Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

Iskart po gimdymo jauciausi kaip ir neblogai, bet po to doh.gif doh.gif man pogimdyvinis laikotarpis turbut baisesnis uz pati gimdyma buvo doh.gif valgyt nieko negaliu nes nuo visko mazylei pilvuka pucia; kaku negaliu normaliai nueit, nes amzinai viduriai uzkieteje; i savo kuna ziuret negalejau (nors priaugau tik 8 kg, bet pilvas labai didelis buvo ir po gimdymo suglebo) doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
po pirmojo gimdymo jauciausi siaubingai doh.gif gal kad gimdziau 11h su skatinamaisiais doh.gif ir mane kirpo doh.gif , tai sedeti negalejau kelias savaites.
o antra pagimdziau per 4,5h ir be skatinamuju thumbup.gif lengvai ir greitai, be jokiu plisimu-kirpimu thumbup.gif ir jauciausi super thumbup.gif
Atsakyti
Gimdymas truko 8 valandas. Po jo jaučiausi labaaaai nekaip. Negana to, kad buvau kirpta ir labai skaudėjo, bet buvo taip žiauriai silpna, kad atsistojus akyse juoda darydavosi, ant nualpimo ribos buvau, pirma diena mažės ant rankų net nepaėmiau, nes negalėjau išlaikyti, tai gerai, kad vyras šalia buvo ir padėjo. Dar buvo keistas drebulys užėjęs. Tirtėjau kokias 5 valandas po gimdymo, paskui dingo.
Bet tai nieko, pamažu atsigauni... mirksiukas.gif
Atsakyti
As jauciausi neblogai, buvo truputi silpna, bet nieko. bigsmile.gif
Atsakyti
pirmas gimdymas truko 14 val, is ju 10 val realaus skausmo su saremiais kas 2 min., bet pagimdziau be plysimu, ir po gimdymo jauciausi puikiai. Pagulejusi 1 val gimdykloje, pati parejau i palata, nuejau i dusa, galejau dar ir krosiuka nulekt, nes savijauta buvo puiki smile.gif
antras gimdymas buvo ne ka lengvesnis - 8 val ir beveik visa laika stiprus saremiai kas 2min. TAip pat jokiu plysimu, tik po gimdymo emiau stipriai kraujuoti. Gavau narkoze, sustabde kraujavima. po to atsigavusi turejau 2 val guleti su lasine. bet vos tik ji sulasejo, pati parejau i palata ir paprasiau kad atnestu mano kudiki. seseles dar nenorejo duoti vaiko, tipo komplikuotas gimdymas, atsigauk. bet savijauta nesiskundziau, kaip netekusiai daug kraujo tai sakyciau visai gera.
Atsakyti
Po pirmo jautėsi silpnumas, sunkokai vaikščiojau, skaudėjo tarpvietę, nes kirpo, o po antro jaučiausi gerai, jau kitą dieną po gimdymo neatrodė, kad būčiau gimdžiusi bigsmile.gif
Atsakyti
Po pirmojo gimdymo CP jauciausi ne kaip. Visa menesi buvo sunkoka atsigauti.
Po antrojo gimdymo - naturaliai 9,5 val - jauciausi gerai. Pirmasias dienas aisku nelaksciau, bet grizusi i namus igavau antra kvepavima smile.gif
Atsakyti
O as tai neblogai jauciausi smile.gif . pats gimdymas truko 20min, neplysau, nekirpo. praejus ~pusvalandziui po gimdymo pati nusiuoliavau i 2auksta i palata tongue.gif . gal kita diena buvo toks nedidelis silpnumas, bet cia daugiausiai itakos turejo miego stygius..oi kaip norejosi miego...iki dabar dar man jo truksta sleep.gif
Atsakyti
As pusantros paros po gimdymo ir jauciuosi puikiai, gal todel, kad gimdymas nuo pirmuju saremiu iki uzgime sunelis truko apie 5 val ir saremiai buvo tikrai pakenciami. Tik sukarpe mane kaip popierine snaige, nes pasake, kad viskas taip siaura ten, kad tikrai buciau plysusi iki ausu verysad.gif Taigi vienintelis nepatogumas - skauda, kur susiuta. Ir dar anytos kompanija, nes ji yra isitikinusi, kad dabar kokia savaite turiu gulineti lovoje ir atgavineti jegas doh.gif O pas mane jegu tiek, kad lakstyciau kaip stirna, jei ne tas susiuvimas biggrin.gif
Atsakyti
As kai patizus po abieju gimdymu jauciausi ilgai ilgai pavargus ir neturinti jegu.Gimdziau viena CP,o kita naturaliai.Bet abu kartai apie pora menesiu reikejo atsigavimui.Ta prasme vaikciot vaiksciojau,bet labai skaudejo pilvo apacia,o po naturalaus,turejau temperaturos savaite apie 39,po tempos visai issekus buvau.
Kai paskaitineju jus,tai jus saunuoles,kad taip greit atsigavot,as turbut nepakeliu per daug man buvo. blush2.gif
Atsakyti
jaučiausi tikrai nekaip pirmas savaites, nes po cezario buvau, tai vienokių ar kitokių problemų buvo, ypač pirmosiomis dienomis, kai reikai leliu rūpintis, o man vos iš lovos pakilt eina ir skauda viską.
Atsakyti
jauciausi emociskai labai gerai.gal todel nepastebejau iskart ligos pazymiu.gimdziau 28val.grizus is ligonines pakilo temp iki 40lapsniu,mazakraujyste ir inkstu uzdegimu verysad.gif
Atsakyti