Įkraunama...
Įkraunama...

SPINA BIFIDA

Labas mamytes, mes ka tik grizom is pajurio. Is kart sedau prie kompo. Labai dziaugiuosiu Ugniaus pasiekimais thumbup.gif thumbup.gif tikiuosi, kad ir musu vaikutis po sanatorijos bus dar stipresnis, laukiu nesulaukiu kada isvyksime i Druskininkus. Nors ir dabar palyginus,kad visus metus buvo itvaruose ir gipsuose, jis tikras saunuolis. Galiu pasidziaugti,kad jau pradeda ropoti, jau po truputeli, nor dar tik abulas bet pasiiria su vaikstyne,mes naudojam paprastya vaikiska vaikstyne. Stengiuosi, kad kuo daugiau laiko jis praleistu ant grindu, tiek atsilenkimu, apsivertimu ir dar visokios kitokios mankstos tikrai nepadarys net suauges,kiek padaro jis. O jam tai labai patinka. Taip savarankiskai ir mankstinasi. Jauciu,kad kiekviena diena vis stipriau remia kojytemis. Kaip sake Iliushos mama as tikiu viskas ateityje.
Atsakyti
Linkejimai visiems is pajurio. Vakar buvom Monciskese aplankyti sunaus. Mamytes, kodel neuzsukat ten? Kiek as prisimenu savo busena kai sunus augo, tai budavau pasirengus visiems akis iskabinti uz kiekviena nustebusi zvilgsni jo adresu. Tikiu kad ir jus panasiai jauciates, tik sunku tai pripazinti. Ta pati sako ir sunaus draugai, kurie po traumu susedo i vezimelius- sunkiausia pakelti aplinkiniu reakcija. Tai duokit savo nervams poilsio. Ten busit lygus tarp lygiu. Be to ten turi atvaziuoti svedai, kurie kostruoja ir daro panteras. Kada suzinosiu data parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(Mariuxas @ 2008 07 30, 12:51)
Linkejimai visiems is pajurio. Vakar buvom Monciskese aplankyti sunaus. Mamytes, kodel neuzsukat ten? Kiek as prisimenu savo busena kai sunus augo, tai budavau pasirengus visiems akis iskabinti uz kiekviena nustebusi zvilgsni jo adresu. Tikiu kad ir jus panasiai jauciates, tik sunku tai pripazinti. Ta pati sako ir sunaus draugai, kurie po traumu susedo i vezimelius- sunkiausia pakelti aplinkiniu reakcija. Tai duokit savo nervams poilsio. Ten busit lygus tarp lygiu. Be to ten turi atvaziuoti svedai, kurie kostruoja ir daro panteras. Kada suzinosiu data parasysiu.

