Įkraunama...
Įkraunama...

SPINA BIFIDA

Mes irgi su Marium stengsimės būti (jis tai tikrai bus, dėl manęs tik neaišku).
Tai dabar suku galvą-ką čia valgomo atsivežt g.gif .
Atsakyti
Man gal kokį desertinį sūrį padaryti?Na žinot tokį su žele gabaliukais g.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif ,esu naujokė šiame klube. Auginu dukrą su tokia pat negalia, Ievutei 13metų, mokomės 7klasėje. Turiu ir 19-etę, sveiką dukrą, ji 12-okė. Gyvenam Krakėse, Kėdainių raj. Tikiuosi malonaus bendravimo su Jumis. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, jau seniai skaitinėju šį foruma, bet niekaip neprisijungiu prie Jūsų. Taigi auginame sūnelį- Mykolą (greit bus 4 metai), kuris gimė su stuburo išvarža. Džiaugiuosi, kad sukurtas toks forumas, kur mamos gali pasidalinti savo patirtimi. Mūsų problemėlės turbūt mažiausios iš visų čia dalyvaujančių- vaikinas puikiai laksto, vienintelė problemėlė- neurogeninė šlapimo pūslės disfunkcija. Bet tikimės kaip nors ir su ja susidoroti smile.gif Tikiuosi maloniai bendrauti ir pasidalinti savo patirtim
Atsakyti
Labas vakaras,o sveikiname naujokus prisijungus.Net negalvojau kad yra seganciu vaikuciu ir neprisijungia prie musu,o tik stebi mus is salies g.gif
Gerai pabendraukim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Malonu,kad tiek naujų mamyčių prisijungė.Tikras pagyvėjimas thumbup.gif Tikiuosi,kad ir mūsų susitikimas bus gausus,įdomus ir visiems naudingas.Mes su Mykolu laukiam nekantraudami.
Atsakyti
Ir mes labai laukiam susitikimo.Skambinausi draugei į Palangą,tai ji su šeima ir gi labai nori dalyvauti mūsų susitikime ir dar sakė,kad pakvies kitas mamytes kurias pažįsta su vaikučiais,kurie su SB į mūsų susitikimą.
Dabar tik spaudžiu kumščius,kad Ugnelis nesusirgtų.Nors esu numačiusi jei ir susirgs-vistiek dalyvausiu,kad ir be Ugnelio(nors būtų be galo apamaudu)nes taip ar taip aš vistiek sekmadienį atvykstu į Panevėžį iš vakaro į sesiją ax.gif Šis susitikimas man labai svarbus.Tikriausiai ne tik man vienai mirksiukas.gif
Atsakyti
O as labai noriu susitikt tik kazkaip neramu ant sirdies,koks nerimas ima g.gif Gal koks graudulys ,kad susitinka vaikai kurie turi bedu unsure.gif
Atsakyti
Imgarda mano mintis skaito-ir man kažkaip neramu. Prie meetų mes jau pripratę, dažnai taksų susitikimuose dalyvaujam ir kaip su internetiniais draugais pažindintis ir draugauti jau turim patirties. Bet šiuo atveju mus subūrė ne pomėgiai ar smagumai, o liga.
Atsakyti
O as noriu pasakyti kad mes i ligos problema ziurime ne kaip i liga o kaip i gyvenimo issuki ir visai negalvojame apie liga. Nezinau gal as cia negerai pasakiau bet man atrodo kad taip yra geriau ir tevams ir vaikams. Darzelyje Elenute vaikai priima toa kokia yra ir jie net neklausia ar ji cia kuo serga, vaikai yra labai paprasti mums suaugusiems is ju reikia daug ko pasimokyti smile.gif
Atsakyti
Labas, mielos mamytės.Džiugu,kad priimat į savo klubą ir tikiuosi su Jumis susipažinti šį sekmadienį 4u.gif . Linkėjimai Mikučiui iš Krakių mirksiukas.gif . O mes su Ievute kaip tik labai laukiame šio susitikimo-gal atsiras naujų draugų, o gal sutiksime jau pažįstamus rolleyes.gif ?
Manau, kad ne mažai šeimų augina tokius vaikučius, tik gaila, kad nedaugelis žino apie šį klubą, ypač iš vyresnių mamų verysad.gif. Man apie šį klubą pasakė Rūta.
Atsakyti
Vyresnes mamos pries tiek metu visai buvo paliktos likimo valiai ir gyvenk su savo vaiku paip nori ir kaip ismanai.Nes dauguma vaiku su sia liga SB numirdavi ir net neoperuodavo.
Atsakyti