sveikos mergaites. isbandziau spalvotas blakstienas, nu sakes kaip grazu, nu nerealu, matosi labai saikingai ir taip ...... nu buciau bernas tai neatsispirciau tokioms akims

QUOTE(gintaryte1 @ 2008 10 29, 00:32)
SECREAT auksas
mano blakstienytes nerealios
grozis, pasaka, stebukliukas
uj kaip aciu sitai mergytei

mano blakstienytes nerealios

niu va, sakiau

Tankiukas, gal fotke gali imest pasigrozet?

nematau as cia tu violetiniu, ir matosi nebent dienos sviesoj

QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 29, 12:15)
aj as kazkaip nepagalvojau kad nufotkinti

Papildyta:
Lili, nemoku paaiskinti kaip fotografuoti, bet ......net neisivaizduoju ar matysis nes prie dirbtinio apsvietimo nelabai ir matosi, o dienos sviesoj matosi ir tai tik atitinkamu kampu-is sono ziurint

QUOTE(Glamor @ 2008 10 29, 17:06)
Cia kas ko nori. Jeigu nori , kad gerai matytusi, tai galima vien violetines paklijuoti. Tada ir atrodys, kaip violetiniu tusu pasdaziusi..
Dazniausia merginos taip nenori. O sitos dienos sviesoje matosi graziai tarp juodu pabarstytos..

Lisa, o ju yra turbut visokiu spalvu? pvz gal visai idomiai kokia zydra atrodytu

QUOTE(Glamor @ 2008 10 30, 00:42)
Taip yra ivairiu. Kita savaite turesiu jau ir zydru..

help help
aš gal ne visai į temą paklausiu, bet gal kuri žinote, kur Vilniuje galima nusipirkti priklijuojamų blakstienų karnavalui? Ne tokių, kur pusiau natūraliai atrodytų, o visai crazy, kokių nors ilgų, ar spalvotų? ir gal žinot, kiek toks gėris kainuoja? nebeturiu laiko ilgiau ieškotis info, nes jau rytoj reikia

Sveikute, as atlieku Kaune salone Blitz, jei domintu, tai i AZ prasomv

QUOTE(gintaryte1 @ 2008 10 27, 03:57)
mergytes, o kur kaune geriausiai priaugina, kokiam salone. as cia pasiskaiciau, kad geri atsiliepimai apie Blitz salona
QUOTE(Sallly @ 2008 10 31, 19:27)
tai, kad dekui, jau

man blakstienos nuostabiausias atradimas
as jau menesi nesioju, ns nebuvo laiko papyldyt, bet vat ryt jau einu pagaliau
beja, as dariausia Klaipedoj( ne salone) bet pas puikia meistre
jei reikia kontaktu rasykit man i az

beja, as dariausia Klaipedoj( ne salone) bet pas puikia meistre