QUOTE(žaliaAš @ 2008 06 28, 12:51)
Oi kaip jus mamos istveret,man taip sunku, kartais galvoju kad isprotesiu...
O kaip jus maudet vaika,kai toks randas ant nugaros ?

As bandziau užklijuoti randa, biet vanduo yra vando,nelabai ka ir padarysi?...
Ištvėrėm mes-ištversi ir tu

Viskas tavo rankose,tik viskas nuo tavęs priklauso...Ką galiu pasakyti,bent jau man su Ugneliu teko praeiti ir ugnį ir vandenį,kad mano vaikas bent jau gyventu...Nebenoriu kartotis,bet paskaityk mano pasisakymus šioje temoje

Ir suprasi,kaip šiandien aš savo vaiku didžiuojuosi,ji myliu ir mes kartu džiaugiamės gyvenimu...Tikėk manimi ateis ir tau tokia diena,kada savo sūnumi džiaugsies,žinoma jei to pati norėsi ir sieksi
Kol pas mano vaikiuką buvo tas baisusis randas neišoperuotas ir kol visi skysčiai verždavosi lauk,tai mes jį madėme šitaip:pripili vaikišką vonelę vandenio,vyras virš vonelės laiko vaikuti,o mama jį su kempinėle "maudo"...Tai nėra lengva,bet ką padarysi.Bet kada randas surandėja,ar praėjus gerokai laiko nuo operacijos,tai galima į vonelę įdėti tokį spec.paroloninį čiužinuką skirta kūdikiams,mes gana jį ilgai naudojome.
Mūsų atveju gydytojas sakė,kad Ugniui šuntas bus reikalingas visą gyvenimėlį ir jį reiks keisti tol kol sūnelis suaugs arba kas nors "sustreikuos",bet gali būti(nors tai maža tikimybė),kad šunto gali visai nebereikti