Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sekmes tau ryt 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Tau taip pat sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Sekmės Jums ryt mergaitės wub.gif Tegul trylikta diena Jums būna pati vaisingiausia 4u.gif
Atsakyti
Aciu DaivaB wub.gif

Zieminuke, kelinta valanda tau vaikiukus ides ?
Man i pati vakara smile.gif
Atsakyti
Man po pietų, vadinasi į vakarą laikysiu už tave kumščius. O tu laikyk už mane nuo 13 iki 14 val. smile.gif
Labai jaudinuosi, kažko bijau. Kad tik tie mūsų vaikiukai gerai dalintųsi. Embriologas patikino vakar, kad tikrai iš 9 bus ką įsodinti.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

rugsejo menesi ruosiuosi prie jusu prisijungti, darysim pirma IVF. Jau esame dare 4IUI, taciau jie visi nepavyko. Pas mane PKS (nors po kiausidziu drilingo lyg ir apsitvarke), o MB turtas ne koks ir su kiekvienu menesiu vis blogeja.

Siandien pasidariau reikiamus tyrimus ir rodo, kad CMV IgG teigiamas. Gal galite man kas nors apie si virusa papasakoti? Ar IgG yra kaip nors gydomas? Ar galesiu daryti IVF?

CMV IgM - neigiamas

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anneli @ 2008 06 13, 15:59)
Sveikos, merginos,

rugsejo menesi ruosiuosi prie jusu prisijungti, darysim pirma IVF. Jau esame dare 4IUI, taciau jie visi nepavyko. Pas mane PKS (nors po kiausidziu drilingo lyg ir apsitvarke), o MB turtas ne koks ir su kiekvienu menesiu vis blogeja.

Siandien pasidariau reikiamus tyrimus ir rodo, kad CMV IgG teigiamas. Gal galite man kas nors apie si virusa papasakoti? Ar IgG yra kaip nors gydomas? Ar galesiu daryti IVF?

CMV IgM - neigiamas

Aciu 4u.gif

Kad teigiamas tai gali reiksti kad sergi arba kad esi persirgus praeityje, skaiciai parasyti parodo esama situacija, bet cia reiktu pasiklausti laboratorijoj ir jie tau pasakys. Jei IVF rugseji kodel taip anksti tu pasidarei si tyrima, dar gali visko per ta laika nutikti 4u.gif
Atsakyti
anneli, IgG rodo buvusį kontaktą su citomegalo virusu, o IgM rodo pirminį kontaktą arba latentinės infekcijos paūmėjimą. taigi, Tavęs gydyt nereikia tik gal dar pakartot tyrimą prieš pat IVF
Atsakyti
As jau namie su trim zirniukais, visi 4 lasteliu.
Beliko laukt ir tiketis geriausio wub.gif
Atsakyti
Zajončku, thumbup.gif saugok save, mergyt 4u.gif Jei viskas bus gerai po savaitės ir aš prisijungsiu smile.gif

Mergaitės, jau trečią dieną, kaip vis tenka klozetą apsikabint, ar ir jums taip stipriai estrofemas veikia ??? Suprantu, kad jo tokios nepalankios reakcijos, bet vis tiek kažkaip neramu...tokia jautri vaistams pasidariau
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2008 06 13, 20:19)
Beliko laukt ir tiketis geriausio  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2008 06 13, 21:19)
Beliko laukt ir tiketis geriausio  wub.gif

Zajončku wub.gif nestuke.gif (buriu) thumbup.gif.Labai jau ger diena papuolė-turi užsibūt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švilpa: 13 birželio 2008 - 21:19