Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

QUOTE(kris*** @ 2010 12 02, 22:17)
gimdziau apie 15 valandu, kai pagimdziau visas kunas drebejo, niekaip negalejo nustoti, itariu nuo praejusios itampos.

tas tiesa, tik pagimziau ir as visa drebejau kol gimdykloj gulejau. Vyras sako: tu drebi, sakau aha negaliu nustot ir kontroliuot to...
Atsakyti
QUOTE(Širdele @ 2010 12 04, 01:01)
Po gimdimo jauciausi silpna, mazyli i inkubatoriu isnese, man liepe ilsetis. Noras buvo tik uzsikloti su kaldra galva ir nieko nematyti, visur taip skaudejo. Bet buvo geda pripazinti ,kad silpna ir stengiausi po paros keltis ir eiti, stebeti kaip stipreja kudikis. Sunkiai vaiksciojau tris menesius kol pastebejo ,kad keistai slubuoju- klubai issiskyre. Tada prasidejo naujas gijimo etapas, bet po 6men as sustiprejau ir pradejau dziaugtis gyvenimu. Kol prasidejo galvos svaigimo etapas. Pasirode sitas geris pasireiskia irgi tik po gimdymo.
O is pradziu atrode taip viskas paprasta pagimdei ir pamirsai... doh.gif
Aisku mazyliai yra musu turtas ir dziaugsmas, svarbu ,kad jie butu sveiki. O mamos kaipnors pasveiks del ju  thumbup.gif

Va pastebejau ir as, kad ilgiau pasedejus einu lyg paraisedama biskiuka ir toks keistas jausmas klubu srity, tu spec kzka darei ar savaime praejo?
Atsakyti
buvau labai silpna, kilo didžiulės komplikacijos po gimdymo. labai džiaugiuosi kad vyras visada budavo šalia.
Atsakyti
QUOTE(kris*** @ 2010 12 02, 22:17)
gimdziau apie 15 valandu, kai pagimdziau visas kunas drebejo, niekaip negalejo nustoti, itariu nuo praejusios itampos. paskui 3 dienas sunku is lovos atsikelti buvo ir silpna kartais pasidarydavo. o praejus 2 savaitem sveikata daugmaz atsistate..  smile.gif

Pas mane irgi drebejo visas kunas. Idomu cia del ko? Nes gydytojai taip ir nepaaiskino, gal cia del epiduro arba del nezmonisko skausmo jau po gimdymo g.gif Atsigavau po gero menesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijka_lt: 06 gruodžio 2010 - 21:44
po 12val stipriu saremiu, atrodziau kaip pabaisa. verysad.gif visa isbalus,paakiai juodi,temp 39 buvo pakilus, siuvo gal 30 min,tai vos istveriau,nes jau nebeveike nejautra,atsigavau gal tik po gero menesio,nes buvo sunku isivaziuoti i dienos rezima su kudikeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijka_lt @ 2010 12 06, 22:40)
Pas mane irgi drebejo visas kunas. Idomu cia del ko? Nes gydytojai taip ir nepaaiskino, gal cia del epiduro arba del nezmonisko skausmo jau po gimdymo g.gif Atsigavau po gero menesio.

Ir mane kratė toks nevaldomas drebulys, bet man jis prasidėjo dar važiuonat į ligoninę, dar net neaišku buvo ar gimdysių ar ne, nes važiavau su aukštu spaudimu, sakau gal dėl jo čia man taip buvo, kada praėjo nepamenu, gal pooperacinėj, nes jau nebegalėjo laukt ir darė cezarį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikadi: 07 gruodžio 2010 - 19:50
man buvo darytas CP, kelias savaites keistai raize pilva, net nustodavau kvepuoti tuo metu unsure.gif
Atsakyti
Mano gimdymas buvo ilgas ir sunkus,tad prisikankinau užtektinai.Jaučiausi labai pavargusi ir norėjau miego,nors užmigti nepavyko,nes pagimdžiau ryte,tai diena kaip čia miegosi biggrin.gif Šiaip toks nedidelis silpnumas jautėsi,bet kaip po tokio gimdymo gan gerai jaučiausi thumbup.gif
Atsakyti
gimdymas buvo neilgas nors extremalus, bet jau kelios valandos po jo jauciausi puikiai ir priiminejau sveikinimus su lankytojais wub.gif
Atsakyti
Man dare CP,viskas klojosi gerai,na is pat pradziu. Pilveli skaudejo,bet ne taip jau ir baisiai,leisdavo nuskausminamus ax.gif ,taciau bedos atsirado tada kai istrauke siulus. Toke vietose kur buvo sukabinimai atsivere ir kraujavo slapevio doh.gif . Kiekviena diena vazinejau i perrisimus. Budavo pamaitinu, uzmigdau mazaji ir lekiu. Palieku tai vienai mociutei tai kitai,aisku trumpam bet vistiek vargelis. Mat organizmas atmete siulus. Ir taip dvi savaites,bet db tai jau praeity..... thumbup.gif
Atsakyti
Gimdziau su epiduru, nezinau ar del jo, bet po gimdymo buvo silpna - kol gulejau nieko, bet tik atsistodavau ir galva sukosi. Tai ryte iki tuliko linguodama palei sienas ejau. Bet issilakste per diena tas silpnumas.
Atsakyti
Ir po pirmo,ir po antro gimdymo jaučiausi gan gerai,ir vaikščiojau,ir sėdėjau,nei galva sukosi smile.gif
Atsakyti