Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Aga @ 2008 06 16, 22:16)
Aš tai mąstau greičiau čia euromergelę ir Chiarą prastūmus g.gif

Aga, aš dar nuo savęs noriu prastumti Ulą, Elijetę ir Helę wub.gif

Užkniso juodai būti be nestuke.gif Šiauliams irgi reikia mirksiukas.gif

Labai smagu kad tiek nėštukių wub.gif visas labai sveikinu, nendrę pavėluotai, bet irgi sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2008 06 17, 20:49)
Vyk šalin tas baimes!!!viskas bus gerai 4u.gif
O ką gydytoja tuo klausimu sako,kad po nesėkmingo IVF su fragmentuotais embrioniukais ,pastojai natūraliai g.gif ?tai gal tau būtų užtekę paprastų stimuliacijų ir nebūtų reikėję IVF?

Na aš ta tema jai nieko nesakiau. Prieš IVF dariausi 2 IUI, gin sakė kad galima jas tęsti, bet aš dėl savo amžiaus l. skubėjau ir pasiprašiau IVF.

Galvoju labai super kad bus embrionų diagnostika. Ypač tiems kurie jau po kelis IVF pasidarę, kaip dar viena galimybė. Nes va kaip gali būti, vieną ciklą kažkas organizme vienaip ir visi fragmentuoti,o kitą jau gali būti kitaip.
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 06 17, 21:07)
Na aš ta tema jai nieko nesakiau. Prieš IVF dariausi 2 IUI, gin sakė kad galima jas tęsti, bet aš dėl savo amžiaus l. skubėjau ir pasiprašiau IVF.

Galvoju labai super kad bus embrionų  diagnostika. Ypač tiems kurie jau po kelis IVF pasidarę, kaip dar viena galimybė. Nes va kaip gali būti, vieną ciklą kažkas organizme vienaip ir visi fragmentuoti,o kitą jau gali būti kitaip.

Nu žinoma,kad gerai,kad bus ta diagnostika.Bet aš mastau iš savų atvejų.Nu pas mus jie ir taip blogai dalinasi ir iš 10-12vnt,įsodinimo dieną lieka 2-3 geri.Ir taip aišku,kad kažkas negerai,kad jie blogai dalinasi arba yra fragmentuoti.Nu padaris ta diagnostika,pasaiškės kas ir taip aišku:blogai apsivaisino,blogai dalinosi,fragmentuoti.Aš asmeniškai labiau norėčiau,kad pasakytų priežastį dėl ko taip atsitinka.O vėl pasikartosiu,bet genetikė sakė,kad to medicina dar neišaiškino,kodėl tuo apvaisinimo metu blogai susijungia chromosomos.Ta parodo ir tavo atvejis,vieną mėnesį blogai susijungė,kitą viskas čiki!!"Ta diagnostika labai gerai,kas tūrės dauk gerai besidalinančių embrioniukų,kurios per papildomą procedūrą galės atrinkti pačius pačius geriausius.
Atsakyti
QUOTE(ricija @ 2008 06 17, 21:03)
Aga, aš dar nuo savęs noriu prastumti Ulą, Elijetę ir Helę  wub.gif

Užkniso juodai būti be  nestuke.gif Šiauliams irgi reikia mirksiukas.gif
Labai smagu kad tiek nėštukių  wub.gif  visas labai sveikinu, nendrę pavėluotai, bet irgi sveikinu wub.gif

Mano kaunietėms ir taip pavyks, nereiks man prastūminėt tikiuos ax.gif
Atsakyti
Kistex, tu tik nusiramink... juk sitaip lelius nori i si pasauli lotuliukas.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Tai vis del to HCG reiketu darytis visais atvejais... g.gif nes pasirodo buna ir tokiu x failu...
dar karta sveikinimai apsalusiems is laimes busimiems teveliams lotuliukas.gif
Atsakyti
nu aciu uz palinkejimus tokius netiketus, bet kad as....ai.... nieko nebesakau, nes vienas liudesys wub.gif as irgi Prince uz tave sergu zinok tyliai mirksiukas.gif

QUOTE(Prince @ 2008 06 17, 20:00)
.........pas euromergele uzteks jai cia lindeti reikai ir jai  jau nestuke.gif

Aga, ir tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2008 06 17, 22:15)
et kad as....ai.... nieko nebesakau, nes vienas liudesys  wub.gif 

na o as beprotiskai tikiu tavo sekme, euromergele !! kada tai bebutu.. tiesiog vat zinau ir nemoku paaiskinti is kur.. wub.gif paliudek jei reikia, ir pirmyn... mirksiukas.gif
Atsakyti
ei mergytes negraudinkit wub.gif kai tik beprotiska neviltis pavirs beprotisku tikejimu - bandysiu vel smile.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2008 06 17, 22:40)
ei mergytes negraudinkit  wub.gif kai tik beprotiska neviltis pavirs beprotisku  tikejimu - bandysiu vel  smile.gif

Nu tu juk žinai, kad ir kariamos įprantam, kad praeis ta neviltis ir vėl kaip durnelės naiviom akelėm klapsėsim ir tikėsim, ir ateis laikas, kai nusipirksim ne brokuotus testus, kuries parodys II bis.gif
Atsakyti
Agut, mes tave "prastumsim" i nuotakas kaunieciu skyrely, o po to visom ir taip nosis nusluostysi thumbup.gif lotuliukas.gif
kistex, sveikinu dar karta! 4u.gif
euromergele, nepasiduok pesimintinem nuotaikom!!! Net nebandyk!!! wub.gif
Papildyta:
ups, pesimistinem... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2008 06 17, 21:15)
nu aciu uz palinkejimus tokius netiketus, bet kad as....ai.... nieko nebesakau, nes vienas liudesys  wub.gif  as irgi Prince uz tave sergu zinok tyliai  mirksiukas.gif
Aga, ir tau  wub.gif

wub.gif

nu nieko nenusimenam wub.gif
Atsakyti
Vakar iš samlsumo pasidariau HCG, 17 diena įskaitant įsodinimo diena buvo, o HCG 1300. Įdomu gerai?
Atsakyti