jauciuosi vis geriau ir geriau!
Svarbiausia, kad mano mazyliui viskas butu gerai
Labai prastai, visu pirma dare cp, tai para paskui aisku tik lovoje, kadangi pries gimdyma buvo labai sustreikave inkstai, tai po gimdymo prasidejo visokios komplikacijos, temp 39, maze renimacijoje, abi ant antibiotoku, zodziu tiek fiziskai tiek peichologiskai jauciausi labai blogai.
Jei daktarai(žinoma ne visi)arba daktaras pas kurį gimdžiau,būtų malonesni ir geriau dirbtų savo darbą.Galėčiau dar gimdyti.Beveik neplyšau.Odą sukabino dvejose vietose.Galėjau,net tiesiai namo važiuoti
jauciausi puikiai,galejau pati is gimdyklos pareiti,bet parveze su ratukais
Jaučiausi tiesiog puikiai , atrodė galiu iškart stot ir eit ( ta ir bandžiau padaryt
) bet staigiai gražino į vietą
atrodė kad nieko tokio ką tik neįvyko , na lig į dantį plombą įdėjo
pilna jėgų ir energijos buvau
QUOTE(BALSAS @ 2009 10 18, 15:37)
jauciausi puikiai,galejau pati is gimdyklos pareiti,bet parveze su ratukais
Pirmas gimdymas buvo labai komplikuotas ir sunkus, bet vis tiek jaučiau kažkokią euforiją, sakiau eisiu pati. Atsistojau ir nualpau
QUOTE(blizgutia @ 2009 10 15, 15:30)
as kai pagimdziau gulejau ant stalo issizergusi kol mane siuvo ir atrode kad gyvenimas prazydo kitom spalvom
bet paskui kai reikejo i toleta nueiti jei ne vyras buciau nualpusi 
Jo jo, pas mane tas pats variantas... irgi akyse tamsu pradejo darytis, nors po gimdymo privalomai gulejau 5 val. bet vos islipau is lovos, kaip suktis planetos pradejo, kas vyras vos spejo pagauti svirancia
ir as pastebejau, kad daznokai galva skauda, ko anksciau nebudavo. Suverskim kalte hormonams, nes dar maitinu:)
O man nestumo metu labai skaudedavo, ir tas skausmas toks keistas buvo....staigiai uzeidavo. Dabar maziui 4men, dar nei karto neskaudejo
Visa laika turejau migrena
, na iki nestumo, bet nestumo metu pamirsau ka tai reiskia, o dabar kartais uzeina, bet galima kenteti....