Įkraunama...
Įkraunama...

SPINA BIFIDA

Sekmes jums augutis,mes kai ismokome su dviraciu vaziuoti tai ir man ir vaikui buvo dziaugsmo lotuliukas.gif Dabar mokomes su rieduciais vaziuoti bet cia sunkiau ir labai skauda blauzdas manyciau kad labai geras sportas.Jau dabar kai didelis tai neiseina ir jau tingi.Vyras su sunum dabar sanatorijoje.Tai labai patenkintas kad nereikia sleptis del pampersu ir visur vaiksto kaip ir mes thumbup.gif lotuliukas.gif valiooooooooo.Mes labai patenkinti kad jis gali dabar buti laimingesnis ir vyras vis sako kad dabar viskas pas mus gerai Tai mergaites gal viskas netaip jau ir blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Imgarda @ 2008 07 11, 23:07)
Sekmes jums augutis,mes kai ismokome su dviraciu vaziuoti tai ir man ir vaikui buvo dziaugsmo lotuliukas.gif Dabar mokomes su rieduciais vaziuoti bet cia sunkiau ir labai skauda blauzdas manyciau kad labai geras sportas.Jau dabar kai didelis tai neiseina ir jau tingi.Vyras su sunum dabar sanatorijoje.Tai labai patenkintas kad nereikia sleptis del pampersu ir visur vaiksto  kaip ir mes  thumbup.gif  lotuliukas.gif valiooooooooo.Mes labai patenkinti kad jis gali dabar buti laimingesnis ir vyras vis sako kad dabar viskas pas mus gerai Tai mergaites gal viskas netaip jau ir blogai mirksiukas.gif

Ui a6 ir pagalvoju,kad ne taip viskas ir baisu....Kai man užeina juodos mintys apie Ugniaus ateity,tai visada pagalvoju,kad žmonėms būna dar blogiau...Suiprantu,kad ne man vienai negerų minčių į galvą ateina,tad ir norėjau paklausti,o kaip jūs tas blogas mintis nuvejat į šalį?
Atsakyti
Zinoma kartais aplanko liudesiukas, bet tik akimirkai,uztenka pazvelgti i savo kudikelio linksmas akeles ir tuoj pat jis isgaruoja. O apie ateiti taip toli as negalvoju,as gyvenu sia diena, nekuriu problemu ir rupesciu isanksto ir apie juos negalvoju. Tiesiog reikia ismokti dziaugtis viskuo kiekviena diena, valanda, minute.
Atsakyti
Noriu paklausti,gal zinote koki nors efektyvu tepaliuka randui lyginti, o gal yra ir kitokiu priemoniu, pvz. voneles ar kas nors pan. Aciu
Atsakyti
Mes tai tepam kontraxtubek nezinau ar gerai parasiau.sU juo svelniai imasazuoji.Musu randas buvo negrazus melynas ir toks sutrauktas ,bet dabar jau nieko bet mums tokia ukrainiete masazavo kai atvykdavo i Lietuva nezinom kas padejo.Bet kaip dabar pagalvoju tai gal daugiau nemasazuociau nes labai baisu.
Atsakyti
Na as noriu pedutes randa tepti, ant nugarytes randas pas mus labai grazus, tik dar pasiputimas islikes, kai vaikutis verkia jis padideja,kai ramus mazesnis. Sako kad su laiku jis susitvarkys.
Atsakyti
Tai gal pedutes randui ir visai neblogai butu tas kontaxtubek pabandykit juk nieko nenutiks cool.gif taip galvoju.Mano sunelis dabar sanatorijoje dirba biggrin.gif
Atsakyti
Imgarda, labai idomu kokia proceduras skiria jusu sunui, mes kai pirma karta buvome tai vaikuciui buvo tik 5 men. tai jam atliko karstus kojyciu ivyniojimus, maksta, masazus nugarytes ir kojyciu, elektrostimuliacija, ergoterapija lyg ir viskas.
Atsakyti
Krista31 ten metu metais tas pacias proceduras daro ir nieko naujo nepasiulo,ar jie niekuo nesidomi ar jiems tas pats? Duosiu kelis patarimus nes mes pirmus kartus sanatorijoje elgemes negerai karsti kojyciu vyniojimai po ju gerai butu manksta kadangi silti raumenys,paspats tiktu ir po purvo proceduros tik apie pusvalandi iki val vaikui reikia duoti pailseti nes purvas labai vargina.Po purvo vaiko negalima nuprausti su muilu ir jokiu vandens proceduru (o mums niekas nepaaiskino tai darem kaip norejom) blush2.gif Daro masazus nugarytes ir kojyciu,elektro stimuliacija kojos raumenu ir slapimo pusles(dare seniau ,o siemet ne nes kateterizuojames)vertikales vonias kaip gauname,dabar blush2.gif eina i dziakuzi vonia,plaukiodavo baseine,turbulensini lankydavo(kojas vandenyje mirko ir ten vanduo burbuliuoja)Mazesniam man labai patikdavo kai dare vaistazoliu vonias (raminancias ) tai tokis ramesnis budavo.Gal ir viskas jeigu ka prisiminsiu tai parasysiu.

Atsakyti
O kaip slapimo pusles stimuliacijas daro? blush2.gif
Atsakyti
Su vaistukais deda tokius maiselius ir prijungia elektrodus ir ten toks jausmas kaip skruzdes kad begiotu ten nebaisu guli kur sildymai.Tiesa jums tiktu del rando sildymai su lidaze(rusu vaistas) bet turit nueiti pas savo fizoterapeute ir paraso skiedima tai lidazei. Ir mums tai pagamino kaune kalnieciu vaistineje.
Atsakyti
sveikos visos mamytes,krista31 mes taip pat tepem tuo tepaliuku kontraktuben jis mums labai padejo,itrindavom jo kaip masazuodavom ir randukas labai grazus.
O as noriu pasidziaugti,kad mano dukryte pazysta jau kelias raidelias ir skaiciukus.nors mano pupai tik metukai ir 8 men.o ji jau atpazysta ir pasako ABCOG raideles ir 123 skaicius.Jei pamato knygute tokias raides tai rodo pirstu ir taria lotuliukas.gif labai smagu.turim toki zaidima su raidem ir skaiciais tai tik su juo ir zaidzia ir mokinasi raideles.
Atsakyti