Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

Hm, tai labai įdomu, kodėl man nematavo... g.gif
Atsakyti
Kadangi be plysimu, puikiai jauciausi. Na,po pirmo dar kiek palingavau pirma diena, po antro tikrai gerai. GriZus po dvieju valandu ejau i dusa.

Atsakyti
visas gimdymas uztruko 28val.tai prisikentejau doh.gif tik po 22val ryzausi epidurui,kuris suveike per daug doh.gif negalejau stoveti praejus po gimdymo dar 8val.stojausi kritau nors sypsena buvo iki ausu.dukryte paskutinia akimirka teko traukti su vakumu ir kirpo.tai skausmas buvo nezmoniskas.cia airijoje duoda skausmui numalsinti panadolo doh.gif doh.gif tai patikekit unsure.gif kita diena jauciausi kaip patrenkta masinos viska skaudejo,galva plyso,kraujas is nosies bego.bet tracia diena grizau namo,kur sienos padejo tik ateinanciom 2dienom.tada prtadejau jausti skausma besislapinant doh.gif dar po 2dienu sukilo temperatura.teko vaziuoti pas gydytojus.hemoglobinas buvo 58,temperatura 39 ir dar inkstu uzdegimas.gavau visa puokste.bande numusineti temperatura,bet pavykdavo tik trumpam.tai ligonineje praleidau dar 5dienas su laselinem kas 3 ir kitus vaistus kas 4val leidziant.visa laika leido maitinti maziuke cool.gif
Atsakyti
Mano gimdymas užtruko nuo 18,5 val. doh.gif Gavau 4 dozes epidūro, tai po to nejaučiau kojų. Į palatą nuvežė su lova biggrin.gif Kadangi pagimdžiau 21:30, tai per naktį viskas ir praėjo. Plyšau labai mažai, tai galėjau normaliai sėdėt bigsmile.gif Pirmą dieną truputį plaukiojau, bet po to buvo viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
aš po epidūro irgi nejaučiau vienos kojos, tai kai parvežė į palatą, vieną akimirką pagalvojau, kad nebevaikščiosiu lotuliukas.gif bet po kelių minučių jau laksčiau po palatą, aišku vėžlio greičiu, nes susiuvimai neleido viršyt greičio biggrin.gif šiaip jaučiausi gerai, juk tooook įvykis, mažylė šalia guli ir viskas kaip pasakoj 4u.gif Į veidrodį stengiausi daug nežiūrėti... blush2.gif
Atsakyti
Ar galima jaustis gerai po gimdymo? Nesuprantu, kai kur perskaitau - mažylis ir mama jaučiasi puikiai. Koks puikiai, jei kamuoja silpnumas, kūnas skauda, esi netekęs kraujo?.. Klaikiausia, ką menu po gimdymo, - sąrėmiai, ko jau ko, bet jų nenorėčiau pakartoti schmoll.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo jauciausi tiek moraliskai tiek fiziskai siaubingai. verysad.gif skatino gimdyma,kankinausi 38 val.,mane kirpo,siuvo,vaika trauke su vakumu.apie sedejima tyliu,net vaiksciuojau issisketus,tualeto reikalai net pagalvojus,kad reikes nueiti kele siauba. unsure.gif depresija buvo didziule,nenoredavau nei vaiko maitint,nei jo priziureti. verysad.gif ir taip 1.5 menesio. doh.gif labai padejo tetukas,jei ne jis,manau man nieko gero nebutu... verysad.gif antra pagimdziau pries 13 dienu.po pirmo praejo 3 metai ir 17 dienu. biggrin.gif irgi skatino,bet po sio gimdymo,sakau,kad ir trecia sutikciau gimdyt. lotuliukas.gif nuo ikyriu,bet dar pakenciamu saremiu iki uzgimimo praejo 9 val.,stumimas tetruko 19 min. thumbup.gif nei kirpo,nei plysau. thumbup.gif nors vaikas palyginus su pirmu gime didelis.pirmas 3180 kg ir 51 ugio,o antras 3920 ir 52 ugio. ax.gif pagimdziau 19 val.vakare,kita diena po pietu keliavom namo. thumbup.gif ta pati vakara kai pagimdziau ziauriai skaudejo subiniuko kaulus. doh.gif ir kelias dienas nugara skaudejo,net sunku budavo atsikelti is lovos.bet siaip savijauta tiek fiziskai tiek moraliskai buvo puiki. thumbup.gif tik dabar pries pora dienu prasidejo kazkokie nepaaiskinami dalykai. verysad.gif skauda galva,pavaiksciuojus truputi ar stovint pasidaro silpna,pykint pradeda ir salta pasidaro.nesuprantu kas cia man darosi. verysad.gif bet tikiuosi praeis...
Atsakyti
QUOTE(Gaske @ 2012 01 31, 15:29)
Ar galima jaustis gerai po gimdymo? Nesuprantu, kai kur perskaitau - mažylis ir mama jaučiasi puikiai. Koks puikiai, jei kamuoja silpnumas, kūnas skauda, esi netekęs kraujo?.. Klaikiausia, ką menu po gimdymo, - sąrėmiai, ko jau ko, bet jų nenorėčiau pakartoti schmoll.gif

Manes silpnumas nekamavo, kuno neskaudejo (isskyrus kur susiuta), jauciausi puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 02 02, 17:03)
Manes silpnumas nekamavo, kuno neskaudejo (isskyrus kur susiuta), jauciausi puikiai.

Po gimdymo is vis jauciausi kaip kosmose, kazkokia nepaaiskinama busena, fizinis nuovargis buvo kazkoks, bet jis toooks malonus. Siaip buciau ir namo pesti parejus ta pacia nakti, matyt adrenalinis tiek sukiles buvo:) Esu girdejus is moteru, kad po gimdymo kaip po gero orgazmo jautesi, kol pati nepatyriau, sunku suvokt buvo.
Atsakyti
po gimdymo jauciausi tikrai puikiai, nors ir susiuta ir su hemarojumi problemu buvo(paskutini nestumo men atsirado tas nelemtas hemarojus), bet po gimdymo praejus 30 min, nuejau i tualeta, apsiploviau, apsitvarkiau ir i palata:) 4u.gif gera savaite siule skaudejo, sedeti normaliai negalejau, bes zoleliu voneles lb padejo, o seip fizine ir emocine busena buvo super wub.gif galeciau ir vel gimdyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa10: 04 vasario 2012 - 01:29
Panos, as bijau gimdyt paskaicius jusu istorijas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintar!aa @ 2012 02 03, 18:22)
Panos, as bijau gimdyt paskaicius jusu istorijas doh.gif

nera ko bijoti 4u.gif , visas skausmas nublanksta kai padeda kudikeli ant krutines wub.gif visi pasaulio skausmai yra verti to wub.gif po keliu menesiu viskas pasimirsta ir gali vel gimdyti biggrin.gif sekmes ir nenuteikinek saves kad bijai, viskas bus thumbup.gif
Atsakyti