Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Oi gerai mergaites,kad yra diskusijos Suprantu,kad dar daug nezinau. O kazkaip kiekviena issako savo nuomone arba patirti lengviau ieskoti sprendimo. Arba bent jau deliotis savo galvelej ka galeciau daryti toliau,darysiu toliau. Man tai labai padeda ax.gif atsigaut po nepavykusiu proceduru.Tiesiog butina judeti toliau.Planuotis sekancius ejimus. ax.gif

Atsakyti
Jau turbur galiu sveikinti Daiva sulaukus dukrytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2008 07 02, 16:07)
merginos,
o jūs žinot nors vieną atvejį, kai genetikai ką nors nustatė porai ir nepatarė susilaukt bendrų vaikų...???? g.gif
aš žinau realiai tik vieną atvejį ir tas išaiškintas tik po to, kai jau gimusiam vaikui nustatė nepagydomą genetinę ligą...
beje, juk kiekvieną kartą susijungiant spermiukui ir kiaušialąstei, situacija bus kitokia, nežinia kaip ten susidėlios tos ląstelės...
manau, kad genetikų balsas tik patariamasis, nebent randa ką nors bloga, bet tokių atvejų vienetai...
taigi, išvada idealiausia būtų priešimplantacinė genetinė diagnostika, kas kainuoja labai daug...

Zajončku 4u.gif
pas mus tokia pati diagnozė unsure.gif
LT nedaro tokių tyrimų, neturi aparatūros........

Sveikos visos,
Stiprybes toms, kam si karta nepasiseke.
Del genetiniu tyrimu- mano nuomone, keista kodel po ne vieno nepasisekusio IVF-o ju nereikia. Is kitos puses- gali kilti ir kiti klausimai, galbut isodinti kitom dienom, daugiau pasidalijusius, galbut yra problema placentos formavimesi ir kraujotakoj( kraujo skystinimas) placentos. Cia tik mano pamastymai, bet perstumti seima per visa procesa vel, nebandzius "pasiknaisioti"- nesuprantu as tokiu gydytoju.
Del PGD- nera tas tyrimas toks tikslus kaip ji nupiesia. Pvz, Matai Hari net patare jo nedaryt, man toj pacioj klinikoj papriestaravus irgi nebruko per prievarta, nors pagal mano amziu nepamaisytu. Esu gavus neplona bukleta apie ji, rasiau temoj anksciau, nemazai kas ten "baltais siulais siuta".
Neatkalbineju nei vienos, jei manot, kad tai yra atsakymas i jusu klausimus, ar kazkas paaiskes - sekmes Jums kuo didziausios.
Atsakyti
Ar jūs dedatės crinoną visa tuo pačiu laiku?
Kur prapuolę visos belaukenčios rezultatų? Ar aš čia viena tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2008 07 03, 14:01)

As tai dedavausi visada pries einant miegoti ir nesvarbu kiek valandu budavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2008 07 03, 14:01)

Aha, tikrai g.gif aūūū mergaitės, kaip ten jūs? planeta, zuika, kantrioji, dar yra vilties... kažin kaip 1000-ajai VK porai ar pavyko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2008 07 03, 13:01)

as dedavausi viena pakuote is ryto. 15 min paguliu ir keliuose. antra pries miega.
Atsakyti
Aš tai jį deduosi apie 22:30, bet penktadienį galvoju į gimtadienį nulėkti (aišku gersiu tik sultis biggrin.gif ), tai nesinori 21 val namo važiuoti.
nu kaip knieti testą pasidaryt, ale pasiryžus buvau nedaryti, nebent jei vėluos mm. Nu gal ištversiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2008 07 03, 16:20)
Aš tai jį deduosi apie 22:30, bet penktadienį galvoju į gimtadienį nulėkti (aišku gersiu tik sultis  biggrin.gif ), tai nesinori 21 val namo važiuoti.
nu kaip knieti testą pasidaryt, ale pasiryžus buvau nedaryti, nebent jei vėluos mm. Nu gal ištversiu  doh.gif

Taigi gali ir gimtadieny nueit į WC ir įsidėt mirksiukas.gif

O kelinta tau diena po įsodinimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pajuodėlė: 03 liepos 2008 - 15:14
QUOTE(Madissa @ 2008 07 03, 13:01)

As dedavausi vakare visada tuo paciu laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajuodėlė @ 2008 07 03, 16:14)
Taigi gali ir gimtadieny nueit į WC ir įsidėt mirksiukas.gif

O kelinta tau diena po įsodinimo?

na taip gaima ir ten, ale kad gamtoj tas gimtadienis, nu kaip nors tongue.gif
man dar tik 10 d po ax.gif
Atsakyti
QUOTE(planeta @ 2008 06 28, 12:25)
Sveikos, aš turiu snaigučių leliuką, kuriam jau 5 m. smile.gif ir dabar jau 12 d. kai vėl įsodintos snaigutės

Labai faina, manau ir man galbut pasiseks ax.gif
Atsakyti