nejuokinga visai...
vergti norisi
QUOTE(Seila @ 2009 01 12, 18:13)
verk neverkusi, nuo to blakstienos tikrai greiciau neaugs, bet faktas tas, kad kol neataugs vaizdas niurokas
kaip nors istversim....
slepti akytes teks, nuo radikalaus blakstienu ilgio buvusio i trumpuma...
o gal kuri zinote kokia priemone skatinancia blakstienu augima ar siaip kokius balzamelius?
QUOTE(Seila @ 2009 01 12, 20:31)
kaip nors istversim....
o gal kuri zinote kokia priemone skatinancia blakstienu augima ar siaip kokius balzamelius? 
pabandyk tepri ricina, nors man ji netiko, ryte uztinus kazkokia budavau
QUOTE(Seila @ 2009 01 12, 20:31)
kaip nors istversim....
Amzinai sitaip: jei tik pasigrazini rimciau (ar tai butu cheminis plauku susukavimas,ar priauginti nagai),taip ziurek po to tenka atkentet - po visko patampi dvigubai negrazi...
tiesiog tepti pacias blakstienas ricinos aliejumi?
QUOTE(Seila @ 2009 01 13, 21:49)
Taip, ir geriausia butu kokiu (isplautu) tuso sepeteliu - nuo blakstienu pagrindo iki virsaus.
QUOTE(Seila @ 2009 01 13, 20:49)
tik nepersistenk su kiekiu, nes jeigu privarves i akis, labai grauzia
ok, aciu
Beja, gal kuriai reikia silerio?blakstienas nusiimsiu o jo daugiau nei puse like dar...Parduociau pigiau.
esu is Klaipedos, galiu siusti.
Beja, gal kuriai reikia silerio?blakstienas nusiimsiu o jo daugiau nei puse like dar...Parduociau pigiau.
QUOTE(Seila @ 2009 01 14, 06:23)
ok, aciu
esu is Klaipedos, galiu siusti.
kur klaipedoje klijavaisi blakstienas??? Niekur nerandu
QUOTE(charisma @ 2009 01 12, 22:44)
man taip pat su ricina
Centre dariausi, Daukanto gatveje...