Niu kompiuteris-man antra religija po mano šeimos
Labai labai džiaugiuosi dėl amriirm sūnaus,įsivaizduoju kaip vaikinukai dabar pačiam yra geriau higienos atžvilgiu

Niu gal ir pasikartosiu,bet noriu pasidžiaugti,kad mums jau antras mėnuo,kaip Ugnius per pietų miegą nebeprisiusina į lovelę(miega be sauskelnės),ir pats nubudęs apsičiupinėja,kad lovelė sausa ir labai nudžiunga(o mes dar labiau

)Šitas mūsų pasiekimas užtruko beveik metus laiko,nes kai pradžioje pietų miego guldydavau be sauskelnės,atsibudus Ugniaus palutė tiesiog "plaukdavo" nuo sisiaus

Niu vat o dabar labai smagu,kad sausas išmiega
Taigi,atsižvelgus į tai,dabar pradėjau nakčiai guldyti be sauskelnės...Prisisiojam,bet jau kaip kurią naktį ir visai nedaug

Ir turiu nemažą viltį,kad bus tokia naktis,kad atsibusime ryte sausi
Dar vis TENA įklotų nepabandau,kažkaip dar nesiryžtu
Na vat ir dar vieną dalykėli "sumislijau":prieš metus buvome pas urologą profilaktiniam patikrinimui,jis sakė,kad mums kateterizaciją taikyti tik esant reikalui(kai aštrus šlapimo kvapas,kai tyrimai blogi ir t.t),tai nuo to laiko gal teko kokius tik 3k kateterizuoti.Ir dar gyd.liepė gerti furodoniną...Gėrėme jo ir anksčiau,o Ugnius vis tiek 14k sirgo pielonefritais

O jau to vaisto bjaurumėlis

Ugniui nebesikartoja uždegimai jau daugiau nei metai,tai paėmiau ir nutraukiau tą vaistą ir dabar žiūrėsiu kas bus,bet geriam visokias žoleles,kurios skatina šlapimo išsiskyrimą,apsaugo nuo uždegimu,stengsiuos kuo daugiau sugirdyti skysčių,darysiu sėdimasias-gydomasias vaistažolių voneles

Ir labai tikiuosi,kad to "brūdo" gerti nebereiks,nes kiekbvieną kartą geriant furodoniną,Ugnius tiesiog žiaukčioja :ohGal ir negerai darau,kad nutrauksiu be pasitarimo su gyd.,bet tiesiog širdis sako,kad jo nebereikia mano vaikui...Žiūrėsim....
url=http://www.supermama.lt]

[/url]