Sveiki mielieji,
aš tik dabar atradau laiko prieiti prie kompiuterio fakultete,nes intensyviai ruošiausi egzaminams
Labai džiaugiuosi sekmadienio susitikimu.Dar kartą labai noriu padėkoti mikelei už itin svetingą mūsų sutikimą,už gausų stalą,už šiltas šypsenas.Smagu buvo visus matyti draugėje,smagu buvo žinoti,kad esame ne vieni su savo bėdomis ir džiaugsmais...
Turiu tik jūsų visų atsiprašyti dėl mūsų šeimos ne itin aktyvaus dalyvavimo polalbiuose ir prie stalo.Žinau,kad teisintis nemandagu,bet vis tik norėčiau paaiškinti susikloščiusią situaciją(tikiuosi ir jūsų atvirumo).
Džiaugiausi visų tėvelių bendravimu,pokalbiais,patirties dalinimusi,vaikų šypsenomis...bet kartu ir labai liūdėjau,nes mes to su vyru padaryti negalėjom,kadangi visas mūsų dėmesys buvo nukreiptas į Ugnių.Noriu pasakyti,kad mes su vyru dabar gyvename nepavydėtinoje situacijoje.Labai tikiuosi,kad teisingai mane suprasite.Jūsų vaikučiai sėdi Pantheros vežimėliuose,jie linksmai važinėjo po kavinę,džiaugėsi vienas kitu,o jūs,tėveliai maloniai bendravot vienas su kitu...Tuo tarpu mūsų Ugnius norėjo VAIKŠČIOTI,VAIKŠČIOTI,VAIKŠČIOTI.Taip jis dabar yra pripratęs ir į kompromisus nenori eiti.Dėl to tikriausiai ir mes kalti su vyru,nes 5m ties tuo ir dirbome,kad mūsų vaikas stotųsi ant kojų...Ir dabar kai Ugnius reikalauja padėti jam vaikščioti-mes tiesiog nebedrįstame jam atsakyti.Taigi mūsų visas dėmesys dabar Ugniui,o tai yra didelis stabdis bendravimui su aplinkiniais žmonėmis.Nes kur tik nuvykstame su Ugniumi,mes jo negalime paleisti nei akimirkai...
Tikiuosi,kad mane suprantate mielieji.Labai viliuosi,kad neįžeidėm jūsų gal kiek per greitu išvykimu,nors tam ir turėjom rimtų priežaščių-intensyviai ruošiausi egzaminams,na ir Ugnius jau labai nuvargęs buvo.Vyras sakė,kad dar pakeliui į namus "nulūžo"
Labai viliuosi,kad iš mūsų susitikimo visi turėjote tam tikros moralinės,informacinės ir socialinės naudos.Bent jau mums šis susitikimas padėjo į savo vaiką,į jo problemas ir į pačius save pažvelgti kitu kampu.Už tai esame jums be galo dėkingi
url=http://www.supermama.lt]

[/url]