Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

Gimdziau visa nakti, vaikas ne is mazuju (4010g.), dar gime alkune iskises biggrin.gif bet neplysau, nekirpo. Kancios buvo isties didziules, bet po gimdymo jauciausi puikiai! Nieko neskauda, esu lengva kaip pukelis smile.gif Is pradziu slapta mintyse norejau cezario, nes labai bijojau gimdymo, bet kai pagimdziau be galo dziaugiausi, kad jokiu pjuviu kune neliko ir galiu ramiai pati vaiku ir savimi pasirupinti wink.gif
Atsakyti
sveikos,na va kiek daug cia istoriju smile.gif As gimdziau su skatinamaisiais,nes lelius nenorejo pats ateiti,truko 9val. Dariausi epidiura po 2val kai nuleido vandenukus smile.gif skausmas buvo nezmoniskas..bet pagimdziau be plysimu,iki palatos nuveze,nes buvau silpna.Kita diena skaudejo rura,nes stumdama stumiau ne leliu o... ax.gif
Atsakyti
As pirmas dvi savaites nekaip jauciausi, labai svaigo galva (del to kad per pora valandu stipriai krito hemoglobinas), visa isblyskusi buvau, nesgalejau ilgai stoveti, sunku atsistoti buvo, klyna visa skaudejo nezmoniskai, apie ejima i wc net nenoriu kalbet doh.gif Bet po poros savaiciu pradejau geriau po truputi jaustis smile.gif
Atsakyti
Aš nuo pat pirmos dienos jaučiausi neblogai thumbup.gif
gimdymo metu plyšau labai nedaug, tai vaikščiojant jaučiau tik nemalonų tempimą. tiesa, sėdėt buvo sunkoka kelias dienas. bet viską galėjau pasidaryti pati bigsmile.gif
Atsakyti
As jauciausi tikrai gerai. Gimdymas truko 27val, naturalus, turejau antro laipsnio plysima. Apie 2val po gimdymo pati nuejau i dusa, issimaudziau, grizus pamiegojau keleta valandeliu ir ryte atsikelus jauciausi visai neblogai smile.gif Atsisesdavau dar taip atsargiai, bet tikrai be tragisku pojuciu. Yra nuotrauka tos pirmosios dienos, kur MB atsigules lovoj laiko dukrele, o as salia atsistojus-sypsena veide, akys svyti, lupos raudonos, kaip padazytos. Visi klausia-kuris cia gimdet? biggrin.gif Kita diena zindymo konsultante liepe drasiai sestis ant kietos kedes ir teisingoj pozoj zindyt, nes gulint man pradzioj nepavyko. Ir nieko, viskas gerai. Matyt siuvejeles sesutes kruopsciai pasidarbavo smile.gif Pagimdziau sestadieni ryte, o antradieni jau buvau univere trumpam. Grupiokai akis ispute i mane ziurejo-kur tas pilvas dingo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš gretai atsigavau, net paros nereikėjo. Pagimdžiau 04.50, palatoj buvom apie 08h, o vakare jau pilnu tempu viską veikt galėjau, gulėt neišėjo,tai vos ne ratus sukau palatoj biggrin.gif Jei nebūčiau buvus plyšus ir susiūta tai išvis turbūt nesijaustu,kad gimdžiau biggrin.gif
Atsakyti
po antro gimdymo, praejus porai savaiteliu, jausdavausi silpnai, tiesiog akyse tamsu pasidarydavo, karstis pildavo, paskui jau salta budavo, bet galvojau, kad cia normalu, kol netycia mama prisiliete prie manes. sako tu visa degi! pasimatavau temperatura, vos ne 39. pasirodo - nustojo gimda valytis (o jau maniau, kad po antro gimdymo viskas "ten" taip greitai susitvarke doh.gif ) ir kazkur giliai krutyje susidare guziukai. tai vat, teko gultis atgal i GN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mabi: 18 gegužės 2011 - 07:21
jauciaus lb gerai... jauciaus lyg nebuciau gimdzius biggrin.gif
Atsakyti
Jaučiausi siaubingai visą mėnesį ir daugiau nesinori patirti tokių siaubulingų pojučių doh.gif pradėdavau žliumbti net valgydama, nei iš šio nei iš to, naktį nesugebėdavau leliui prabudus atsikelti, nors girdėdavau, kad jis prabusdavo, bet niekaip negalėdavau pati išsibudint ir jį pamaitinti, na kažkoks košmaras buvo...
Atsakyti
Manau kiekvienai induvidualiai, na zinoma daug priklauso nuo gimdymo sidetingumo. Pirmaja gimdziau ilgai todel daugiau laiko reikejo atsigauti, o ir pasimete buvome kai pirmas leliukas, o su antraja ir gimdymas buvo lengvesnis ir atsigavusi jau antra diena buvau, is ligonines isvaziavau kaip negimdziusi biggrin.gif
Atsakyti
as jauciausi siaubingai, tarpviete kirpta - skausmas didelis, issitiest ir paeit negalejau, galva svaigo, silpnumas... po kokio tik gero menesio pradejau stipret
Atsakyti
Po gimdymo jauciausi nekaip. Silpna, visa drebanti. Kraujas nusilpes, visa perbalus. Gerai, kad sesute pamate, kad as visa balta, tai padare kraujo tyrima. Pasirodo hemoglobinas nukrites iki 7.3, turetu but 10 - 11. Pirma savaite tikrai buvo sunku, temperatura laikesi, ir kirpta buvau, tai skaudejo ten. Sedet sunku, bet antra savaite jau buvo geriau. Po truputi pasitaisiau.
Atsakyti