Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nu ir man kol kas nepadeda tie glostymai lotuliukas.gif ,bet aš tikiu,kad jums padės!!Tailande tai garantavo 100 proc.prie kaškokio pimpalo skulptūros,kad nu va prie jo prisileitus,tai tikrai tikrai tapsi nestuke.gif lotuliukas.gif .Nu stovėjau apsikabinus ilgokai...........deja praėjo 1,5metų,bet rezultato nėra. lotuliukas.gif
Naivuolė aišku,bet kas belieka............... biggrin.gif
[/quote]
reikia tiketi ir tokiasi dalykais...o kas garantuoja kad tai neprisideda prie sekmes mirksiukas.gif Reikia tiketi...viskuo kas tik imanoma reikia tiketi, tai prisideda prie bendro tikejimo-vaistais, gydytoju...proceduros. O juk ir tiketi finansiskai nieko nekainuoja ax.gif Taip kad mergaites linkiu daug daug tikejimo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Algirda: 30 birželio 2008 - 11:46
QUOTE(philipuks @ 2008 06 28, 11:36)
O kazin kiek mergaiciu is forumo turi snaiguciu leliukus  g.gif

ir as bandysiu su snaigutem :-) tikiuosi, kad pasiseks :-)
Papildyta:
QUOTE(Mocarta @ 2008 06 30, 08:20)
Labas visoms,
aciu Dijav uz stalaktitu glostyma, tikekimes, kad tai irgi mums pades  4u.gif ( nors as kiek kartu juos beglosciau, kolkas....)
prasau patarimo, kas dejosi ledinukus: kada geriau gyd. pasirodyti: kai jau prasides naujas ciklas, ar dar pries?  g.gif  kazkaip buvom aptare, kad eisiu birzelio pabaigoje, bet kol dar nera mmm, kazi ar verta?

man sake pasirosyti pries mmm apie 20-23 d. ir jau ciklo pradzioje 7-8d.
Atsakyti
Sveikutes,
Sekmes visoms bandancioms 4u.gif
Turiu klausimeli, kas ka zinot apie V padeti? Kada ji nebedirbs, kada gris? Galvoju, kad reiketu man israsus pasiimti g.gif Ir siaip pakalbeti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
gal pamenat, aš balandžio mėnesį dariau IVF, kuris deja nepavyko. Dabar antrosios mmm vėluoja 19 d. Ar man verta dar laukti, ar skambinti gydytojai? Skaičiau, kad kitoms vėluoja savaitę, o man taip ilgai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2008 06 30, 13:36)
Sveikutes,
Sekmes visoms bandancioms  4u.gif
Turiu klausimeli, kas ka zinot apie V padeti? Kada ji nebedirbs, kada gris? Galvoju, kad reiketu man israsus pasiimti g.gif Ir siaip pakalbeti  biggrin.gif

4u.gif as vis tyliai tyliai pas jus apsilankau ir labai vis dziaugiuosi uz tas kurioms pasiseke wub.gif

V. nuo 07 01 i dekretines, o 07 15 turetu jau leliuka turet ax.gif o kada grys priklausys nuo situacijos kaip supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fija @ 2008 06 30, 12:51)
Sveikos merginos  4u.gif
gal pamenat, aš balandžio mėnesį dariau IVF, kuris deja nepavyko. Dabar antrosios mmm vėluoja 19 d. Ar man verta dar laukti, ar skambinti gydytojai? Skaičiau, kad kitoms vėluoja savaitę, o man taip ilgai  unsure.gif

Na man pirmiausia tai kiltu klausimas ar as ne nescia biggrin.gif pasidaryciau testa, na ir jeigu jis neigiamas, tai gal tada pas gydytoja? g.gif O siaip tai man gydytojas minejo,kad antrosios mmm gali ir veluoti.Taciau jos atejo tikslai tiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,mano 1-asis ivf buvo nesekmingas,siuo metu jau galvojam apie antra bandyma ,arba dar turim snaiguciu,tik nuo pirmojo karto praejo 1,5 metu,kazin ar reikes vel darytis visus tyrimus is naujo? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2008 06 29, 22:52)
Gyliai gyliai po žeme urvuose,kur stebėjau susiformavusius stalaktitus ir stalagmitus ,prie vieno gidas pasakė,kad yra legenda,kad norint tapti  nestuke.gif ,reikia vieną iš jų paglostyti,tai gloščiau už visas jus! tikrai tikrai!

Sveika sugrįžus Dijav 4u.gif ir ačiū labai už geras mintis ... kas tiki, kas netiki... bet svarbiausia geros ir teigiamos mintys ta linkme, ir vistiek vieną dieną visoms pasiseks... smile.gif tik va tas kelio ilgis skirtingas...
Atsakyti
Sveikos,
Gal kam yra buve, kad po nepasisekusio IVF po mmm kazkokios isskyros? g.gif Nezinau kazkaip neramu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *gabi*: 30 birželio 2008 - 14:24
QUOTE(Algirda @ 2008 06 30, 14:09)
Na man pirmiausia tai kiltu klausimas ar as ne nescia  biggrin.gif  pasidaryciau testa, na ir jeigu jis neigiamas, tai gal tada pas gydytoja?  g.gif O siaip tai man gydytojas minejo,kad antrosios mmm gali ir veluoti.Taciau jos atejo tikslai tiksliai mirksiukas.gif

testuka esu pasidariusi - neigiamas. verysad.gif reikės turbūt pas gydytoją nulėkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mocarta @ 2008 06 30, 09:20)

prasau patarimo, kas dejosi ledinukus: kada geriau gyd. pasirodyti: kai jau prasides naujas ciklas, ar dar pries?  g.gif  kazkaip buvom aptare, kad eisiu birzelio pabaigoje, bet kol dar nera mmm, kazi ar verta?

Aš ėjau vieną ciklą prieš (jo viduryje), pažiūrėjo ar vyksta ovuliacija ir pasakė, jog tik prasidėjus naujam ciklui nuo ąc.d pradėt estrofem ir tada keliavau jau tik 7 c.d, vėliau 13, nuo 16 pradėjau crinone ir 17 įsodinimas smile.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*gabi* @ 2008 06 30, 15:16)
Sveikos,
Gal kam yra buve, kad po nepasisekusio IVF po mmm kazkokios isskyros? g.gif  Nezinau kazkaip neramu  unsure.gif

O kokios spalvos tos išskyros? g.gif
Atsakyti