vis tebeskauda,nors jau beveik 3 sav.
Man po epiduros skaudejo kookia savate, be Ketanovo neapsiejau

o as gimdziau 5:50 val, be jokiu nuskausminamu ar skatinimu, kirpo, siuvo, dar kazkaip skaudamai ir siuvo, bet man tas skausmas absoliutiskai nulis buvo, ziurejau i savo vyrus ir jauciausi pati laimingiausia, kai viska sutvarke, padekojau, kad sulope mane, tada vyrui sakau:"o kada man cia eit i palata reikes? " zinojau, kad 2 val dar gimdykloj, bet labai jau atsibodo man ten gulet
ziuriu atvaziuoja ssutes su ratukais, sakau:"kas cia dabar? maniau pati eisiu" aha-sako-visos taip sako
parveze mane i palata, guliu guliu, ***** galvoju, kaip i tulika noriu, sesute atejo, sakau:"galiu as i toleta?", o jikaip issigando, preadejo klausinet ar tikrai ir labai noriu, patvirtinau kad noriu, ji bande gasdinti, kad alpsiu, atsistojau is lovos, ciupo ji mane uz pazastu, o as kaip ejau, taip nuejau, atsisedau ant klozeto ir juokas ima, kad sitaip durnai siusiojasi, paskui galvoju, kad jau yra sesute, tai reik pasinaudot, sakau :"toletini popieriu pamirsau" tai va tik tuo ir pagelbejo man ji
toletinio popieriaus atnese
o veliau pirma diena ir antra gal kiek stipriau paskaudejo siules, bet zinojau, kad viskas praeis, beto besistanginant biskiuka apsileidau ir prisidirbau kraujosruvu ant veido, pradzioj pergyvenau, bet poto kai suzinojau,. kad praeis nusiraminau
ai, dar pirma nakti keliausi leliuko savo pasiimt kai atveze, ziuriu bega bega kraujas ant grindu, tai dar grindis isploviau
namuose jauciausi silpna ir susikuprinus, bet kazkur per savaite viskas susitvarke

o veliau pirma diena ir antra gal kiek stipriau paskaudejo siules, bet zinojau, kad viskas praeis, beto besistanginant biskiuka apsileidau ir prisidirbau kraujosruvu ant veido, pradzioj pergyvenau, bet poto kai suzinojau,. kad praeis nusiraminau

namuose jauciausi silpna ir susikuprinus, bet kazkur per savaite viskas susitvarke

po gimdymo siusiuvo dar kokia valanduke pagulejau tada nuejau nusiprausiau,su ratukais parveze i palata,kadangi pagimdziau 1 val nakties tai ta visa nakti prasedejau lovoj su dukryte ant ranku nes ji niekur kitur nemiegojo,kita naktis vel buvo tokia pat na tada jau galvojau jei ir tracia para bus tokia tai stogas man nuvaziuos vaiksciojau kaip zombis 3 paras be miego,nes ir pries gimdyma per saremius para buvau nemiegojus,o dukryte net nesiruose miegot kitur,beto sokinedavo nuo bet kokiu garsu,galvojau isprotesim abidvi tai issireikalavau kad isleistu namo,namie buvo tas pats bet laikui begant viskas susitvarke,skausmai mazejo,dukryte pradejo miegot lovytej
.dvi savaites buvo sunku,be miego,visa skaudejo,pradzioj 5 dienas prastai miegojau vis sapnuodavau gimdyma ir ten patirta soka
,bet dabar viskas

po gimdymo dar apie pora h gulejau gimdykloje kol tvarke mazyle,veliau pati nuejau iki palatos,pora dienu buvo sunku sedet,nes buvau kirpta,bet siaip atsigavau labai greit israsant is ligonines popierius rinkaus po ligonine begiodama

po pirmo gimdymo dar kai isleido is ligonines jauciausi be jegu, gimdant buvo komplikaciju tai net vaiksciot normaliai negalejau. na bet po antro gimdymo tai pati ir i palata buciau nuejus tik kad neleido, bet gimdykloj pati persirengiau ir stovedama laukiau kada atvaziuos i palata perkelt nes daktare stebejosi kaip as net atsissest nenoriu
as irgi po gimdymo kai gulejau tas 2h gimdykloj galvojau, kad galiu atsistoti ir nueiti..
iki palatos visgi mane parveze, o kadangi buvau kirpta ir siuta tai kita ryta pajutau skausma,savaite be nuskausminamuju pajudeti negalejau, bet po kiek laiko net pati nepajutau kaip skausmas praejo
o siaip jei ne tas siules skausmas fiziskai jauciaus tikrai gerai, tik tiek kad savo mergytes pirma para neturejau tai net nakti uzmigti niekaip nepavyko
nabet svarbu kad dabar viskas

o siaip jei ne tas siules skausmas fiziskai jauciaus tikrai gerai, tik tiek kad savo mergytes pirma para neturejau tai net nakti uzmigti niekaip nepavyko

Po gimdymo į palatą pati nuėjau, ketvirtą dieną kraustėmės į naujus namus, tad kroviau daiktus be jokių bėdų
visi klausė, ar jau atsigavau po gimdymo, o aš sakiau, kad nėr nuo ko atsigaut
jaučiausi puikiai, gal tik eiti buvo nemalonu dėl tarpvietės siuvimo

Po pirmojo sūnaus gimimo jaučiausi sunkiai, savaitę net buvo silpna iš lovos atsikelt, praktiškai nemiegota buvo savaitė, ir iš to pervargimo dar sunkiai sekėsi užmigt. Na sūnelis labai neramus buvo
Po antrojo gimdymo jaučiausi žymiai geriau, šiek tiek kirpta ir susiųta buvau, bet nejutau nei didelio skausmo nei diskomforto
antrasis sūnus buvo žymiai ramesnis tai dar gimdymo namuose suspėjau išsimiegot
Grįžus namo pusantrų metų dar neteko išsimiegot

Po antrojo gimdymo jaučiausi žymiai geriau, šiek tiek kirpta ir susiųta buvau, bet nejutau nei didelio skausmo nei diskomforto

Grįžus namo pusantrų metų dar neteko išsimiegot

po gimdymo atrode kad galeciau atsikelti ir begti
, bet nuveze i palata, uzsimaniau i wc, kaip atsikeliau taip ir atsiguliau.
taip sukosi galva... gerai kad vyras buvo salia. Tai dar pora dienu po gimdymo vis svaigau.
Veliau kazkur dingo visos jegos, vaiksciojau kaip lavonas, visa isblyskusi, su nugaros skausmais, o dar sedeti 2 sav negalima buvo
Ir dukryte daznai naktim keldavosi ir nemiegodavo, tai tie skausmai lydi ir dabar

Veliau kazkur dingo visos jegos, vaiksciojau kaip lavonas, visa isblyskusi, su nugaros skausmais, o dar sedeti 2 sav negalima buvo