Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

as kai pagimdziau gulejau ant stalo issizergusi kol mane siuvo ir atrode kad gyvenimas prazydo kitom spalvom bigsmile.gif bet paskui kai reikejo i toleta nueiti jei ne vyras buciau nualpusi doh.gif
Atsakyti
Po Cezario turejau ilgiau guleti gimdymo namuose, o as labai norejau namo. Buvo labai karstos dienos, o i dusa nebuvo galima. Po to pirma menesi budavo silpna, ypac rytais. Jau praejo daugiau nei du menesiai, as negaleciau sakyti, kad esu pilnai atsistaciusi. Bet kiekviena diena, jauciuosi vis geriau ir geriau! smile.gif bigsmile.gif Svarbiausia, kad mano mazyliui viskas butu gerai wub.gif
Atsakyti
Labai prastai, visu pirma dare cp, tai para paskui aisku tik lovoje, kadangi pries gimdyma buvo labai sustreikave inkstai, tai po gimdymo prasidejo visokios komplikacijos, temp 39, maze renimacijoje, abi ant antibiotoku, zodziu tiek fiziskai tiek peichologiskai jauciausi labai blogai.
Atsakyti
Kai isoperavo, perspejo, kad metu begyje gali uzeiti stiprus galvos skausmai. Taip ir buna, kazkur karta i dvi savaites, na bet taaaaaaip skauda, kad noris sienom lipti, ir akys pasidaro raudonos kaip triusio!
Atsakyti
Jei daktarai(žinoma ne visi)arba daktaras pas kurį gimdžiau,būtų malonesni ir geriau dirbtų savo darbą.Galėčiau dar gimdyti.Beveik neplyšau.Odą sukabino dvejose vietose.Galėjau,net tiesiai namo važiuoti rolleyes.gif
Atsakyti
jauciausi puikiai,galejau pati is gimdyklos pareiti,bet parveze su ratukais
Atsakyti
Jaučiausi tiesiog puikiai , atrodė galiu iškart stot ir eit ( ta ir bandžiau padaryt biggrin.gif ) bet staigiai gražino į vietą biggrin.gif atrodė kad nieko tokio ką tik neįvyko , na lig į dantį plombą įdėjo biggrin.gif pilna jėgų ir energijos buvau
Atsakyti
QUOTE(BALSAS @ 2009 10 18, 15:37)
jauciausi puikiai,galejau pati is gimdyklos pareiti,bet parveze su ratukais

Pirmas gimdymas buvo labai komplikuotas ir sunkus, bet vis tiek jaučiau kažkokią euforiją, sakiau eisiu pati. Atsistojau ir nualpau biggrin.gif Vis tik buvau nerealiai pervargus ir po didelio šoko. Po antro gimdymo psichologiškai buvo neapsakomai sunku (skaitykit visą gimdymo istoriją), bet fiziškai buvau stipri, atsistoju, nuėjau įį dušą, nusiprausiau smile.gif Visą naktį kas tris val. nešiojau laiptais tris aukštus savo pienuką iš savo palatos į reanimaciją.
Atsakyti
QUOTE(blizgutia @ 2009 10 15, 15:30)
as kai pagimdziau gulejau ant stalo issizergusi kol mane siuvo ir atrode kad gyvenimas prazydo kitom spalvom  bigsmile.gif  bet paskui kai reikejo i toleta nueiti jei ne vyras buciau nualpusi  doh.gif

Jo jo, pas mane tas pats variantas... irgi akyse tamsu pradejo darytis, nors po gimdymo privalomai gulejau 5 val. bet vos islipau is lovos, kaip suktis planetos pradejo, kas vyras vos spejo pagauti svirancia blink.gif o dar tas kaulu skausmas, tai vaje vaje... dar ir iki siol nepraeina... doh.gif
Atsakyti
ir as pastebejau, kad daznokai galva skauda, ko anksciau nebudavo. Suverskim kalte hormonams, nes dar maitinu:)
Atsakyti
O man nestumo metu labai skaudedavo, ir tas skausmas toks keistas buvo....staigiai uzeidavo. Dabar maziui 4men, dar nei karto neskaudejo smile.gif
Atsakyti
Visa laika turejau migrena doh.gif , na iki nestumo, bet nestumo metu pamirsau ka tai reiskia, o dabar kartais uzeina, bet galima kenteti.... smile.gif
Atsakyti