Įkraunama...
Įkraunama...

SPINA BIFIDA

As ir nesuprantu tokiu poelgiu, bet kartais gyvenimas buna toks ziaurus ir negailestingas, kad tikriausiai zmogus neturi is ko daugiau rinktis. Cia kitos mamos pasakojo, kad gimus ju vaikeliams patys gydytojai prase palikti, cia isvis kazkoks absurdas. Na nebent jie buvo sudare kazkokias neoficialias sutartis su globos namais ar Vaiku pensionatais ir turejo bet kokiais budais juos uzpildyti. O man kiekviena diena skamba gydytojos zodziai " Jus ji tik mylekit" wub.gif
Atsakyti
Norėčiau pasidalyti mintimis į DIvos62 klausimą dėl to berniuko tetų ir dėdžių,kodėl jie nesirūpina giminaitės paliktu berniuku...
Aš vaikų namuose atsidūriau 4m. Taigi nebe tokia mažytė. Mano tikroji gimdytoja iš gausios šeimos. Broliai, seserys-jų iš viso 9 vaikai yra. Taigi dėdžių ir tetų turėjau daug... O vat štai vietos jų šeimoje neatsirado man vienai... Ir kas keiščiausia, kad šiai dienai visi dėdės ir tetos su savo šeimomis gyvena gerai arba net labai gerai, net yra ilgą laiką įsikūrusių užsienyje...Kai susiradau savo tikruosisu gimines,jie jautėsi labai kalti,kad nesugebėjo manęs išsaugoti...Siūlė man materialinę pagalbą,kurios niekada nepriėmiau ir nepriimsiu...Nes jokie pinigai neatpirks,to kokį košmarą patyriau atplėšta nuo gimdytojos...ir nesvarbu,kad gėrė,ji buvo mano mama...Man jie pasakojo, kaip per kiekvienas kūčias, močiutė (gimdytojos mama) sėsdama prie stalo sukalbėdavo poterius už mane ir visą laiką braukdavo ašaras... O kodėl ta plati giminė manęs neapsaugojo-kas pasakys? Gal kartais gyvenimas padaro savaip nei žmonės nori ir tikisi?
Atsakyti
Aguti, gal poterius sukalbėti lengviau negu pasirūpinti anūke? O gal santykiai šeimoje nebuvo tokie kur vienas už visus visi už vieną. Aš tai galvočiau, kad jei močiutė nesugebėjo išauklėti savo dukros-tai ir turėjo prisiimti jos pareigas. O tetos ir dėdės gal ir negali (ar nenori) prisiimti svetimo vaiko, na tegul, bet gi gali nors paremti pinigais, transportu, patarimais, rūpesčiu.
Mano mama kai siūlėsi paimti Marių irgi buvo ligonis ir po 7 metų mirė (jai tebuvo 47 m-tiek kiek man dabar).
Atsakyti
Ech, sudėtingas tas gyvenimas. Tiek gyvenime iš tikrųjų neatsakytų klausimų...
Esam tie tėvai, kuriems irgi siūlė atsisakyti savo neįgalaus vaiko... Okodėl? Nežinau. Tikrai nesame tie tėvai, kurie negalėtume pasirūpinti savo vaikais, bet gal gydytojai matė, kad mūsų sūnus ilgai netemps (ačiū Dievui jie klydo), gal pagailėjo mūsų jaunystės? Kas ten žino koks atsakymas...
Atsakyti
Laba diena,
Nu ir liudnas temas palietete pries kaledas. Viskas gerai bukim laimingos ir dziaukimes gyvenimu juk nezinom kaip butume gyvene jeigu butu ,kas butu....
Sekmes visoms ir sutarimo seimoje...
Atsakyti
Ech dėkui imgarda už optimistiškumą 4u.gif
Ir jums mergaitės šiltų ir prasmingų švenčių newyear.gif
Atsakyti
Na Kalėdos bus "tikros"-su tiek sniego, kad vos per kiemą perbrendam. Bet ar ne gražu.
Pradėjau ruoštis Kūčioms, pažiūriu per langą ir šypsotis norisi.
Linksmų, sočių, sveikų (čia svarbiausia) visoms švenčių. Ir gerai, kad tas Kalėdų senis nebūtų "krizinis".
Atsakyti

DĖMESIO 4u.gif

Ką tik į Jūsų asmenines sąskaitas Nr. 2010 pervedžiau 365 dienas pilnas sėkmės, džiaugsmo, laimės ir sveikatos. Panaudokite jas prasmingai! Su artėjančiais! LAIMINGŲ NAUJŲJŲ METŲ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū labai už sveikinimus ir linkėjimus.
O mes tai vaziuosim visa seima prie juros sutikti nauju metu.Paziuresim kaip ziema atrodo jura.
Sekmes visoms..... drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Su naujais metais visus.Jau grįžome namo labai grąžu prie juros ir ziema.Labai patenkinta nauju sutikimu prie juros. Valio mano seimai ....Mano sunus nus nuveze ir parveze nerelus jausmas kad jau musu sunelis vairuoja kartu ir dziugu ir liudna....kad jau uzaugo ir tuoj busim visur vieni ir reikes laugti kada mus jie aplankys.
Atsakyti
Kur jus visi dingote? friends.gif friends.gif
Atsakyti
Labukas, dar svenciam biggrin.gif Juokauju tongue.gif Tai, kad nieko naujo. Pradzia Naujuju metu tokia pat kaip prejusiu pabaiga. Iki Naujuju su mazgiu vazinejom i mankstas, o po visu sventimu pradejom masazuotis. Gyvenimas aktyvus kaip niekad. Dar mano magistranturos studijos. Tik spek suktis. Darbas veja darba smile.gif

Imgarda, isivaizduoju tavo jausmus, laimingi Jus teveliai. Saunu, kad tavo sunui puikiai sekasi, tik neliudek, kad jau uzaugo, o dziaukis, kad toks uzaugo... 4u.gif
Atsakyti