Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais;

Aš tai imsiu bananą, pjaustytą obuoliuką, sausainukų, javinukų ir gert. Ir žaislai dar- magnetinė lenta ir lėlė.
Atsakyti
Nepamirskit fotoaparatu ir vidiokameru thumbup.gif photo.gif
Atsakyti
Tiksliai. doh.gif Reikia atminties korteles išsivalyt, kad vietos daugiau būtų. smile.gif Uch, tiek darbų dar liko, o aš čia SM sėdžiu. doh.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, kad atsakėt, vadinasi, trise į 2 lagaminus sutilpsim, jeigu kas - mažiau lauktuvių pirksim tongue.gif Daiktais apsikraut nemėgstu, bet vistiek suabejojau, nes ir avalynė papildoma visokia, ir lauktuvėms vietos reik palikt... ax.gif
Amiletta, geros jums kelionės 4u.gif
Atsakyti
Ačiukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2008 06 13, 11:26)
Mes tilpom i 2 nedidelius lagaminus. Keliaujam 4 mirksiukas.gif Daugiausia daiktu uzima maziuko, maziausia -  tecio biggrin.gif

Spėju, kas ir pas mus tėčiui mažiausiai vietos reiks. lotuliukas.gif

Amelitta, smagios kelionės. thumbup.gif Ir ačiū už idėją dėl magnetinės piešimo lentos - reiks visas dvi įsigyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 06 13, 11:25)
Tai tokia lentukė, su pieštuku (galiukas- magnetukas), su juo braukai per lentukę, ir ten išryškėja vaizdas. Patogu, nes vaikas neapsipaišys pats, o ir lentukėje nutrinti vaizdą galima ir vėl piešti. thumbup.gif

Pas mus va tokia:
user posted image

aaa, tokia tai mes turim, tik kad maniskio isdykelio sitas zaislas nedomina..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 06 13, 15:26)
Amelitta, smagios kelionės.  thumbup.gif Ir ačiū už idėją dėl magnetinės piešimo lentos - reiks visas dvi įsigyti.  ax.gif
Nėr už ką. smile.gif

Žiūriu jau už savaitės kelsit sparnus, tad ir mes Jums linkim smagios kelionės. thumbup.gif Lauksim su įspūdžiais. thumbup.gif
Atsakyti
Skridom pries menesi i Kreta, ir drasiai visur isinesiau vandens. Vilniaus oro uoste prikibo tik prie mazyles koses, liepe atidaryt, o i buteliukus ir gertuves net neziurejo, nors as buvau pamirsus, kad juos reikia nestis plastikiniam maiselyje ir susidejau i kuprine. Ovandens veziaus tikrai daug, nes manoji labai daug jo isgeria.
Kretos oro uoste irgi neikas nekibo, tik jau i maiseli susidejau, bet nesiaus kokias dvi gertuves ir buteliuka. Prie patikrinimo punkto po to jau pamaciau didele kriva atimto alkoholio ir netgi medaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2008 06 13, 10:37)
Mes neseniai grįžom iš Turkijos, tai keturiese (2 suaugę ir 2 vaikai 6 ir 2 metų) sutilpom į 2 lagaminus ir tai per daug daiktų buvo, todėl patariu per daug neapsikraut  4u.gif

kokius drabuzelius vaikams vezetes, papasakokit daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek daug patarimu perskaiciau smile.gif
Atsakyti
na mes neperseniausia tik grizom is keliones su 2.5 m vaiku. skrydis buvo ~ dvi su puse. Skridom i Briuseli.
Siaip skridom dar ir pries metus- tad tvarka nemanau kad bais pasikeite. Lietuviai vaikui leidzia faktiskai viska vezt. pries mane kazkada moteris su 2x vaikais skrido- visa maximos maista neshes- pasake vaikams- praleido be problemu. taip kad bukit ramios. Lietuviai su vaiku leidzia nestis ne tik viena gertuve,. bet ir siaip maisto, plius mes dar vandens isimete buvom.
taip kad :
- Lietuviai- viska praleidzia del vaiko. neanalizuoja perdaug
- Belgai (is Briuselio iskrendant)- kadangi vezemes pieno gertuvele (rankose), pas mane buvo imestas vandens mazas buteliukas ir dar viena gertuve pienuko - jie teuzklause ar as su vaiku - ir praleido be problemu
- Londono uoste- panasiai kaip LT - jokiu problemu nebuvo (o skrodom dar su mazesniu nei daba).
- Ispanai. va jie tai jo. trumpino. liepe viska mest laukan- vaikui leido tik papildomai vandens isinest.

4u.gif
Atsakyti