Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Sella @ 2008 06 30, 17:18)
O kokios spalvos tos išskyros? g.gif

Is pradziu labai labai nedaug buvo rudos, bet dabar tikrai zymiai sviesesnes g.gif
Gal cia kazkas su hormonais? g.gif kaip eisiu pas gine pasakysiu, bet gal kam yra taip buve?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *gabi*: 30 birželio 2008 - 16:37
QUOTE(fija @ 2008 06 30, 13:51)
Sveikos merginos  4u.gif
gal pamenat, aš balandžio mėnesį dariau IVF, kuris deja nepavyko. Dabar antrosios mmm vėluoja 19 d. Ar man verta dar laukti, ar skambinti gydytojai? Skaičiau, kad kitoms vėluoja savaitę, o man taip ilgai  unsure.gif

man rekordas buvo 42 dienos vietoje 28 doh.gif

GABI, man yra buve tokios išskyros: gydytojos komentaras, kad ilgiau valėsi gimda nes per IVF su vaistais ji buvo labai išvešėjusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 30 birželio 2008 - 16:40
QUOTE(redute @ 2008 06 30, 17:38)
GABI, man yra buve tokios išskyros: gydytojos komentaras, kad ilgiau valėsi gimda nes per IVF su vaistais ji buvo labai išvešėjusi  g.gif

O greitai praejo? o tau buvo rudos ar sviesios? bijau, kad kokios endometriozes nepripaisytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2008 06 30, 14:36)
Sveikutes,
Sekmes visoms bandancioms  4u.gif
Turiu klausimeli, kas ka zinot apie V padeti? Kada ji nebedirbs, kada gris? Galvoju, kad reiketu man israsus pasiimti g.gif Ir siaip pakalbeti  biggrin.gif

Sakė grįš rugsėjį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*gabi* @ 2008 06 30, 17:43)
O greitai praejo? o tau buvo rudos ar sviesios? bijau, kad kokios endometriozes nepripaisytu  doh.gif

vietoje įprastų 3 dienu kraujavimo plius 2 dienos truputį tepliojimais, gavosi 3 dienos normaliai plius kokios 5-6 dienos tepliojimo. jau žadėjau eiti pas gyd. bet praėjo, o sekančios mmm baigėsi normaliai.
gydytoja sakė, kad gal dar testa pasidaryti, kad nebutu likes negimdinid nuo IVF. Bet pas mane, aišku, nieko nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2008 06 30, 13:36)
...Galvoju, kad reiketu man israsus pasiimti g.gif...

Man irgi reiktu pasiimti tuos israsus doh.gif ... Tikiuosi nebus problemu, kad gyd. nebedirbs wub.gif

Kokie planai pas Jus, Kristinele? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 30 birželio 2008 - 19:43
QUOTE(*gabi* @ 2008 06 30, 18:36)
Is pradziu labai labai nedaug buvo rudos, bet dabar tikrai zymiai sviesesnes  g.gif
Gal cia kazkas su hormonais?  g.gif  kaip eisiu pas gine pasakysiu, bet gal kam yra taip buve?

Man dabar lygiai tokios pat išskyros ir aš nerimauju, kad tai nebūtų endometriozė. Bet irgi poto pamaniau, kad gal čia po IVF. Vis tiek reikia nueiti pas gydytoją.Gal dar šį ciklą reiktų suspėti g.gif .
Atsakyti
Na kazin kaip cia man bus su tom antrom mmm po IVF'o g.gif... Pagal viska poryt tureciau ju sulaukti, bet kad pozymiu jokiu schmoll.gif... Jauciu, kad veluos tos nelabosios... Ajajai kaip negerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2008 06 30, 21:49)
Na kazin kaip cia man bus su tom antrom mmm po IVF'o  g.gif... Pagal viska poryt tureciau ju sulaukti, bet kad pozymiu jokiu  schmoll.gif... Jauciu, kad veluos tos nelabosios... Ajajai  kaip negerai  doh.gif

Turbūt kažką planuoji, kad net dienelės tavo suskaičiuotos?
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2008 06 30, 21:00)
Turbūt kažką planuoji, kad net dienelės  tavo suskaičiuotos?

Kelione planuoju wub.gif biggrin.gif ... O siaip as viska 3 menesius i prieki megstu suplanuot lotuliukas.gif ... Tik kad tie mano planai daznai suniui ant uodegos nueina doh.gif. O pries 4 metus ir leliuka norejau dienu tikslumu susiplanuot lotuliukas.gif... Ot naivuole blush2.gif .

Kaip laikaisi, Meduna? wub.gif Ar atsigauni po IVF'o nesekmes wub.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 30 birželio 2008 - 20:14
QUOTE(Saule3 @ 2008 06 30, 22:12)
Kelione planuoju  wub.gif  biggrin.gif ... O siaip as viska 3 menesius i prieki  megstu suplanuot  lotuliukas.gif ... Tik kad tie mano planai daznai suniui ant uodegos nueina  doh.gif.  O pries 4 metus ir leliuka norejau dienu tikslumu susiplanuot  lotuliukas.gif...  Ot naivuole  blush2.gif .

Kaip laikaisi, Meduna?  wub.gif  Ar atsigauni po IVF'o nesekmes  wub.gif ?

Jooo,ir aš viską planavau iki dienos tikslumu mėnesiais į priekį. Lygiai taip pat pagal mano planus ir leliukas jau prieš metus turėjo liepą gimt.Bet ne viskas nuo tavęs žmogau priklauso.Kaip katedros kunigas pasakė,jei nori prajuokinti dievą, tai pasakyk jam savo planus.
Po IVF jau, galima sakyti,atsigavau ,t.y.susitaikiau.Reikia toliau gyvent. Kalbinau vyrą irgi į kelionę išvažiuot,prasiblaškyti,bet jis darbais užsivertęs,tai nesutinka. Vasrėlę praleisim,ir vėl startuosim,gal kokį spalį g.gif .Priklausomai, kaip tos mm ateis.
Atsakyti
QUOTE(fija @ 2008 06 30, 13:51)
Sveikos merginos  4u.gif
gal pamenat, aš balandžio mėnesį dariau IVF, kuris deja nepavyko. Dabar antrosios mmm vėluoja 19 d. Ar man verta dar laukti, ar skambinti gydytojai? Skaičiau, kad kitoms vėluoja savaitę, o man taip ilgai  unsure.gif

man antrosios mm velavo 47 dienas doh.gif
Atsakyti