Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

QUOTE(Gintar!aa @ 2012 02 04, 04:22)
Panos, as bijau gimdyt paskaicius jusu istorijas doh.gif

Bijok nebijojusi vistiek niekas kitas už tave nepagimdys smile.gif Gimdžiau du kartus,ir abu kartus laaaaaaabai bijojau...Juk tai natūralu smile.gif Geriau neskaityk tokių temų,o pasiimk paspręsk kryžiažodį 4u.gif
Papildyta:
Mano abu gimdymai praejo normaliai. Po paskutinio tai atsikelusi is lovos dar gimdykloje,jau pervezant i palata nenorejau sestis i vezimeli,sakiau,kad pareisiu pati,bet seseles priverte atsisesti sakydamos,kad nuvirsiu beeidama kolidoriuje.Jauciausi gerai,nes niekur neplyso,o ir siuti nereikejo.Galejau sedeti,vaikscioti ir laikyti ant ranku savo dukryte kurios laukiau devynerius metus.Visas skausmas atsiperka kai glaudi prie saves mazuti kudikeli. smile.gif Palatoje su manim gulejo kita jauna moteris kuriai maciau,kad laaaabai skauda,nes jai ir plysimu buvo o ir su hemarojum supratau,kad yra bedu.Dziaugiaus,kad man viskas buvo gerai,isskyrus kraujavima po gimdymo smile.gif
Atsakyti
Pp gimdymo perdaug neskaudejo. Greitai viskas praeina, tik jautiesi labai pavargusi. Man po gimdymo liko placentos, todel labai kraujavau, kol galu gale gavosi infekcija ir 7 d.gavau antibiotiku kursa i vena.. Nelabai linksma
Atsakyti
QUOTE(Gintar!aa @ 2012 02 04, 03:22)

ir as ziauriai bijojau, o paskutine diena prisiskaicius visokiu istoriju prazliumbiau verysad.gif , o tik pagimdzius, sakiau, kad dar galeciau gimdyti smile.gif . Man baisiau pas stomotologa buna eit nei buvo gimdymas smile.gif
Atsakyti
As normaliai po gimdymo atsistaciau po 3menesiu,labai buvo sunkus gimdymas sunkiai gijau ir per gimdyma buvau nukraujavus tai labai paveike unsure.gif
Atsakyti
Man fiziskai nebuvo labai blogai, bet kokia savaite istisai verkiau, kartu su vaiku biggrin.gif ir pati nzn kodel 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau naturaliai be epiduro .Visas gimdymo procesas uzeme 26 val.Jei buciau zinojusi,kad viskas taip ilgai uztruks gal buciau bandziusi nakti pamiegoti su saremiais smile.gif Pagimdziau dar kita nakti 2.19.Niekas nebesiule paciai nueiti i palata,o tiesiog nuveze su pupa ant ranku wub.gif Mane kirpo,o taipogi plyso kaklelis.Taip kad buvo ne viena siulyte.Su vyro pagalba pati atsikeliau is lovos jau is ryto 10val.Pirma diena istikro buvo silpna.Apie sedejima kalbos nebuvo.I lova isiridendavau sonu doh.gif Geda prisipazinti,bet ir slapintis pirmas dvi dienas galejau tik duse besiprausdama nes atsitupti tiesiog negalejau.Labai sunku fiziskai buvo pirma savaite nes sedeti negalejau,prasidejo laktacija ir as pasijutau kaip Pamela Anderson su savo biustu kol viskas nesusinormalizavo.O cia dar ir mazyle rupintis ismokti reikejo.Is esmes geriau pasijutau po 2 savaiciu.Tiesa,i wc problematiskai vaiksciojau dar gerus 3 men.
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2012 03 01, 02:15)
Mane kirpo,o taipogi plyso kaklelis.Taip kad buvo ne viena siulyte.Su vyro pagalba pati atsikeliau is lovos jau is ryto 10val.Pirma diena istikro buvo silpna.Apie sedejima kalbos nebuvo.I lova isiridendavau sonu  doh.gif  Geda prisipazinti,bet ir slapintis pirmas dvi dienas galejau tik duse besiprausdama nes atsitupti tiesiog negalejau.Labai sunku fiziskai buvo pirma savaite nes sedeti negalejau,prasidejo laktacija ir as pasijutau kaip Pamela Anderson su savo biustu kol viskas nesusinormalizavo.O cia dar ir mazyle rupintis ismokti reikejo.Is esmes geriau pasijutau po 2 savaiciu.Tiesa,i wc problematiskai vaiksciojau dar gerus 3 men.

Pas mane analogiska situacija, tik gimdymas tetruko 4 val. Tiesa isgazdino ne patys saremiai, nes kai viskas vyko tokiu greiciu nelabai spejau suvokti to skausmo. Pastoviai laukiau, kad bus dar skaudziau. Kadangi dukryte uzgime prie galvos rankute pridejusi, tai plyso kas tik begalejo: gimdos kaklelis, tarpviete, netgi lytines lupos. Bet cia ne baisu, baisiausia, kai pradejo siuti, lope 3 val. Va cia tai prisimenu kaip kosmara. Kadangi stipriai nukraujavau, tai pastoviai silpnuma jauciau, pirma vakara po gimdymo net nualpus buvau. Ir siaip koki menesi svaigo galva, nuo mazakraujystes sutriko atmintis. Normaliai atsisesti galejau tik po 4 menesiu, o pirmieji lytiniai santykiai po gimdymo buvo kosmariskai skaudus. Bet is esmes ta euforija, kuri apima, kai leliuka padeda ant krutines slopina visus nemalonius jausmus. Bent man asmeniskai rupinimasis leliuku padejo maziau koncentruotis ties mano skausmais.
Atsakyti
QUOTE(liepa10 @ 2012 02 04, 06:09)
nera ko bijoti 4u.gif , visas skausmas nublanksta kai padeda kudikeli ant krutines wub.gif visi pasaulio skausmai yra verti to wub.gif po keliu menesiu viskas pasimirsta ir gali vel gimdyti biggrin.gif sekmes ir nenuteikinek saves kad bijai, viskas bus  thumbup.gif

Niekas man nenublanko,ir kai vaikeli ant krutines padejo,skaudet maziau tikrai nepradejo..iki siol atsimenu ta kosmara ir niekas man nepasimirso iki siol.Tris dienas paeiti negalejau,i tualeta dvi seseles vesdavo arba vyras,nukraujavau labai,silpna buvo,galva svaigdavo.pagimdzius po keliu valandu liepe eiti praustis tai nukritau salia lovos. o atsisesti negalejau beveik 2 savaites,sonu tik persikreipus.ir viduriu uzkietejimo iki siol niekiap neatsikratau,jau daugiau nei metai laiko kaip tustinuosi visokiu kremuku ir zvakuciu pagalba,niekada iki tol neturejau problemu su tuo.Nu zodziu prisiminimai nekokie. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2012 03 13, 02:44)
Niekas man nenublanko,ir kai vaikeli ant krutines padejo,skaudet maziau tikrai nepradejo..iki siol atsimenu ta kosmara ir niekas man nepasimirso iki siol.Tris dienas paeiti negalejau,i tualeta dvi seseles vesdavo arba vyras,nukraujavau labai,silpna buvo,galva svaigdavo.pagimdzius po keliu valandu liepe eiti praustis tai nukritau salia lovos. o atsisesti negalejau beveik 2 savaites,sonu tik persikreipus.ir viduriu uzkietejimo iki siol niekiap neatsikratau,jau daugiau nei metai laiko kaip tustinuosi visokiu kremuku ir zvakuciu pagalba,niekada iki tol neturejau problemu su tuo.Nu zodziu prisiminimai nekokie.  doh.gif

nuosirdziai Jus uzjauciu 4u.gif
as priskirta prie tu kurioms viskas greitai ir lengvai praejo. nei kirpimu, nei plysimu ir gimdymas greitas. jei vaikas nebutu pernesiotas, tai ta pacia diena isleistu is ligonines. savijauta nuostabi buvo, tiek fiziskai tiek emociskai ir tikiuosi ir kai antra karta gimdysiu bus panasiai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man irgi pogimdyvine busena kazkas baisaus, emociskai kaip ir ok, bet susiuta tarpviete ir nezmoniskas hemorojus, neleido dziaugtis vaikiuku tiek, kiek norejosi. Prmas dienas beveik nepaejau (tik sienom besiramstydama), o dvi savaites irgi susilenkus sliauziau... zodziu, nebuvau nusiteikus sitai busenai visai. O apie lovos reikalus is vis patylesiu, kaip ilgai buvo priverstas vyras laikytis celibato blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintar!aa @ 2012 02 04, 04:22)

Man lygiai tokia pati baime atsirado, siaip tai ziauriai bijau doh.gif verysad.gif Tikiuosi nemirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2012 03 16, 12:06)
Man lygiai tokia pati baime atsirado, siaip tai ziauriai bijau  doh.gif  verysad.gif  Tikiuosi nemirsiu  biggrin.gif

Ta baime apie 28 sav kazkur dingsta ir prasideda begalinis noras kuo greiciau susitikti su savo vaikeliu,pamatyti i ka panasus ir t.t.Bukite rami ir maziau skaitinekite visokias istorijas. mirksiukas.gif Kekviena savo istorija turime,mes jug moterys-stiprioji lytis,vyrai to neistvertu biggrin.gif
Atsakyti