QUOTE(Andrile @ 2008 08 07, 18:11)
Na vat, ir aš buvau susiruošusi nors per Panther atstovų vizitą aplankyt Monciškes. Bet subjures oras atbaidė. O ir mamytės ,kurios turėjo palaikyt kompanija, mat jų mažyliai galėtų "vairuoti" akyvaus tipo vežimėliais, negalėjo prisijungti. Jei prisijungs Mariuxas ar jo mamytė, labai prašau papasakoti šiek tiek apie tą renginį. Ar buvo tokių pasyvaus tipo vežimėlių. Kiek tyrinėjau internete, tai nemačiau. Na ir rengiuosi laiptinę kad būtų galima su vežimu nuvažiuoti. Gal jau kas turi patirties tuose darbuose? Iki pirmų striukių reikia pasidaryti, ba tikrai nebeužnešiu į antrą aukštą
Tai atvyksit kita karta. Tie svedai atvyksta kiekvienais metais. Jie visgi saunuoliai- visa diena tvarke musiskiu vezimelius, keite detales, dare balansa. Kokia kita firma taip rupinasi savo gaminiais? Pristate tik aktivaus tipo vezimelius. Bet sunus sako, kad vezimeliai Micro ir Bambino turi dar ir stumimo rankenas. Gal jus pasiteiraukit del ju. Jei tai tiesa, tai butu puikus pasyvaus tipo vezimelis
Papildyta:
QUOTE(mikele @ 2008 08 07, 11:56)
Labas visiems,kas vis dar šią temą išlaiko aktyvią.Aš su vaikais daug keliauju po Lietuvą šią vasarą,todėl tikrai retai prisėdu ptie kompiuterio.Pažadu būti aktyvesnė.Neseniai grįžome iš pajūrio,gyvenom Palangoje,o prie jūros važinėjom į Monciškes.Ir šauniają Mariuxas šeimyną matėme...Į Monciškes važiuojam jau kelintus metus.Labai patinka puikus privažiavimas prie jūros.Ir dar visada patenkinu savo smalsuma pamatyti,kaip gi mano Mykolas atrodys suaugęs.Taigi mamytės,auginančios mažutukus,-Monciškės-puiki vieta surasti dūšios ramybę ir suprasti,kad negalia tai ne tragedija ar gyvenimo pabaiga,o visos problemos mūsų požiūryje.Kai matai tuos stiprius,valingus,patenkintus žmones,apsuptus šeimų,draugų ir bendraminčių,negali kitaip galvoti.Ten aš pasitvirtinu sau,kad viskas bus gerai.Ir tik tai mane kiekvienais metais veda į Monciškes,nesigėdijant savo smalsumo,bei visiškai susitaikant ir nesistebint su sveikųjų smalsumu,žiūrint į mūsų kitokius vaikučius.
Gaila kad pazintis buvo vienpuse. Kita kart uzkalbinkit

.