Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos mergaites, pradejau galvoti apie savasias snaigutes, galgi turetume trecia stebukleli, tik va nzn. kaip su snaigutemis vyksta, ar kaip su ivf taip pat, ar reikia vaistus vartoti g.gif Gal kuri galiteplaciau parasyti arba kokia nuoroda atsiusti aciuks.gif
Atsakyti
philipuks, gali pasiskaityti čia: http://www.brusselsi...?...FAL&lang=EN

Man taiko "dirbtiniame" cikle, tiesiog geriu estrofem, 7 c.d. pirma echo, 13 c.d bus antra ir 17 c.d. įsodinimas smile.gif Nuo 16 c.d reikės pradėt Crinone
Atsakyti
pupuliuk thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu wub.gif
Atsakyti
pupuliuk,kaip nuostabu,dideliausi tau sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pupuliuk,nuosirdziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif biggrin.gif , bet dar laukia ilgas kelias g.gif
Atsakyti
Pupuliuk nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikinu istojus i nestuke.gif kluba thumbup.gif
Atsakyti
Pupuliuk, sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Pasliepiau tolyn visus testus, apsisarvuosiu kantrybe ir lauksiu.. Esu isdejis progesterona zieda (dauguma cia naudoja crinona kaip supratau).. Cia ir yra mano 'bandomasis" vaistas.. kol kas labai patogu, visai jo nejauciu.. kaip ir nebutu

Gero savaitgalio
Po pupuliuko turetu dar atsirasti biggrin.gif
Atsakyti
Iš tiesų su žiedu būtų daug patogiau...tai su tuo Crinonu tikra terlionė, ypač toms, kurioms reikia jį vartot du kartus per dieną...vakare norisi, kur nors išeit, o turi laiku viską padaryt, tada dar pagulėt..mielai žiedą nešiočiau ir nei šuva nesulotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2008 06 13, 21:19)
As jau namie su trim zirniukais, visi 4 lasteliu.
Beliko laukt ir tiketis geriausio  wub.gif

thumbup.gif Dabar saugok save ir savo zirniukus wub.gif ... Laikom kumscius smile.gif ...
Papildyta:
QUOTE(pupuliukas2 @ 2008 06 14, 09:24)
Galvojau ilgiau nelįsti čia ir kolkas nesidžiaugti, bet norėdama padrąsinti kitas ir suteikti vilties pasakysiu, kad ketvirtadienį (buvo 12 dpį) pasidariau testuką ir parodė II. Taigi mergytės tikėkit ir vuskas bus gerai biggrin.gif . Aš tai dabar laukiu 3 meėn kol sueis, kad jausčiausi ramesnė g.gif .
Zojančiuk labai geri embrionai, viskas bus gerai tik nesinervuok biggrin.gif  4u.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

biggrin.gif Kaip tau mano sapnas mirksiukas.gif ?? ... Dabar lauk echoskopijos thumbup.gif ... Turetu buti 2.gif 2.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
pupuliuk, nuostabi žinia, sveikinu ir laikau kumščius thumbup.gif
Atsakyti
O jus kaip nors ypatingai save priziurit po IVF g.gif Pvz. nedirbat fiziniu namu darbu, ramiai ilsites, ar gyvenat normalu gyvenima kaip ir iki to g.gif

Papildyta:
Saulute wub.gif
Atsakyti