Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos Blakstienos 2 tema

QUOTE(gintaryte1 @ 2008 10 25, 18:57)
as ir noriu noriu noriu  smile.gif  bet nezinau ar imanoma verysad.gif  g.gif  mano pacios blakstienos labai sviesios, praktiskai baltos, o noriu ryskiai juodu, kad priaugintu. ir dar nesioju lesius, bet del lesiu gal nieko g.gif

Nera skirtumo kokios splavos tavo blakstienos, juk priauginamos juodos su juodais klijais. Taip, kaip ir kitos merginos- turesi juodas , ilgas blasktienas bigsmile.gif .
Kas antra mano kliente su lesiais ir visai netrugdo.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 24, 09:46)
kiek mokejai uz priauginima? kiek sake kainuos korekcija?

mokejau 200 lt , o kainuos sake korekcija 100 Lt. mirksiukas.gif

jokia ne reklama ir ne naujoke mirksiukas.gif prisijungus ir narsau mamoj jau senokai tik nelabai aktyviai rasau ax.gif manau kazkaip juk galma paziuret kada prisijungus g.gif
Atsakyti
viskas ok smile.gif "nesiparinkit" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 26 spalio 2008 - 16:53
mergytes, o kur kaune geriausiai priaugina, kokiam salone. as cia pasiskaiciau, kad geri atsiliepimai apie Blitz salona
Atsakyti
Na o ash jau be "akiu". nujsiemiau bet neuzilgo vel desiuos. Labai patiko. vis dar nepriprantu prie vaizdo veidrodyje kad akiu neliko.
Blakstienos na net nzn. nepasakyciu kad ishretejo.
zodziu thumbup.gif
Atsakyti
gal zinote kur Klaipedoj atlieka sia procedura? gal kas kokiu patarimu? esu radusi internetiniam puslapy kad atlieka bet namu salygom. kazkaip nesinori rizikuot ax.gif nezinau kur pataikysi o rizikuot savo kailiu tiksliau blakstienomis nesinori rolleyes.gif
Atsakyti
ryt jau ir as busiu su graziom ilgomjuodom blakstienytem thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hard_candy @ 2008 10 27, 12:37)
gal zinote kur Klaipedoj atlieka sia procedura? gal kas kokiu patarimu? esu radusi internetiniam puslapy kad atlieka bet namu salygom. kazkaip nesinori rizikuot  ax.gif  nezinau kur pataikysi o rizikuot savo kailiu tiksliau blakstienomis nesinori  rolleyes.gif

Svarbiausia geras meistras ir medziagos. mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 10 27, 15:22)
Svarbiausia geras meistras ir medziagos.  mirksiukas.gif

as tai kazkaip turiu tokia nuomone kad kai daromes salone tai mokame pinigus gal plius dar dviems zmonems ir uz grazia kede......... blink.gif cia taip pat kaip su nagais....kiekviena meistre skirtingai daro, vienoms patinka kitoms nepatinka, ir kiekviena is musu turi teise RINKTIS. kiek esu visokiu proceduru dariusis namuose ne salote, esu tik viena karta nusivilusi , bet nebuvo taip pikta nes mokejau labai mazai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tankas: 27 spalio 2008 - 18:53
na tada gal kas Klaipedoje daretes blakstienas pas ka nors namie... ne? rolleyes.gif
Atsakyti
SECREAT auksas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mano blakstienytes nerealios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grozis, pasaka, stebukliukas biggrin.gif uj kaip aciu sitai mergytei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti