QUOTE(dina122 @ 2008 07 20, 17:23)
sveikos visos mamytes,krista31 mes taip pat tepem tuo tepaliuku kontraktuben jis mums labai padejo,itrindavom jo kaip masazuodavom ir randukas labai grazus.
O as noriu pasidziaugti,kad mano dukryte pazysta jau kelias raidelias ir skaiciukus.nors mano pupai tik metukai ir 8 men.o ji jau atpazysta ir pasako ABCOG raideles ir 123 skaicius.Jei pamato knygute tokias raides tai rodo pirstu ir taria
labai smagu.turim toki zaidima su raidem ir skaiciais tai tik su juo ir zaidzia ir mokinasi raideles.
O as noriu pasidziaugti,kad mano dukryte pazysta jau kelias raidelias ir skaiciukus.nors mano pupai tik metukai ir 8 men.o ji jau atpazysta ir pasako ABCOG raideles ir 123 skaicius.Jei pamato knygute tokias raides tai rodo pirstu ir taria
Oi kaip jums turėtų būti smagu dėl dukrytės pasiekimų
QUOTE(krista31 @ 2008 07 23, 14:53)
Sveiki, na mes pradejome tvarkytis negalia, taip liudna vel pasidare, kazkaip vel viskas sukilo i pavirsiu
Noriu,kad ir Jus pasidalintumet savo patirtim.
Tiesa jei viskas gererai tai rugpjucio 4 vaziuosim i sanatorija. Tikiuosi, kad taip ir bus.
Tiesa jei viskas gererai tai rugpjucio 4 vaziuosim i sanatorija. Tikiuosi, kad taip ir bus.
Mes irgi rugpjūčio 4d išvažiuojam į Utenos reabilitacijos centrą
Kiekvieną kartą kai reikia tvarkytis dokumentus dėl negalios,toks skausmas širdy,kad sunku apsakyti,atrodo,viešpatie nereikia man tų pinigų-man sveiko vaiko reikia
Mes daug ka atiduotume,kad tik galetume pakeisti vaiko likima.Gerai butu kad jie pasveiktu jeigu atsisakytume to ar kito daikto
Skaudu kai reikia tvarkyti negalia ,bet nieko nepakeisi.Mes susit
varke bet niekam neakcentuojam ,kad turime kuo maziau zinos tuo geriau.Gal vaikelis tiek pasieks ,kad niekas neitars kad jis taip sunkai serga nereikia kitiems zinoti
Skaudu kai reikia tvarkyti negalia ,bet nieko nepakeisi.Mes susit
Labutis,
agutis, sveikinu su vairuotojų teisių egzamino išlaikymu!!! Noriu paklausti, kaip sekasi Ugniui vaikščioti su Movitos vaikštyne? Ar tikrai tai geras daiktas? Ar tinka ji mūsų vaikučiams? Idomu, kokia tavo nuomonė
agutis, sveikinu su vairuotojų teisių egzamino išlaikymu!!! Noriu paklausti, kaip sekasi Ugniui vaikščioti su Movitos vaikštyne? Ar tikrai tai geras daiktas? Ar tinka ji mūsų vaikučiams? Idomu, kokia tavo nuomonė
QUOTE(Iliushos mama @ 2008 07 27, 15:21)
Labutis,
Niu ką galiu pasakyti
Labai laukiu kada išvažiuosim į Uteną,ten dedu labai daug vilčių,nes pernai kai grįžome iš ten,Ugnius pats pasiremdamas pradėjo eiti aplink lovą,staliuką ir t.t.
Na o dabar neatsidžiaugiam vasarėle ir Ugnių toliau grūdinam:kišam į kuo šaltesnį vandenį kelis kartus per dieną,daug būnam gamtoj,daug keliaujam ir be galo laukiam dar didesnio Ugniaus sutiprėjimo ir kalbėjimo sakiniais
Agutis, aciū už atsakymą. Džiaugiames kartu su tavim Ugniaus pasiekimais
mano Iliuša dabar šliaužia ant pilvo, stotis ant kojų nebanda ir nenori, pyksta. Bet jam dar tik 1,6 metų, aš tikiuosiu viskas dar ateityje.
Agutis, kokia jusų paprasta vaikštynė - vaikiška , o iš spec. technikos?
mano Iliuša dabar šliaužia ant pilvo, stotis ant kojų nebanda ir nenori, pyksta. Bet jam dar tik 1,6 metų, aš tikiuosiu viskas dar ateityje.
QUOTE(Iliushos mama @ 2008 07 28, 11:01)
Agutis, aciū už atsakymą. Džiaugiames kartu su tavim Ugniaus pasiekimais
Ugniaus turima vaikštynė yra tokia:
http://www.puntukas....o...71&Itemid=0
Movita:
http://www.teida.lt/...ild_didelis.jpg
Labas visoms mamytems. Cia aisku M. mama. Nes sunus kaip tik pridave magistrini, tai tiek ir tematem- jau sedejo Monciskese
. O dar i naujus ratus isedo-nusipirko audi A3. Siaip vasara mums labai sunki buvo. Per viena menesi palaidojom du savo augintinius- rotveileri ir taksyte. Vaikai juk su jais kartu uzaugo. Sunus visad piniginej nesiodavos rotveileres nuotrauka, o jei tik jis suskambindavo masinos rakteliais, tai ji atlekdavo kad ir kur budavo. Taip ant sunaus ranku ir uzgeso po sunkios ligos. O musu mazoji triusine taksiuke mire ant mano ranku po keliu dienu nuo sirdies nepakankamumo. Dar ir dabar verkiu rasydama. Sunaus buvo labai gaila, juk mes daznai isvykstame-suniukai jam budavo jo kompanija. Mes visad sakydavom, kad tas kas moka rupintis gyvu daiktu- nebus abejingas ir zmogui. Jau savaite, kaip musu namuose laksto bordo dogyte Nasra.Tai sunus buvo parlekes is pajurio jos paziureti ir jau sako, kad pasilgo. Tai matot tie visokie mazi dziaugsmeliai ir vercia gyvent toliau. Cia atsakau tai mamytei kuri klausia kaip istverti. As tai visad pagalvoju ar jei galeciau pasukti laika atgal as ka nors keisciau. Ar noreciau nepazinti savo vaiko? Manau visos atsakys vienodai- tikrai ne! Geriau kad juos turim, lieciam, mylim- o dziaugtis ir didziuotis jais dar ismoksit.
Matot kiek prirasiau. Cia uz ilga tyla kompensacija
Matot kiek prirasiau. Cia uz ilga tyla kompensacija
Gerai ,kad atsiliepete.
gaila augintiniu kai pripranti tai labai sunkuskirtis
Del vaikeliu tai teisybe zmogus daug gali istverti. Pas juos labai didele ir gera sirdele
Del vaikeliu tai teisybe zmogus daug gali istverti. Pas juos labai didele ir gera sirdele
Oi kaip smagu mamytukės,kad ir vasarėlę dar vis parašote,taip šilta širdy pasidaro po tokių kaip Mariuxo mamos žodžių
Vat tada ir pajunti kad viskas neveltui
Dėl augintinių tikrai gaila
Aš vis galvoju gal ateity Ugniukui padovanoti kokį gyvunėli,nes jam labai patinka gyvi padarėliai:labai džiaugiasi pamatęs šuniukus,kačiukus ir t.t.O kaip gražiai ir atsargiai juos glosto,ir vis glaudžiasi prie jų
Dėl augintinių tikrai gaila