Kas tos panteros? blush2.gif
Aš labai laukiu kada mano sūnytis bus didesnis,tai tada ir pasiryšime važiuoti į Monciškes,labai norėčiau ten nuvažiuoti.Dabar kai sūnelis mažas,dideli atstumai nuo namų mus abu labai blogai veikia verysad.gif
O dėl akių iškabinimo tai pritariu,nes kiek mes pačios mamos leisime žiūrėti,stebėtis ir pan.savo vaikai,tai tirk aplinkiniai ir reaguos į mūsų vaikus.Bent kolkas aš to neleidžiu ir visokioms kaimo bobutėms riebiai atsikertu,žinau,kad joms proto neįdėsiu,bet vis gi...Žinau,kad ateity dar visokių skaudžių dalykėlių teks išgirsti iš neišprususių žmonelių,bet žinau,kad ir labai geranoriškų žmonių yra,taigi ir stengiamės būtent su tokiais bendrauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atsiprasau uz neaisku issireiskima blush2.gif . Panteros- tai Panther firmos neigaliuju kompensacine technika thumbup.gif . Radau apie ta pristatyma parasyta lietuvos paraplegiku asociacijos puslapyje. Pasidomekit.
Atsakyti
Ir vel as ikyriu. Panher pristatymas vyks 2008.08.05 Monciskese, 11 val. Gal kas sukinesites tuo laiku pajury, tai maloniai prasom.
Atsakyti
Labai sunku kai i tavo vaikeli visi ziuri kitaip mes nedaauge su tuo kaip reikia eltis.Gal ir mokyklose turetu aiskinti kaip turi elgtis neigaliu zmoniu atzvilgiu.
Atsakyti
Labas visiems,kas vis dar šią temą išlaiko aktyvią.Aš su vaikais daug keliauju po Lietuvą šią vasarą,todėl tikrai retai prisėdu ptie kompiuterio.Pažadu būti aktyvesnė.Neseniai grįžome iš pajūrio,gyvenom Palangoje,o prie jūros važinėjom į Monciškes.Ir šauniają Mariuxas šeimyną matėme...Į Monciškes važiuojam jau kelintus metus.Labai patinka puikus privažiavimas prie jūros.Ir dar visada patenkinu savo smalsuma pamatyti,kaip gi mano Mykolas atrodys suaugęs.Taigi mamytės,auginančios mažutukus,-Monciškės-puiki vieta surasti dūšios ramybę ir suprasti,kad negalia tai ne tragedija ar gyvenimo pabaiga,o visos problemos mūsų požiūryje.Kai matai tuos stiprius,valingus,patenkintus žmones,apsuptus šeimų,draugų ir bendraminčių,negali kitaip galvoti.Ten aš pasitvirtinu sau,kad viskas bus gerai.Ir tik tai mane kiekvienais metais veda į Monciškes,nesigėdijant savo smalsumo,bei visiškai susitaikant ir nesistebint su sveikųjų smalsumu,žiūrint į mūsų kitokius vaikučius.
Atsakyti
norejau paklaust, o kaip ten privaziuoti prie tos stovyklos, ta prasme ar reikia kam prisistatyt kas mes esam ir ka ruosiames veikti, ar ten siaip gali bet kas zioplineti. ir dar, o tuo kempingu (kiek supratau, ten toks yra) ar galima naudotis, ty. pasistatyti automobili ar palapine, zinoma susimokejus, jei imanoma; o jei negalima arti sustot, tai kiek reikia pedint? as vis tikiuosi nuvaziuot su savo vaikeliu, jis nori prie juros, o tuo paciu ir pamatyt zymiasias monciskes.

QUOTE(mikele @ 2008 08 07, 12:56)
Labas visiems,kas vis dar šią temą išlaiko aktyvią.Aš su vaikais daug keliauju po Lietuvą šią vasarą,todėl tikrai retai prisėdu ptie kompiuterio.Pažadu būti aktyvesnė.Neseniai grįžome iš pajūrio,gyvenom Palangoje,o prie jūros važinėjom į Monciškes.Ir šauniają Mariuxas šeimyną matėme...Į Monciškes važiuojam jau kelintus metus.Labai patinka puikus privažiavimas prie jūros.Ir dar visada patenkinu savo smalsuma pamatyti,kaip gi mano Mykolas atrodys suaugęs.Taigi mamytės,auginančios mažutukus,-Monciškės-puiki vieta surasti dūšios ramybę ir suprasti,kad negalia tai ne tragedija ar gyvenimo pabaiga,o visos problemos mūsų požiūryje.Kai matai tuos stiprius,valingus,patenkintus žmones,apsuptus šeimų,draugų ir bendraminčių,negali kitaip galvoti.Ten aš pasitvirtinu sau,kad viskas bus gerai.Ir tik tai mane kiekvienais metais veda į Monciškes,nesigėdijant savo smalsumo,bei visiškai susitaikant ir nesistebint su sveikųjų smalsumu,žiūrint į mūsų kitokius vaikučius.

Atsakyti
Na vat, ir aš buvau susiruošusi nors per Panther atstovų vizitą aplankyt Monciškes. Bet subjures oras atbaidė. O ir mamytės ,kurios turėjo palaikyt kompanija, mat jų mažyliai galėtų "vairuoti" akyvaus tipo vežimėliais, negalėjo prisijungti. Jei prisijungs Mariuxas ar jo mamytė, labai prašau papasakoti šiek tiek apie tą renginį. Ar buvo tokių pasyvaus tipo vežimėlių. Kiek tyrinėjau internete, tai nemačiau. Na ir rengiuosi laiptinę kad būtų galima su vežimu nuvažiuoti. Gal jau kas turi patirties tuose darbuose? Iki pirmų striukių reikia pasidaryti, ba tikrai nebeužnešiu į antrą aukštą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amcia @ 2008 08 07, 14:26)
norejau paklaust, o kaip ten privaziuoti prie tos stovyklos, ta prasme ar reikia kam prisistatyt kas mes esam ir ka ruosiames veikti, ar ten siaip gali bet kas zioplineti. ir dar, o tuo kempingu (kiek supratau, ten toks yra) ar galima naudotis, ty. pasistatyti automobili ar palapine, zinoma susimokejus, jei imanoma; o jei negalima arti sustot, tai kiek reikia pedint? as vis tikiuosi nuvaziuot su savo vaikeliu, jis nori prie juros, o tuo paciu ir pamatyt zymiasias monciskes.

