Ka tik grizom is Turkijos, i lektuva nesiausi gertuve su vandenuku ir HIPP kosyte bonkuteje- nieko nesake, beje lektuve stiuardeses siulo gerimus ir vandeni irgi, jei pritruktu jokiu problemu nekiltu. Savo, vyro ir vaiko (1.7) daiktams susideti prireike 2 lagaminu, vienas lb. didelis (svere 25 Kg) ir mazesnis (15 kg). Prireike daugiau paprastu pampersu, emiau po 4 vnt. parai, paskutini sunaudojau lektuve skrendant namo, bet paskutinem dienom "taupiau"(diena miegojo be pampersu). Maudynems pasiemiau 2 su puse Huggies little swimers sauskelniu, sunaudojau nepilnus 2 pokus. Maudemes tik baseine 4-5 kartus per diena... Buvau pasiimusi vaikisku kosiu, bet neprireike, nes valge viesbucio maista, buvo didelis dietiniu valgiu pasirinkimas (virta mesa, zuvis, darzoves; vaisiai, jogurtas, sausi pusryciai, pienas). Personalas labai paslaugus, mano vaika ant ranku nesiojo, kojas buciavo, be baksiso
Jei kas dar domintu-rasykit i AZ, mielai atsakysiu, pati pries kelione 100 klausymu turejau.

QUOTE(shpulija @ 2008 06 17, 02:33)
Maudemes tik baseine 4-5 kartus per diena...
O juroj kodel nesimaudet?
QUOTE(Sirana @ 2008 06 17, 14:57)
O juroj kodel nesimaudet?
laužau galva,ka darit

nebežinau kada rinktis

Maniskis issigando bangu ir daugiau as jo i jura nenesiau maudytis, bijojo vaikas, o dar ji buvo saltoka 23 laipsn.
Del oru net nezinau ka pasakyti, internete raso, kad rugpjutis karsciausias menuo, nors gidas pasakojo, kad praeita liepa pora dienu buvo net 54 laipsn. pavesyje. Mes buvom birzelio pradzioi 10 dienu, diena buvo 30-33 laipsn.
Del oru net nezinau ka pasakyti, internete raso, kad rugpjutis karsciausias menuo, nors gidas pasakojo, kad praeita liepa pora dienu buvo net 54 laipsn. pavesyje. Mes buvom birzelio pradzioi 10 dienu, diena buvo 30-33 laipsn.
QUOTE(shpulija @ 2008 06 18, 18:25)
Maniskis issigando bangu ir daugiau as jo i jura nenesiau maudytis, bijojo vaikas, o dar ji buvo saltoka 23 laipsn.
ačiu

QUOTE(shpulija @ 2008 06 17, 03:33)
Ka tik grizom is Turkijos, i lektuva nesiausi gertuve su vandenuku ir HIPP kosyte bonkuteje- nieko nesake, beje lektuve stiuardeses siulo gerimus ir vandeni irgi, jei pritruktu jokiu problemu nekiltu. Savo, vyro ir vaiko (1.7) daiktams susideti prireike 2 lagaminu, vienas lb. didelis (svere 25 Kg) ir mazesnis (15 kg). Prireike daugiau paprastu pampersu, emiau po 4 vnt. parai, paskutini sunaudojau lektuve skrendant namo, bet paskutinem dienom "taupiau"(diena miegojo be pampersu). Maudynems pasiemiau 2 su puse Huggies little swimers sauskelniu, sunaudojau nepilnus 2 pokus. Maudemes tik baseine 4-5 kartus per diena... Buvau pasiimusi vaikisku kosiu, bet neprireike, nes valge viesbucio maista, buvo didelis dietiniu valgiu pasirinkimas (virta mesa, zuvis, darzoves; vaisiai, jogurtas, sausi pusryciai, pienas). Personalas labai paslaugus, mano vaika ant ranku nesiojo, kojas buciavo, be baksiso
Jei kas dar domintu-rasykit i AZ, mielai atsakysiu, pati pries kelione 100 klausymu turejau.

O kiek vienetu maudynems sauskelniu isvis sunaudojot? Jug tie pokai tai neaisku kiek vienetu jame

QUOTE(Dile @ 2008 06 19, 09:47)
O kiek vienetu maudynems sauskelniu isvis sunaudojot? Jug tie pokai tai neaisku kiek vienetu jame
Aciu uz atsakyma. Ar ten vietoj nera ju nusipirkti? Dar idomu ar nakti pamiegojo, del karscio? Ir ar nepuola kokie vabzdziai?

Man irgi idomu del tu maudymosi sauskelniu, nes as ju dar akyse nesu maciusi

QUOTE(shpulija @ 2008 06 18, 17:25)
A, aisku del juros

Mes isvaziuojam kita savaite i Turkija. Tai jau moraliskai ruosiuosi, kad bus gana karsta ten.. Rugpjuti su mazu vaiku nevaziuociau. Tas menuo ir pas mus nevesus buna (na, aisku, lietuviska vasara daznai su savo netiketumais), bet i pietu krastus nerizikuociau. Jau su vyresneliu vaziuociau, bet su mazyle tikrai ne.

Man net dabar jau atrodo, kad karsta
Kai kur 35 ir daugiau laipsniu, o ka sakyti apie rugpjuti
Nors vieni draugai ruosiasi su 3 m vaiku, net nezinau, gal ir galima

QUOTE(natasonok @ 2008 06 19, 16:39)

Vaziuoja ir su maziukais,bet cia nereiskia,kad istisa diena busi sauleje ir kiekvienas skirtingai pernesa karsti

QUOTE(Dile @ 2008 06 19, 09:47)
Aciu uz atsakyma. Ar ten vietoj nera ju nusipirkti? Dar idomu ar nakti pamiegojo, del karscio? Ir ar nepuola kokie vabzdziai?

Negaliu tiksliai pasakyti, nes neturiu pries akis tu pampersu poko. Sunaudojau beveik 2 pokus. Taip, viena karta ssimaudai ir ismeti. Pirkau Maximoi, Huggies Little swimers standartinius. Prie viesbucio buvo parduotuviu kvartalas, ten buvo 2 vaistines, manau, kad maudynems pampersu irgi buvo. Ieskojau po visa Vilniu kelnaiciu maudynems, praeita vasara buvo Nuke. Neradau, nors buvau beveik visose vaiku parduotuvese...
Sunulis nakti miegojo labai gerai, ryte reikejo net zadinti, kad i pusrycius spetumem. Buvo daug uodu, o purskalas nuo ju, kad ir vaikiskas baisiai smirdejo, maniskis kosejo, tai mazai ir naudojom. Bet numeriuose uodu nebuvo, tik hole kazkodel....O del karscio ji isbere, nugara ir pilvuka, bet nesikase ir jau praena tas berimas. Jam ir Lietuvoi praeita vasara taip buvo.
QUOTE(mirksiuke @ 2008 06 17, 21:46)
laužau galva,ka darit
norim skrist i turkija su vaiku.liepos psbaigoi.drauge sako kad bus nežmoniški karsčiai.kas buvo gal patarkit ar liepos ar rugpjučio pabaigoi važiot???
nebežinau kada rinktis

nebežinau kada rinktis

Mes gryzome pries dvi savaites is Turkijos.Jau 7 val.ryto buvo taip karsta,tvanku,kad nieko nebesinorejo

Papildyta:
QUOTE(natasonok @ 2008 06 19, 17:39)

Karsta ir net labai,bet svarbiausiai,kas man nepatiko Turkijoj,kad ziauriai dregnas oras