Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Madissa @ 2008 06 17, 15:00)
Pupuliuk, nakviša  thumbup.gif , lengvo jums  nestuke.gif

Pas mane tai vėl ta pati istorija, vėl man punkciją darys ne mano gydytoja.  verysad.gif Tai kaip suprantu Visockienė dar dirba, nes lyg tai ji darys.

Tai nieko blogo kad Visockiene darys. As irgi visada lankiausi pas Usoniene, man ji dare punkcija o isodinimo data man blogai pasake ta diena dirbo Visockiene ir ji dare isodinima ir pavyko is pirmo karto smile.gif
As dar Visockienei sakiau kad pas ja dabar gera aura nes pati laukiasi ir ir visoms gerai sodina smile.gif
Tai gal ir tau tikrai pasiseks nestuke.gif thumbup.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2008 06 17, 13:02)
jie pradės atlikinėti embrionų genetinius turimus nuo rudens  4u.gif

O gal daugiau ka apie tai zinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2008 06 17, 15:38)
O gal daugiau ka apie tai zinai?  g.gif

ne, daugiau nežinau. kaina neaiški. Aišku, tik tiek, kad atliks genetinius tyrimus ir po jų galės atlikti tik genetiškai sveikų embrionų įsodinimą. jūsų atveju tikslinga būtų matyt g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal pas kuria is jusu yra likusio gonalio ir jus noretumete padovanoti vienai musu mergaitei, kuri si karta labai noretu likti inkognito...

Taciau ji pazada, kad jei pastos - klyks per visus skyrelius is laimes nesavu balsu. O dabar - labai nori ramybes ir susikaupimo.

Trumpai tariant - renku gonalio likucius tai musu mergytei, jei pas ka yra uzsilike wub.gif
Suteikime sansa atsirasti dar vienam leliukui wub.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi už visas naujas nėštukes!!!

Nakviša clap.gif
Atsakyti
Mergaites, kurioms pavyko pastoti nuosirdizausi sveikinimai
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2008 06 17, 15:00)
Pupuliuk, nakviša  thumbup.gif , lengvo jums  nestuke.gif

Pas mane tai vėl ta pati istorija, vėl man punkciją darys ne mano gydytoja.  verysad.gif Tai kaip suprantu Visockienė dar dirba, nes lyg tai ji darys.

Nepergyvenk ji ir man dare nors nelabai as norejau bet tikrai jos dabar aura nestuke.gif ir man su ja pasiseke sekmes ir tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 06 16, 11:38)
Hcg - 136,1  g.gif

Kažkaip silpna darosi, kojas kerta, prisimenu praėjusį kartą ... net negrera ko tais  g.gif

sveikinimai visoms naujai iskeptoms mergaitems wub.gif

nu dabar mergaites visos su pilvukais pas euromergele uzteks jai cia lindeti reikai ir jai jau nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, aš po gines. Turiu leliuko nuotraukytę:7sav.3dienos echoskopas paskaičiavo. Prieš tiek dienų ir buvo po nesėkmingo IVF 1 mmm diena. Dabar kiti rūpesčiai, lauksiu genetiko konsultacijos(man beveik36m. tai reikia taip ar taip) ir dar 1 baime, kadangi nebuvo minčių apie natūralų pastojimą, ciklo 15-20 dienomis gėriau antibijotikus po danties operacijos. Paskyrė gerti aspiriną ir folio rūgštį.

Žieminuke, mano per IVF visi embrionai buvo fragmentuoti, auginom likusius į blastocistas, bet embriologė gražiai sakė kad vilties l. mažai, bet MB labai tikėjo sėkme.
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 06 17, 20:22)
Sveikos mergaites, aš po gines. Turiu leliuko nuotraukytę:7sav.3dienos echoskopas paskaičiavo.

Kaip smagu, buna stebuklu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 06 17, 20:22)
Sveikos mergaites, aš po gines. Turiu leliuko nuotraukytę:7sav.3dienos echoskopas paskaičiavo. Prieš tiek dienų ir buvo po nesėkmingo IVF 1 mmm diena. Dabar kiti rūpesčiai, lauksiu genetiko konsultacijos(man beveik36m. tai reikia taip ar taip) ir dar 1 baime, kadangi nebuvo minčių apie natūralų pastojimą, ciklo 15-20 dienomis gėriau antibijotikus po danties operacijos. Paskyrė gerti aspiriną ir folio rūgštį.

Žieminuke, mano per IVF visi embrionai buvo fragmentuoti, auginom likusius į blastocistas, bet embriologė gražiai sakė kad vilties l. mažai, bet MB labai tikėjo sėkme.

Vyk šalin tas baimes!!!viskas bus gerai 4u.gif
O ką gydytoja tuo klausimu sako,kad po nesėkmingo IVF su fragmentuotais embrioniukais ,pastojai natūraliai g.gif ?tai gal tau būtų užtekę paprastų stimuliacijų ir nebūtų reikėję IVF?
Atsakyti
Kistex, viskas bus thumbup.gif Kai toks stebuklas, kitaip ir būt negali smile.gif
Atsakyti