Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos Blakstienos 2 tema

QUOTE(Seila @ 2009 01 14, 15:03)
Centre dariausi, Daukanto gatveje... 4u.gif

Truputi issamiau gal galima...; ax.gif Kokia ten kirpykla? Kiek mokejai? Ar patenkinta?
Atsakyti
cia pas viena moteri darausi, Liza man rekomendavo...Ji tiesiog patalpas nuomuoja ir priima klientes. Kaina pirmo karto 150lt. po to uz papildymus 110-100lt.patenkinta siaip labai buvau...Bet ziuresiu kas bus kaip nuims, nes cia suprantu kad jei labai tragiskas vaizdas buna tai pridejusios moters darbo kokybe nekokia buvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 01 15, 06:13)
cia pas viena moteri darausi, Liza man rekomendavo...Ji tiesiog patalpas nuomuoja ir priima klientes. Kaina pirmo karto 150lt. po to uz papildymus 110-100lt.patenkinta siaip labai buvau...Bet ziuresiu kas bus kaip nuims, nes cia suprantu kad jei labai tragiskas vaizdas buna tai pridejusios moters darbo kokybe nekokia buvo... g.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif As dar palauksiu tongue.gif blush2.gif Bet jei gali telefonas tos moteriskes gali man parasyti i AZ? Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 01 14, 18:45)
man taip pat su ricina  schmoll.gif  naudoju Mavala double- lash, plonoms silpnoms blakstienoms, skatinantis augima, laukiu rezultatu  smile.gif

o kur cia pirkais? kas cia per daiktas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 01 11, 16:58)
tai vis delto trumpos lieka ir neatauga ilgai...to ir bijau... blink.gif

As irgi turejau priaugintas blakstienas.Prisiauginejau pas Lisa is forumo. Man labai patiko, visiskai ju nejauciau. Aisku kai nusiemiau, tai maniskes buvo siek tiek trumpesnes, bet ne beda . Po menesio jau viskas ataugo. Tikrai nera ko pergyventi, ataugs tos blakstienos. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2009 01 12, 17:35)
laba diena 4u.gif o kai praeina kazkiek laiko, na tarkim 2-3men ataugo bent kazkiek blakstienos?as irgi jau ateinancia savaite nusiimsiu...tai galvoju atrodysiu irgi kaip be blakstienu po tokiu ilgu... unsure.gif nes gi jeigu jos trumpos belieka nebus tada nei dazyti ko... g.gif

jei taip jau stipriai stresuoji,galiu tau parekomenduot is rusiskos profesionalios kosmetikos muppa vadinasi balzama stiprinanti blakstienas. kainuoja 50lt,bet tikrai efektingas ir greito poveikio bigsmile.gif
Atsakyti
[jei taip jau stipriai stresuoji,galiu tau parekomenduot is rusiskos profesionalios kosmetikos muppa vadinasi balzama stiprinanti blakstienas. kainuoja 50lt,bet tikrai efektingas ir greito poveikio bigsmile.gif
[/quote]

Sveika, kur jis parsidavineja? Aciu
Atsakyti
[quote=Ilgakoja,2009 01 21, 01:32]
[jei taip jau stipriai stresuoji,galiu tau parekomenduot is rusiskos profesionalios kosmetikos muppa vadinasi balzama stiprinanti blakstienas. kainuoja 50lt,bet tikrai efektingas ir greito poveikio bigsmile.gif
[/quote]
Sveika, kur jis parsidavineja? Aciu
[/quote]

sveika, turiu jo pardavimui,jei domina rasyk i az
Atsakyti
O kur jo galima isigyti?kokioj parduotuveje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 01 21, 20:00)
O kur jo galima isigyti?kokioj parduotuveje? 4u.gif

sveika, turiu jo pardavimui,jei domina rasyk i az
Atsakyti
mane domintu siaip pasicekavinti pirmiau, pasiziureti...Nenoriu dar pirkti biggrin.gif gal galite pasakyti kur buna?
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 01 22, 17:47)
mane domintu siaip pasicekavinti pirmiau, pasiziureti...Nenoriu dar pirkti biggrin.gif gal galite pasakyti kur buna?

net nezinau,gaunu is kosmetologes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 01 22, 17:47)

Man atrodo, kad MIRA firmos kosmetika neparsiduoda parduotuvese.

Va yra tema apie sia kosmetika. http://www.supermama...?showtopic=3820
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 22 sausio 2009 - 22:40