Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

vis tebeskauda,nors jau beveik 3 sav.
Atsakyti
Praejus keliems menesiams po gimdymo prasidejo galvos skausmai ir nezinau kaip su jais kovoti...
Atsakyti
Man po epiduros skaudejo kookia savate, be Ketanovo neapsiejau blush2.gif
Atsakyti
o as gimdziau 5:50 val, be jokiu nuskausminamu ar skatinimu, kirpo, siuvo, dar kazkaip skaudamai ir siuvo, bet man tas skausmas absoliutiskai nulis buvo, ziurejau i savo vyrus ir jauciausi pati laimingiausia, kai viska sutvarke, padekojau, kad sulope mane, tada vyrui sakau:"o kada man cia eit i palata reikes? " zinojau, kad 2 val dar gimdykloj, bet labai jau atsibodo man ten gulet biggrin.gif ziuriu atvaziuoja ssutes su ratukais, sakau:"kas cia dabar? maniau pati eisiu" aha-sako-visos taip sako biggrin.gif parveze mane i palata, guliu guliu, ***** galvoju, kaip i tulika noriu, sesute atejo, sakau:"galiu as i toleta?", o jikaip issigando, preadejo klausinet ar tikrai ir labai noriu, patvirtinau kad noriu, ji bande gasdinti, kad alpsiu, atsistojau is lovos, ciupo ji mane uz pazastu, o as kaip ejau, taip nuejau, atsisedau ant klozeto ir juokas ima, kad sitaip durnai siusiojasi, paskui galvoju, kad jau yra sesute, tai reik pasinaudot, sakau :"toletini popieriu pamirsau" tai va tik tuo ir pagelbejo man ji biggrin.gif toletinio popieriaus atnese lotuliukas.gif

o veliau pirma diena ir antra gal kiek stipriau paskaudejo siules, bet zinojau, kad viskas praeis, beto besistanginant biskiuka apsileidau ir prisidirbau kraujosruvu ant veido, pradzioj pergyvenau, bet poto kai suzinojau,. kad praeis nusiraminau biggrin.gif ai, dar pirma nakti keliausi leliuko savo pasiimt kai atveze, ziuriu bega bega kraujas ant grindu, tai dar grindis isploviau thumbup.gif

namuose jauciausi silpna ir susikuprinus, bet kazkur per savaite viskas susitvarke smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P.L.U.R.: 22 gruodžio 2009 - 15:53
po gimdymo siusiuvo dar kokia valanduke pagulejau tada nuejau nusiprausiau,su ratukais parveze i palata,kadangi pagimdziau 1 val nakties tai ta visa nakti prasedejau lovoj su dukryte ant ranku nes ji niekur kitur nemiegojo,kita naktis vel buvo tokia pat na tada jau galvojau jei ir tracia para bus tokia tai stogas man nuvaziuos vaiksciojau kaip zombis 3 paras be miego,nes ir pries gimdyma per saremius para buvau nemiegojus,o dukryte net nesiruose miegot kitur,beto sokinedavo nuo bet kokiu garsu,galvojau isprotesim abidvi tai issireikalavau kad isleistu namo,namie buvo tas pats bet laikui begant viskas susitvarke,skausmai mazejo,dukryte pradejo miegot lovytej smile.gif .dvi savaites buvo sunku,be miego,visa skaudejo,pradzioj 5 dienas prastai miegojau vis sapnuodavau gimdyma ir ten patirta soka 4u.gif ,bet dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
po gimdymo dar apie pora h gulejau gimdykloje kol tvarke mazyle,veliau pati nuejau iki palatos,pora dienu buvo sunku sedet,nes buvau kirpta,bet siaip atsigavau labai greit israsant is ligonines popierius rinkaus po ligonine begiodama biggrin.gif
Atsakyti
po pirmo gimdymo dar kai isleido is ligonines jauciausi be jegu, gimdant buvo komplikaciju tai net vaiksciot normaliai negalejau. na bet po antro gimdymo tai pati ir i palata buciau nuejus tik kad neleido, bet gimdykloj pati persirengiau ir stovedama laukiau kada atvaziuos i palata perkelt nes daktare stebejosi kaip as net atsissest nenoriu
Atsakyti
as irgi po gimdymo kai gulejau tas 2h gimdykloj galvojau, kad galiu atsistoti ir nueiti.. biggrin.gif iki palatos visgi mane parveze, o kadangi buvau kirpta ir siuta tai kita ryta pajutau skausma,savaite be nuskausminamuju pajudeti negalejau, bet po kiek laiko net pati nepajutau kaip skausmas praejo thumbup.gif
o siaip jei ne tas siules skausmas fiziskai jauciaus tikrai gerai, tik tiek kad savo mergytes pirma para neturejau tai net nakti uzmigti niekaip nepavyko verysad.gif nabet svarbu kad dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
na as tai jau ta po kokiu 2-3 val po gimdymo pati nuejau i wc.kazkaip neblogai jauciausi.tik kokias 2 savaites po gimdymo budavo silpnoka ilgiau pavaiksciojus.ir per visas naktis ligoninej sudejus gal kokias 5 valandas temiegojau ax.gif kazkaip tai nesinorejo nors pavargus ziauriai buvau
Atsakyti
Po gimdymo į palatą pati nuėjau, ketvirtą dieną kraustėmės į naujus namus, tad kroviau daiktus be jokių bėdų ax.gif visi klausė, ar jau atsigavau po gimdymo, o aš sakiau, kad nėr nuo ko atsigaut bigsmile.gif jaučiausi puikiai, gal tik eiti buvo nemalonu dėl tarpvietės siuvimo doh.gif
Atsakyti
Po pirmojo sūnaus gimimo jaučiausi sunkiai, savaitę net buvo silpna iš lovos atsikelt, praktiškai nemiegota buvo savaitė, ir iš to pervargimo dar sunkiai sekėsi užmigt. Na sūnelis labai neramus buvo ax.gif
Po antrojo gimdymo jaučiausi žymiai geriau, šiek tiek kirpta ir susiųta buvau, bet nejutau nei didelio skausmo nei diskomforto ax.gif antrasis sūnus buvo žymiai ramesnis tai dar gimdymo namuose suspėjau išsimiegot lotuliukas.gif
Grįžus namo pusantrų metų dar neteko išsimiegot biggrin.gif
Atsakyti
po gimdymo atrode kad galeciau atsikelti ir begti lotuliukas.gif , bet nuveze i palata, uzsimaniau i wc, kaip atsikeliau taip ir atsiguliau. doh.gif blink.gif taip sukosi galva... gerai kad vyras buvo salia. Tai dar pora dienu po gimdymo vis svaigau. smile.gif
Veliau kazkur dingo visos jegos, vaiksciojau kaip lavonas, visa isblyskusi, su nugaros skausmais, o dar sedeti 2 sav negalima buvo doh.gif Ir dukryte daznai naktim keldavosi ir nemiegodavo, tai tie skausmai lydi ir dabar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaatyteaa: 30 gruodžio 2009 - 09:15