Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

po pirmo nors ir buvo plyšimų galėjau eiti šokti, o štai po antro su mirtim kovojau mano hemoglobinas buvo 62 nepastovėjau ant kojų nenulaikiau šaukšto rankoj buvo baisu verysad.gif
Atsakyti
Savijauta iškart buvo gera thumbup.gif iškart sėdau ir vaikščiojau, jau kitą dieną buvau kaip negimdžius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2011 01 24, 13:09)
Savijauta iškart buvo gera  thumbup.gif iškart sėdau ir vaikščiojau, jau kitą dieną buvau kaip negimdžius  thumbup.gif

kaip nerealu thumbup.gif o man tai buvo košmaras doh.gif skaudėdavo pjūvio vietą, vos atsikeldavau, ištisai miegodavau ir nuolatos vergdavau (bet net pati nesuprasdavau dėl ko pradėdavau verkti g.gif ), vos ant kojų pastovėdavau, o kai po dviejų savaičių grįžus namo iš ligoninės pamačiau save veidrodyje swoon.gif ... atrodžiau kaip vaikščiojantis lavonas, paakiai pajuodę, sukūdus, sukumpus wacko.gif neįsivaizduoju kaip dar vyras į mane tokią galėjo žiūrėti biggrin.gif bet po mėn laiko jau viskas pagerėjo thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

gimdziau pries 3 men. jokiu plysimu jokiu kirpimu thumbup.gif nuo gimdymo stalo galejau lekt i sokius mirksiukas.gif

grizus namo aisku jegu liko maziau,naktiniai maityinimai ir pan. vaikas sunkus,nugara paskausta,ypac vakarais jauciuos laaabai silpnai,galva sukasi...svoris nukrites visas,ir toliau kaip suprantu krenta.dar tebemaitinu,gal todel? g.gif
Atsakyti
Po gimdymo turejau bedu del pjuvio,man buvo daryta CP. Taciau viskas jau praeity,man baisiausia tai jog po visa to as likau labai jautri,ciut kas ir i asaras. Tikiuosi laikui begant tai susitvarkys, bet siuo metu as labai jautri. o svoris man nekrenta vis laikosi tie plius 10kg.drauges guodzia jog kai nebemaitinsiu tada ir nukris,na tikekimes tongue.gif
Atsakyti
Pacios irgi savijauta visai gera buvo thumbup.gif Jokio silnumo ar dar kazko smile.gif
Atsakyti
Gimdziau lengvai, jokiu skausmu, tik megucio norejau. Bet i palata parveze, neleido eit tongue.gif . gerai padare, nes silpna buvo - organizmui stresas lotuliukas.gif Jautri ir as pasidariau, bet tai budinga manau visoms mamoms.

maskanyte, del svorio nepergyvenk. maitinant jis tik mazeja!
Atsakyti
o man buvo pats sunkiausias laikas per visa nestuke.gif ir po jo... kirpo, siuvo, dukryte nemokejo zysti, taigi jau pirma para turejau sedeti, nors nebuvo galima dvi savaites doh.gif Skausmas juodas, silnumas didelis, nei paeiti, nei atsistoti, nei guleti be nuskausminamuju negalejau doh.gif Ir taip du menesius... Man tai buvo kosmaras blush2.gif
Atsakyti
normaliai
Atsakyti
Is kart po gimdymo kelias dienas euforija apemusi buvo. Jauciausi taip lyg buciau vienintele pasaulyje pagimdziusi vaika biggrin.gif Tik veliau depresija prasidejo... verysad.gif
Atsakyti
as jauciaus gerai, bent jau nuotiaku atzvilgiu, buvau plysus, bet ta pacia diena sedejau, tai manau viskas ne taip blogai biggrin.gif tiesa, silpna dar gal savate buvo. o po to lengva depresija uzpuole, bet labai greit praejo.
Atsakyti
Po abieju gimdymu savijauta gera buvo, jokio silpnumo, nuotaika puiki, nes svoris krito lotuliukas.gif Liudesys uzejo po savaites kazkur, gaila buvo, kad viskas baigesi, nebera to laukimo jausmo, nerimo del gimdymo ir pan. Bet paguodzaiu save, kad gal nepaskutinis kartas mirksiukas.gif
Atsakyti