Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

Jaučiausi puikiai, vienintelis nepatogumas - nebuvo galima sėdėti 10 dienų. O visa kita buvo ok.gif
Atsakyti
Esu savaite kaip pagimdziusi, tai jauciuosi klaikiai..
2 pirmos dienos po gimdymo dar buvo nieko, bet 3iaja pakilo temperatura, kuri jau laikosi 5 diena.. Tas nesibaigiantis tempimo jausmas tarpvietes srity atsistojus gali nuvaryt i kapus verysad.gif o kur dar tualeto reikalai.. gerai tik kad krutine jau nebeakmenine..
Tik lelius atperka visa vargeli wub.gif
Atsakyti
kadangi pagimdziau per 5 val. tai nuvarkti visai nespejau, o ir jokiu plysimu neturejau, tai is kart norejau vaziuoti i namucius thumbup.gif
Atsakyti
Jei nebutu kirpe,buciau gerai jautusis,nes tu siuliu skausmas....brrrrrrrrrrr..... doh.gif tai nelipdavau is lovos,o issiridendavau biggrin.gif
Atsakyti
...blogai jaučiausi 10 dienų, silpnumas, biškį temperatūra pakildavo, dar be galo kirkšnis skaudėjo, nes sąrėmių metu liepė tūpti- tai tiek prisisportavau, kad doh.gif doh.gif doh.gif kirpo ir siuvo mane, ale dėl to labai neskaudėjo, tik šiek tiek nepatogu buvo ir atsisėsti, atsitūpti, bet po 2 sav viskas susitvarkė..... 4u.gif
Atsakyti
As gimdziau is tu keliu procentu beveik be skausmo ir plysimu. Pagimdziau virs 4 kg leliu. Teko pakraujuoti. Bet po to prasidejo kosmaras, per daug i viska jautriai reaguodavau ir to pasekme- puse metu jauciausi lyg buciau mirusi. Visiskai atsigavau, atsipalaidavau ir tapau kuo buvau anksciau tik po 1,5 metu. Cia pavyzdys jautruolems tongue.gif
Atsakyti
labas mamytes ax.gif Senei nerasiau i sitatema nes kaip ir viskas buvo ok ax.gif , bet ax.gif va vel po gero menesio pertraukos taip pradejo skaudeti ta mano galva kad nors bek ir rek doh.gif verysad.gif nezinau gal cia po gimdymo tos kasekmes nebelabai tinka jauciu kad reiks pasirodyt gydytojams , verysad.gif bet tiesa sakant cia uk apart paracitamolio nieko aisku daugiau ir nepatars jie doh.gif doh.gif nezinau gal reikia pasiieskoti kokios privacios konsultacijos????????? unsure.gif g.gif
Atsakyti
man irgi po gimdymo atsirado tie galvos skausmai. Buna kad suskausta, tai kad nors kauk, bet ir savaime praeina. O siaip po gimdymo koki menesiuka skaudejo galva, bet taip istisai doh.gif Pas gydytoja neprisiruosiau nueit, o dabar, kai suskausta, ir praeina ax.gif
Atsakyti
Man antra diena skauda galva, is proto atrodo issikraustysiu doh.gif verysad.gif maitinu MP tai kazkokiu labai vaistu ir negaliu gerti.... doh.gif o padeda man TIK ketanova nuo galvos skausmo...jokie citramonai ir kitos nesamones visiskai nepadeda verysad.gif ir dar kaip specialiai maze nei sekundes ramybes neduoda doh.gif zirzia zirzia zirzia doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man ir nepadeda nei citramonai nei paracetamoliai ir dar kiek as ju isbandziau verysad.gif tai dabar kaip bijau kad vel prasides tai siaubas doh.gif kol kas jau kelias dienas buvo ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2007 08 14, 17:36)
neradau tokios temeles  blush2.gif  galvojau gal rasyti prie depresijos?  g.gif 
        jau po gimdymo esu du men , bet galva vos panesu ryte dar siaip sau na o jau po pietu nors staug kaip skauda  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  net kartais man ji sukasi ,o skausmas lyg migreninis  g.gif  spaudzia smilkinius ,dariausi kraujo tyrimus lyg ir  viskas gerai ,gal tai normalu, gal kalti harmonai ,jau nebemaitinu ,
      ar ka susidurete su tokia problema ? kada praei?vaistu gerti nesinori ,nors ir nemaitinu  000189.gif

Man ir kaip jums po gimdymo 10 men praejo o taip uzeina galva skaudeti kad net atrodo i siena sukistum kad tik nustotu ir taip buna 2-3 kartus per savaite o iki gimdymo taip nebuvo.
Atsakyti
Man ir gi skaudejo galva po gimdymo. Kentejau dvi dienas, kai trecia nepraejo - isgeriau paracetamolio. Labai nenoriai, bet jau sakiau nuprotesiu, o dar maze visa laika zirzdavo...
Atsakyti