Privaziavimas l. paprastas. Vaziuojam nuo Palangos link Sventosios. Pries pat pirma ivaziavima i Sventaja kairej pusej bus uzrasas "Monciskes", ten ir sukti. Vaziuoti kol pamatysit zenkla draudzianti eisma(isskyrus neigaliesiems). Stai jus ir vietoj. Zioplinejimui jokio leidimo nereikia, ten visi vaiksto kas nori, nes labai patogu, ypac su mazais vaikais. Jei norit statytis palapine, tai ieskot komendantes Rasos ir tariates del vietos ir uzsimokat. Mes masina statom prie palapines, tik aisku turim melyna neigaliojo zenkliuka. Kol viska suderinam , surandam vieta, masina palaukia prie ivaziavimo. Darbo dienom vietu aisku buna daugiau, o pavasari ir rudeni gali pasisekti ir nameli gauti.
Atsakyti
QUOTE(Andrile @ 2008 08 07, 18:11)
Na vat, ir aš buvau susiruošusi nors per Panther atstovų vizitą aplankyt Monciškes. Bet subjures oras atbaidė. O ir mamytės ,kurios turėjo palaikyt kompanija, mat jų mažyliai galėtų "vairuoti" akyvaus tipo vežimėliais, negalėjo prisijungti. Jei prisijungs Mariuxas ar jo mamytė, labai prašau papasakoti šiek tiek apie tą renginį. Ar buvo tokių pasyvaus tipo vežimėlių. Kiek tyrinėjau internete, tai nemačiau. Na ir rengiuosi laiptinę kad būtų galima su vežimu nuvažiuoti. Gal jau kas turi patirties tuose darbuose? Iki pirmų striukių reikia pasidaryti, ba tikrai nebeužnešiu į antrą aukštą blink.gif

Tai atvyksit kita karta. Tie svedai atvyksta kiekvienais metais. Jie visgi saunuoliai- visa diena tvarke musiskiu vezimelius, keite detales, dare balansa. Kokia kita firma taip rupinasi savo gaminiais? Pristate tik aktivaus tipo vezimelius. Bet sunus sako, kad vezimeliai Micro ir Bambino turi dar ir stumimo rankenas. Gal jus pasiteiraukit del ju. Jei tai tiesa, tai butu puikus pasyvaus tipo vezimelis
Papildyta:
QUOTE(mikele @ 2008 08 07, 11:56)

Gaila kad pazintis buvo vienpuse. Kita kart uzkalbinkit drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mariuxas @ 2008 08 07, 22:33)
Tai atvyksit kita karta. Tie svedai atvyksta kiekvienais metais. Jie visgi saunuoliai- visa diena tvarke musiskiu vezimelius, keite detales, dare balansa. Kokia kita firma taip rupinasi savo gaminiais? Pristate tik aktivaus tipo vezimelius. Bet sunus sako, kad vezimeliai Micro ir Bambino turi dar ir stumimo rankenas. Gal jus pasiteiraukit del ju. Jei tai tiesa, tai butu puikus pasyvaus tipo vezimelis
Papildyta:

Gaila kad pazintis buvo vienpuse. Kita kart uzkalbinkit drinks_cheers.gif .

Tikrai nei mūsų,nei jūsų šis kartas nebuvo paskutinis Monciškėse ir tikrai pažadu jus užkalbinti.Tuo labiau turint jūsų rašytinį sutikimą biggrin.gif Tiesiog šį kartą mes buvome visai netoliese,o pajūryje atpažinti šią negalią,sutikit,labai paprasta.Tat ,tikriausiai pastebėjot ir mažą kruopytę,ilgaplaukį ropojantį į jūrą ir atgal blondinuką su triratuku...
Atsakyti