Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 11 04, 20:43)
tai bbus patikek kaip linksma is kirciavimo rasyt  doh.gif ir dar viskoiu bla bla bla
bet tau turbut nereik kalbos kulturos juk jau turejai but isklausius pires vyr gindamasi ar ne?  g.gif

Jo, pas Dobrovolski klausiau, is grupes is pirmo karto tik islaikem. Nu ten fanatas savo dalyko mirtinas buvo.

klausikyt as norjau cia ne i tema paklausiu o kaip yra soc pedagogo pilnas etatas ar gali tureti pamoku? niekda nesidomejau siuo klausimu nes dirbau puse etato ir turejau kruva pamoku bet dabar kai keisiu mokykla reikia apsisviesti ir biski per istatymus persikosti, nes jau kaip is medzio iskritusi

Pamoku socialinis su pilnu etatu turet negali, nebent gali buti trumpalaikiai vadavimai nevirsijant 65darbo dienu . Auklejama klase tureti gali
Atsakyti
blush2.gif Sorry,bjauriai cia sucitavo, bet kaip nors. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 11 05, 00:20)
blush2.gif Sorry,bjauriai cia sucitavo, bet kaip nors. verysad.gif

nu klase gali turet o tai yra 4 savaitines valandos tai gali tiek pat t.y. savaitines valandas turet pamoku bet idomu ka jau cia gali apsiimt mokint kai tik pamokos doh.gif
o kalbos kultura tai moteriske tokia prie bairio tai linksma klausyt bet idomu ar bus linksma laikyt ta iskaita lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgutsiukas: 05 lapkričio 2008 - 17:33
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 11 05, 17:32)
nu klase gali turet o tai yra 4 savaitines valandos tai gali tiek pat t.y. savaitines valandas turet pamoku bet idomu ka jau cia gali apsiimt mokint kai tik pamokos  doh.gif
o kalbos kultura tai moteriske tokia prie bairio tai linksma klausyt bet idomu ar bus linksma laikyt ta iskaita  lotuliukas.gif

Kaimynines gimnazijos pavaduotoja.ane?
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 11 05, 22:23)
Kaimynines gimnazijos pavaduotoja.ane?

taip biggrin.gif labai faina moteris thumbup.gif
tai va laikiau ta iskaita pirmadieni varau jau i kitus kursus tai tada paziuresiu kaip man ten sekes biggrin.gif
Atsakyti
Fainuole ji, man irgi labai patiko 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, senokai buvau ilindus i sia temele... bet ziuriu nieko daug ir nepasistumejom... matyt visos darbais apsivertusios...
beje, gal galite padeti, ir i musu bendra pasta imesti anketa tevams smurto tema... reikia atlikti tyrima, o as uzsizioplinau, tai db turiu viska ant "smugio" padaryti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 11 10, 19:51)
sveikos mergaites, senokai buvau ilindus i sia temele... bet ziuriu nieko daug ir nepasistumejom... matyt visos darbais apsivertusios...
beje, gal galite padeti, ir i musu bendra pasta imesti anketa tevams smurto tema... reikia atlikti tyrima, o as uzsizioplinau, tai db turiu viska ant "smugio" padaryti... doh.gif

deja as tokios neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2008 11 10, 18:39)
deja as tokios neturiu  blush2.gif

Vaikams turiu,tevams dariau irgi,bet be anketu, pokalbiu klases susirinkime apklausinejau ax.gif
Atsakyti
oi kaip gaila kad negaliu padeti, nes siuo metu dekrete, tikrai tureiu tokia savo darbe, bet ir tai tik popierinis variantas, kompe neturiu doh.gif
na turbut isisukai jau kaip noors mirksiukas.gif mes socialines pedagoges sugebame suktis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės drinks_cheers.gif
ir aš seniai rašiau, bet kad tie darbai taip sugeba išsunkti, kad vakare nesinori jau nieko doh.gif Būna ir taip, kad anksčiau atsiduriu loioje negu vaikai lotuliukas.gif
Man labai įdomu: kiek iš jūsų yra apsigynusių vyr. soc. pedagogo kvalifikacinę kategoriją? aš parašiusi prašymą gynimui iki Naujųjų metų, tačiau dar nieko nesu pasidariusi, išskyrus komp. raštingumo ir spec. pedagogikos ir psichologijos kursus išklausiusi. Man įdomu kaip su kalbos kultūra? jeigu aš mokslus baigiau 2000m. ar užskaitys man ją, ar reikia iš naujo??? šakės kiek klausimų doh.gif ir dar..direktorė užvartė, kad reikalingos trijų paskutinių metų savianlizės formos. gal turit pavyzdžių savų??? juk neparašysiu visų trijų metų tokiais pačiais žodžiais lotuliukas.gif kai jums reikės- gelbėsiu aš jus drinks_cheers.gif ..Gal tas savianalizes į bendrą paštą įmeskit- visoms idėjų pasisemti, manau bus neblogai..o aš turiu labai geras skaidres apie seksualinį vaikų išnaudojimą. Jeigu domina- rašykit.Imesiu į bendrą paštą. Na ką- einu miegelio..Labakt
Atsakyti
DRA, as turiu vyr. soc pedagoga. Kitais metais nusimato metodininkas, nors galbut meginsiu soktelt ir auksciau blush2.gif savianalize turiu,duok meila imesiu tongue.gif Kalbos kultura as irgi turejau 2000, man 2006 jos neuzskaite,reikejo is naujo laikyt
Atsakyti